Mi Abonyunk - Tunéziai gyilkosok
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.06.26. 21:20

 

Arra gyűjtesz, kuporgatsz egész évben, hogy nyaralj. Kiválasztod magadnak úti célként Tunéziát. Mert szereted, mert jó áron van, mert kényeztetnek. Aztán elfajulnak a dolgok. Gyilkosságok jönnek, a parton, a strandon, ahol pihennél. És nem mész. Örülsz, hogy nem öltek meg a nyaralásod idején. Lemondod…. Bár én nem voltam még, nem vagyok dicsekvő típus, nem szeretek villogni bizonyos helyekkel.

Olyan úti célt szeretek választani külföldön, ahol nem java részt magyar magyarok vannak. Vagy korábban magyar lakta területekre vágyom, vagy olyan helyekre, ahol kevés magyar járt. Nem véletlenül. Tehát most a cél nem lesz Tunézia a többség számára, és remélem, hogy épségben hazajönnek innen ismerőseim. Mert szeretem őket, fontosak nekem, Abonynak is…. Az Abonyi Kézilabda Klub elnöke jelenleg Tunéziában nyaral. Gyertek haza!

 

(MTI) - Megdöbbenéssel fogadta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) a pénteki franciaországi, tunéziai és kuvaiti terrortámadás hírét, hangsúlyozva, hogy a tárca a terror minden formáját elítéli.

    A minisztérium az MTI-hez eljuttatott közleményében arra hívta fel a figyelmet, hogy "ezek a brutális, barbár cselekedetek semmivel sem igazolhatóak".
Azt írták: a gyászolókat együttérzésükről biztosítják, és bíznak a sebesültek felépülésében.
A Földközi-tenger partján fekvő tunéziai Szúsza városban pénteken fegyveres támadás ért egy népszerű vízparti üdülőkomplexumot, ismeretlenek egy, négy szálloda közelében fekvő tengerparti strandon legalább 27 emberrel, többségükben külföldi turistával végeztek. Márciusban a tuniszi Bardo Múzeumban követtek el terrortámadást, ott 20 embert öltek meg szélsőségesek.
Kuvaitban egy mecset ellen követtek el öngyilkos merényletet a pénteki ima idején, ott a kuvaiti belügyminisztérium tájékoztatása szerint 25-en meghaltak, és 202-en megsebesültek.
Szintén pénteken Franciaországban, egy Lyonhoz közeli vegyi üzem területére törtek be feltételezhetően iszlamisták, akik lefejeztek egy embert.
 

Közélet:
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Státusz szimbólum!

S.pataki -

2015.07.01. 10:25:58

 

E- hitvallás, rivalizálás, tervezése során a megtörtént szomorú tuniszi eseményekkel is, és hasonlókkal, elvárható módón számolnia kell annak, aki a szomszédjának megakarja mutatni, hogy milyen tehetséggel rendelkezik. Számolnia kell, azzal az általánosan elterjedt, uralkodó jelenséggel is, amikor az USA a demokratikus eszmei egyenruháját, tekintet nélkül a világon mindenkire igyekszik ráhúzni. Ez nem minden hitvallású hovatartózó népnek tetszetős. Nem félünk, de aztán be sz.-runk. Aztán sírunk, hogy áldozatok lettünk, bízva abban, hogy az Magyar állam Bácsi a hátunk mögött van. Jobb esetben tündöklünk, hogy média hősök lettünk. Nekem a Trianoni Magyar Szép Hazám megfelel, elvi határok nélkül. Becsavarogtam, de még most sem tudtam vele betelni. A többi ismeretlent a világhálón megismerhetem. Csak a biztonságos országok érdekelnek. Csak a magyar kosztot szeretem!


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok