Mi Abonyunk - Romániai világkupán 11 ország ellen küzdöttek
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

admin - 2015.07.09. 18:14

 

2015.07.04.-én került megrendezésre az All Kyokushin Karate World Cup Romániában, Buzauban. A versenyen több Kyokushin világszervezet képviseltette magát és mérte össze tudását knock down szabályrendszerben és formagyakorlatban egyaránt. Összesen 437 versenyző gyűjt össze 12 országból. A következő országok voltak jelen: Oroszország, Azerbajdzsán, Bulgária, Örményország, Ukrajna, Szerbia, Görögország, Németország, Hollandia, Ausztria, Románia, Magyarország.

 

A Full-Contact Team Szolnok Sportegyesületet négy fő képviselte. Közülük három abonyi lakos.

 

 

Fehér Levente formagyakorlatban a 37fős mezőnyben a a IV. helyen végzett. Egy hajszállal lecsúszva a dobogóról. Küzdelemben egy román ellenféllel küzdött. A küzdelem közepén beszedett egy fejrúgást amire az ellenfele pontot kapott, de sikerült Leventének kiegyenlíteni a küzdelmet még mielőtt letelt volna a küzdőidő. Jött a hosszabbítás. Levente végig agresszívan ment előre. Végig Ő volt a dominánsabb, amit az egész csarnok figyelemmel kísért, ezért nem is értettük,hogy amikor letelt a küzdőidő, miért maradt alul bírói döntéssel. Így most Levente sajnos érem nélkül tért haza.

 

Ádám Richárdról készített videót megtekintheti ITT.

 

Ádám Kristóf első ellenfele egy örmény fiú volt. Kristófnak sikerült egy fejrúgással megnyerni a küzdelmet. A következő ellenfele egy román srác volt akit szintén sikerült Kristófnak kétszer is pontot érő fejrúgással eltalálnia. A döntőben egy nagyon erős örmény ellenfél várta, aki minden küzdelmét k.o.-val nyert. Igazi adok kapok küzdelem volt, de végig érezhető volt, hogy Kristóf erősebb, technikásabb az ellenfelénél. Már majdnem letelt a küzdőidő, amikor Kristóf sikeresen eltalálta ellenfelét egy fejrúgással. Így Világkupa győztes lett. Jó volt a régi "Pitbull"-t viszontlátni.

 

Testvére Ádám Richárd a formagyakorlatban menetelt végig a mezőnyön magabiztosan, nagy fölénnyel. A legnagyobb szintű és legnehezebb katat mutatta be amit a bírok Világbajnoki címmel jutalmaztak.

 

Küzdelemben Richárd első ellenfele egy román ellenfél volt, akit egy orosz ellenfél követett. Richárd végig a megbeszélt taktikát csinálta, így pontot is tudott szerezni az ellenfelén is megnyerte a küzdelmet. A döntőben egy hazai srác várta. A küzdelemben végig Richárd volt a kezdeményezőbb. Erős ütései, rúgásai végig hátrafelé kényszerítették ellenfelét, akit a küzdőidő lejárta előtt még el is talált egy felrúgással. Így megkoronázta a napját a második Bajnoki címével. Richárd formagyakorlatban és küzdelemben is aranyérmet szerzett. Az egész csapatnak deja vu érzése volt, mert tavaly az I.K.O. Európa Bajnokságon Romániában ugyanekkor szintén két aranyérmet nyert.

 

Budai Attila a junioroknál első román ellenfelét legyőzve egy örmény sráccal került össze. Erős, adok-kapok küzdelem volt. A bírók nem tudtak kétszer sem dönteni. A súlykülönbség sem döntött, így jött még egy hosszabbítás, ahol Attilát az ellenfele egy szabálytalan fejre fordulós rúgással eltalálta és így eszméletét vesztette. Utánpótlás korosztályban nincs k.o. erejű rúgás fejre, csak megérinteni lehet azt, ezért az ellenfelét leléptették, Attilának pedig nem engedte az orvos,hogy tovább küzdjön, mert agyrázkódást szenvedett. Attila bronzéremmel zárta a Világkupát.

 

A nap észrevétele az volt,hogy a keleti országok versenyzői korosztályoktól függetlenül nagyon erősek. Kiemelkedve az Ukrán, Orosz, Bolgár, Örmény, Azerbajdzsáni versenyzők.

 

Eredmények:

 

Formagyakorlat:

 

Ádám Richárd - Arany
Fehér Levente IV.

 

Küzdelem:

 

Ádám Kristóf - Arany
Ádám Richárd - Arany
Budai Attila - Bronz

 

A csapat ezúton is szeretné megköszönni a segítséget, fő támogatójának a Phoenyx-Intell Security Kft.-nek.

 


Edzőik: Fórián Enikő, Magna Gergő  

 

  

 

 

 

Sport:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

A mai napon a szenior labdarúgóké volt a főszerep Abonyban

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

Futókör átadó

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok