Mi Abonyunk - Megdöbbentő: Itt van a Felcsúti Stadion, VIDEO
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.04.16. 18:57

Közélet:
 14 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Nem a mostani

kotivi -

2014.04.24. 08:27:54

Korábbi Fityesz ciklusra gondoltam!

ki nem szólalt meg?

veroniq -

2014.04.21. 17:20:28

Nem értem, idézem koitivit:

 

" Nekünk nem kell olyan képvisel aki nemhogy Abony érdekeiben nem tett semmit hanem még arra sem méltatta a mandátumát, hogy egyátalán megszólaljon. "

Kire gondol vajon?

Mert Volnerre tuti nem, hiszen mindig szövegel a Parlementben, mint az egyik vezérszónok, a másik lehet Földi László....

28 darab felszólalás 2010-től Földi Lászlótól IDE kattintva olvasható.

késő bánat:)

veroniq -

2014.04.21. 17:16:40

Kedves koitivi!

Nem a két abonyi honlapot kell hibáztatni azért, mert megjegyzem, teljesen jogosan bírálták az abonyi polgármestert az országgyűlési képviselő választásokon, mert hibát hibára halmozott, hanem magát a jelöltet. Nézzen szét mindenki a  saját háza táján. Erről részletesen kifejtettem a véleményemet, egyszer és utolsjára, még egyzser nem fogom! Leírtam, hogy hol rontotta el. De nagyon! Ráadásul saját elmondása alapján is félrevezették.... De nem én, az biztos!

És még egy:  Tetszettek volna szóba állni a médiával, tetszettek volna keresni a kegyeit, tetszettek volna sajtóanyagokat küldeni nekik, meg sajtótájékoztatót tartani, ja és hirdetni is lehetett volna bennük. Ja, hogy nem tetszettek? Akkor tényleg késő bánat. És amit nem szabad lett volna: mindezek helyett szidni és gyalázni a helyi médiát! Ugyanis a szezont a fazonnal nem szabad összekeverni. Nem a MiAbonyunk van ráutalva egy ilyen kampányban Balogh Editre, hanem fordítva volt, illetve lett volna. Ja, és hogy mégsem a MiAbonyunk volt vele szemben a keményebb, és nem a MiA okozta a vesztét? Így van! Azok, akik egykoron támogatták, a székbe beleültették, majd nekik hátat fordított az önjáróvá vált abonyi polgármester.

Remélem mindez jó " tanulópénz " volt. Üdv a " csapatnak " : Lőrinczy Veronika főszerkesztő

Vicc...

Valentics -

2014.04.20. 06:41:23

Miről álmodik a roma?naná hogy rézről.

Majd lesz!

kotivi -

2014.04.19. 19:51:53

Van hasonlóság?

ortega -

2014.04.19. 10:09:44

Érdemes az alábbi oldalt felkeresni

 

http://sportgeza.hu/futball/2013/09/28/ennyi_maradt_ceausescu_futballkalandja_utan

Még két dolog

kotivi -

2014.04.19. 10:04:52

Az, hogy így alakult a végeredmény ahhoz sok köze volt két honlapnak is akik nem hogy Abony jelöltjét támogatták volna henem mindent elkövettek ellene! (nem hiába a pénz beszélt itt is nem a politikai meggyőződés, netán patriarkális érzések)

Azért van köze a régebbiek megemlítésének

kotivi -

2014.04.19. 09:57:31

Nekünk nem kell olyan képvisel aki nemhogy Abony érdekeiben nem tett semmit hanem még arra sem méltatta a mandátumát, hogy egyátalán megszólaljon.

Kedves kotivi !

S.pataki -

2014.04.18. 21:46:55

Ha már ilyen mélyre ásott a régmullt, abonyi illetékességű, két volt közéleti személyiség (Parlamenti képviselők) politikai pályafutásában, akkor segítek.

Nem azért került meg említésre a képviselők neve, hogy az általuk képviselt politikai

tevékenységüket követendőnek állítsam be. Itt csak a Parlamenti , személyek nélküli , maga a státus betöltése, elnyerése/el nem nyerésére tettem utalást. Az utalásom márpedig helytálló, mert azóta sincs Abonynak Parlamenti képviselője, nemhogy Miniszterelnöke. 2014.április 6.-ra tett abonyi kísérlet is csúfos kudarccal végződött. Az aspiráló nem volt elégé Karizmatikus(varázslatos,vonzó,megbabonázó)

Saját vélemény alkotásra, annak kinyilvánítására minden polgárnak joga van és tiszteletben tartandó( ha a deklarált emberi jogokat nem sért). Ennél fogva a többi állítás méltatásának a tolerancia jegyében, nincs jelentősége.

Ü.

Irigység?

kotivi -

2014.04.17. 20:03:47

Kedves S.pataki

Irigyli a halál azt a megamániás alkotást csak szomorúak vagyunk (mármint akik reálisan tudnak gondolkodni) hogy ennyi pézt dobnak ki olyan helyen olyan dolgokra melynek sokáig semmi értelme. Nem akarok vészmadár lenni de borítékolom ennek a stadionnak a sorsát.

Ami az említett volt képviselőket illeti kimondottan rossz példa.

Az egyik a szélsőségességével a másik pedig azzal, hogy a ciklus idején egyetlen egyszer sem szólalt meg a parlamentben. Viszont szerzett egy jó zsíros állást melyet a mai napig betölt.

Az irigység?

S.pataki -

2014.04.17. 15:18:34

Vagy, minek nevezzelek?

Egyszer már itt, megírtam, hogy Abony Városának is jó lenne egy Miniszterelnököt kiállítania. Kezdeti kísérletek folytak Király B. , Szabó Úr által, mint országgyűlési képviselő minőségben, de azóta sem akadt olyan,Karizmatikus (varázslatos,vonzó,megbabonázó )alak akik, csak az Ö közelükbe férkőzhetett volna.

Ismétlem magam: Örülök, hogy van egy Miniszterelnök a sok közül , aki a sportot kiemeli a társadalmi mozgásai közül, és nem csak napfürdőzik a régmúlt magyar sport sikereiben, de tesz is érte, ha itt a fociról van is szó. A focit kedvelem, mert sokat adott nékem. De nálam, nem alábbvaló a többi sportág sem. A valamilyen sport űzése, csak előnnyel jár mindenki számára. Én így fogom fel!

Piszok ment a gépezetbe

foltvarró -

2014.04.17. 07:11:41

a klaviatúra "P" betűje alá, a hiányát odagondolva lesz olvasható(bb).

Stadion

Sovany -

2014.04.17. 01:05:21

{#emotions_dlg.sm}Biraljatok meg  engem  amit most irok , "Egyeni velemeny , meg  messzirol, de bizom benne ,talan mar  latok egy kis vilagossagot az alagut vegen, de regota nezzem, lehet hogy ,a szemem ka razik, ugyanis  ha nezzuk, a kormanyokat, az eggyik ello tata, es leso orte az osszes i arat az orszagnak es kulfoldon fektettebe, vagyis messze foldon, INDONEZIABAN", meg a "Kolcsonoket is felvettek, meg azok se maradtak "MAGYARORSZAGON">  MIERT?????.

"Na most jon a masik fele,A masodik  "KETHARMAD"a A boldogulas 4 eve kezdodik, kiknek???

Az egyeni boldogulashoz meg hem szavaztak meg meg  TORVENYEKET" talan egyszer  majd  talan , ezis meg tortenik, demar nem a mi eletunkben, talan az unokaink boldogabbak lessznek.

Meg csak egy gondolat , Ha valaki koszos munkat akar valani, az  menjen el  olitikusnak,

A megszoritasok rol, csak annyit, a Komcsik utan , nagon "sz "banvolt az orszag, es a megszoritasi fejfajasokbol a beszedett osszegek , azorszagba maradtak, csak egy baj , sze a fejlodes  az atadasok , sze latni hogy e itkezne , gyonyoru Magyar koltura intezmenyek MAGYAR MULT eletjelei kerulnek felujitasra, De miert a Szegeny ne nek kell ki izzadni ezeket a koltsegeket??

Ezert kell, egy ojan osszefogas, mint a hazug mentes harmadik hejet elfoglalt igaz jobbik,"SZEBBJOVOT"

 

Ez ám az előrelátás!

koma -

2014.04.16. 20:15:18

  Szemben pedig Orbán Viktor háza, mellette a feleségéé, az mellett az édesapjáé, az mellett a...!

Kacsintás


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok