Mi Abonyunk - Szörnyű tragédia Abonyban
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

matek - 2012.08.27. 06:51

Egy férfi hétfő reggel megölte 10 éves gyermekét, majd magával is végezni akart. A férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba, a mentőket az éjjeli műszakból hazaérkező anya értesítette, közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A mentők a tízéves lánynál már csak a halál beálltát tudták megállapítani, közölték az Index kérdésére az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletén. A mentők szerint az apa sérülései nem voltak életveszélyesek, csak súlyosak. Először a ceglédi kórházba, majd onnan az Országos Baleseti Központba szállították.

Tóth Ferenc, az Országos Balesetei Központ főigazgatója ugyanakkor az Indexnek azt mondta: a férfi fejlövéssel került be hozzájuk, állapota súlyos, életveszélyes, jelenleg is folynak a szükséges orvosi beavatkozások.

A rendőrségi szóvivő keddi közlése szerint a gyilkossággal gyanúsított férfit már ki tudták hallgatni, vallomásának részletei egyelőre nem publikusak. Annyi tudható csak, hogy a gyermek lőtt sérüléseibe halt bele - tette hozzá a szóvivő.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a rendőrség őrizetbe vette a tízéves gyermeke megölésével gyanúsított abonyi férfit, és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

A város alpolgármestere úgy fogalmazott, hogy az abonyiak mélyen megdöbbentek az eset hallatán, és egyelőre nem találnak magyarázatot a történtekre. Parti Mihály azt mondta, hogy a 30 év körüli házaspár viszonylag rendezetten, a közepesnél valamivel jobb anyagi körülmények között élt. A helyieknek nincs információjuk arról, hogy az apa erőszakos természetű lett volna, és azt sem tudni, mivel foglalkozott. 

Forrás: MTI, Index

 

Korábban írtuk: Szörnyű tragédi történt városunkban ma éjjel, melyről szerkesztőségünket egy magát megnevezni nem kívánó utcabeli tájékoztatta. Elmondása szerint egy 10 éves kislányt lőtt fejbe édesapja, majd ezek után magával is megpróbált végezni. Az édesanya talált rájuk, miután reggel munkából hazaért. A kislány azonnal meghalt, az apa a kórházba szállítás után hunyt el. 

A tragédia hátterében szerelemféltés állhatott. A hírt a rendőrség nem erősítette meg, az ügyben hírzárlatot rendeltek el.


Szerkesztőségünk nevében őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a hozzátartozóknak.

Közélet:
 28 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Chliievő verseny

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Részvétem a családnak...

kandis -

2012.08.30. 10:45:45

Kedves kommentelők... végigolvasva a kommentjeiteket egy valamit nem értek, vagy rosszul értek. Ha jól tudom ez egy híreket publikáló honlap. Az hogy egy tragédia történik, az hír. Mi a baj ezzel, ha megjelenik itt? Matek kicsit riporter is, nem érzem hogy pletykákra építette volna a cikkét. Ha én hallok valami pletykát, akkor az első dolgom, hogy itt ellenőrzöm (mia + más hírportálok), hogy írtak -e rőla, és mit (nomeg ki). Szóval sztem sokkal jobb, hogy matek leírta, mithogy a piac sarkán Józsi néni mit mondott Teri bácsinak. Szal sztem nem kellene személyeskedni a riporterrel, a hírt nem ő okozta. Továbbá manapság elfelejtünk odafigyelni egymásra, és a kapcsolatokban, ez kifejezetten így van, ha nehéz helyzetbe kerül. Mindenki a természeténél fakadóan önmagára figyel. Nem csak a férfiak csinálják azt, hogy a gyermeküket használják fel felindultságból áldozatnak, hanem a nők is. Nem nagyon szoktak a nő ellen kommentezni, mikor az anya ugrik gyermekével a vonat alá. Ott szegény asszony, mi vihette rá... biztos a férje. Viszont ha férfi az illető... Itt egy ember volt, aki már nem tudott megbírkózni egyedül azzal, ami elé került, és nem is segített neki senki. Főleg a párja, aki ezt fogadta meg házasságkötésnél. De ez van, a gyereket sajnálom csak, de neki már sokkal jobb.

Részvét

matek -

2012.08.30. 03:38:41

A cikket nem Veronika írta sajnos, hanem az élet. Ki egy picit jobban odafigyel, az azt is láthatja, hogy Veronikának még közvetett módon sincs köze hozzá, hiszen aki mindezt feltette az én voltam. 

Nem akartam plusz kommentet fűzni hozzá, hiszen minden mondandóm ott van az utolsó sorban. Most mégis szükségességét érzem. Rettenetes ami történt. Mélyen együttérzek a hozzátartozókkal. Aki hasonlóképpen érez, az hasonlómódon fejezte ki részvétét. 

Van akinek erre két hozzászólás sem volt elég csak hogy a maga igazát bizonygatja. Ők szégyelljék magukat.

Én sem gondolom hogy most itt kellene megvitatni kinek van igaza, kinek kell a lelkiismeretével elszámolnia. 

Megkérek én is mindenkit, hogy a család fájdalmát tiszteletben tartva fogalmazzák meg továbbiakban együttérző kommentjeiket, különben kénytelen leszek törölni azokat. Köszönöm.

Veronikának!

jankó -

2012.08.29. 23:29:08

Tényleg nagyon szörnyű dolog történt és nagyon sajnálom az egész családot, de igazat adok az előttem lévő Anasztáziának.Kíváncsi lennék Veronika,hogy ha ez veled történt volna meg akkor is ilyen lelkiismerettel tetted volna közzé?Timi voltam.

Tiszteletlenség!

Anasztázia -

2012.08.29. 21:39:20

Mélységesen felháborító ami itt folyik! Ismeri egyáltalán valaki a kommentelők közül a család bármely tagját is, vagy csak gyártyák a mindenféle elméleteket? Legalább azt az ártatlan kislányt tiszteljük már annyira, hogy ne irkáljunk mindenféle hülyeséget! Parti Mihály alpolgármesternek meg meg sem kellett volna szólalnia, de nem értem a Polgármester asszonyt, hogy ehhez miért járult hozzá. Emberek gondolkodjunk már egy picit, van egy anya akinek fel kell dolgoznia, hogy a gyermekét elvszítette, és vannak nagyszülők akiknek fel kell dolgozni az egyik részről az Unokájuk elvesztését a másik oldalon meg azt kell feldolgozni a 80 éves embereknek a fiuk megölte az unokájukat és nincs többé. Van erről valakinek fogalma ez micsoda trauma? Szerintem a kommenteléseket itt be kellene fejezni! Senki nem élt közöttük senki nem tudja mi történt!

Résztvétem

Markó Ferenc -

2012.08.29. 20:42:24

Résztvétem a családnak!

Én is arra kérnék mindenkit, hogy hozzászólásával ne fokozza a család fájdalmát!

Szépen csendben is lehet emlékezni!

A  családi ház kapujában egy szál virággal vagy egy mécses elhelyezésével is leróhatja mindenki a

tiszteletét a kislány iránt.

 

Egyetértek...

Süllő -

2012.08.29. 20:36:34

Ezt nem kell tovább ragozni. Mindenkit sokkolt. Elég volt. Tiszteljük meg a kislányt.

Kérem...

Svoboda -

2012.08.29. 19:29:55

....szépen a Főszerkesztő Asszonyt, vegye le a honlapról ezt a hírt....aki szükségét érezte, kifejezte egüttérzését....a többieknek meg nem kellene más tragédiáján csámcsogni....köszönöm...

Kedves Abonyiak!

FIGURA7878 -

2012.08.29. 17:36:07

Köztük majomka és a többi nagyon okos és mindent tudó ember ha tudtátok hogy mi fog történni miért nem akadályoztátok meg?Felültök minden szóbeszédnek?A Blikk is egy sz... lap.Ha a ti családotok után beszélnének nektek hogy esne?A kedves szomszéd is inkább a saját házatáján söprögetne biztos vagyok benne hogy ott is van mit rendberakni.Sajnos ez a tragédia megtörtént de az hogy ott akkor pontosan mi zajlott le azt csak az apa tudná elmondani senki más.Az hogy előtte volt ilyen meg olyan fenyegetés azt is csak az érintettek tudják és azok közvetlen hozzátartozói esetleg.(Ki nem fenyegetett még meg valakit akár hírtelen felindulásból is,ha mindenki valóra váltotta volna a szavait már rég kihalt volna az emberiség)De sehol nem olvastam hogy az anya vagy az apa esetleg azok szülei nyilatkoztak volna.Úgy hogy szerintem mindenki hajtsa le a fejét és gondolkozzon el magába hogy kiről kinek mit mond.

Így végezetül még csak annyit:Ne ítélj,hogy ne ítéltess!

boss01s

majomka -

2012.08.29. 16:55:51

http://hirek.msn.mainap.hu/itthon/bosszubol-lotte-le-alvo-kislanyat-h-t-mihaly-36115/

ezt olvasd el..

Abony nem nagy város,hogy ne tudják meg az igazságot.

Mi ezt beszéltük csak szavakba zárva.

Te miről beszélsz??? 

felháborító :(

boss01s -

2012.08.28. 20:51:58

Sziasztok  Most olvasom mi történt szegény kislány nagyon sajnálom :( :'( szegényke ő ezt bitos nem érdemelte meg  :(  Részvétem az  egész családnak  :)

de ti mit beszéltek itt ?? világotokról sem tudtok  senki nem volt ott csak esetleg ők ketten hogy mi történhetett abban a pillanatban vagy előtte hogy eggyáltalán mi vezetett ehhez hogy valaki ilyet tett    vagy elme beteg lehetett vagy nem tudom mi miatt tehet ilyet valaki felháborító  :(

De ha valaki részvétet akar nyílvánítani az majd mennyen ki a temetésre és vigyen egy szál virágot a kislányra :( :( :'(  utánna hajtsa le a fejét és gondolgozzon el ő is hogy hogy áll a családjával és szeresse őket sokkal jobban nehogy még egy ilyen történjen

és ne hülyeségeket írkáljon meg beszéljen hogy eshet ez a hozzá tartozóknak felháborító ...........

Döbbenet

majomka -

2012.08.28. 17:35:31

Ez is olyan lesz mitnt a Jimmy-sztori
.
Soha nem tudjuk meg az igazságot.

Mindenkit érdekel.hogy egy 10 éves lánynak mért kellet elmenni. 

Ha egy kicsit nyiltabban beszélünk akkor ezt lehetet volna  másképp is csinálni.

Talán az anyukát evvel büntette meg egy egész életen át???

Sajnálom nagyon a kislányt. 

(ANGYAL VOLTÁL A FÖLTÖN ,MOST A LEGSZEBB ANGYAL VAGY A MENNYBEN.) 

 requiescant in pace....   :(  :(
 

...

pica -

2012.08.28. 16:15:04

megjött bakter a kommenthuszár.. ha nem ismerted őket minek írsz ilyeneket? 

Megint Abony !

bakter -

2012.08.28. 15:26:21

A Cegéd Rádióban már nem tudnak " rendőrségi krónikát  " szerkeszteni , hogy ne legyen napirenden Abony. Mit loptak el, és honnan... 
Megint dicsőségtáblára kerültünk egy ilyen primitiv gondolkozású " ember" miatt . Hát tudjátok mikor vittem volna én kórházba?? Megmenteni a mi pénzünkön !

Az állat is védelmezi a kölykét. Akkor ezt az élőlényt miért nevezzük embernek???

...

pica -

2012.08.28. 14:57:16

az sem igaz hogy kihallgatták, és az sem igaz, hogy őrizetbe vették, mert még magához sem tért....

abony egy pletykafészek....

:(

kuci18 -

2012.08.28. 13:17:17

Mindenkiben nagy a rémület ! Sok sok erőt a családnak :(                                                          Ne szidjátok Abonyt hiszen sajnos mondja ezt az egész Ország :(

Kedves utcabeli!

Valentics -

2012.08.28. 13:16:34

Talán mégsem kellett volna Abony szócsővének lenni,miért nem hagyta a médiára!Vagy névnélkül mindent lehet?

:(

Böbee -

2012.08.28. 10:26:56

Elősször is részvétem a hozzátartozóknak!Erőt hogy fel tudják dolgozni a ezt a tragédiát. :(

Elgondolkodtam a dolgokon,hogy milyen világban és helyen élünk.Mentem ma vásárolni és mit hall az ember ? Úton -útfélen ezen a szörnyűséges dolgon csámcsog Abony.Ez el keserítő.Bárhova megy az ember fenn hangon, az hallja hogy igy meg úgy.Hollott senki nem volt ott és senki nem tud biztosat,és semmit.És majd szép lassan vissza jut a hozzátartozókhoz millió meg egy módón a dolog.Nincs az emberekben tisztelet,megértés?Nincs az embereknek saját baja amivel foglakozhatnának?miért kell a másik baját kibeszélni a piac kapuban.Igen ez Abony

És sajnos a a világ amiben élünk ez szörnyű.A kislány nem ártott senkinek,és anyuka a legnagyobb elszenvedője a dolognak.Mert ugye az apukát majd szépen lesittelik és kész.

Sziasztok.

 

 

 

őrizetbe vették?

pancsa -

2012.08.28. 10:19:52

Class Fm reggeli hírekben az szerepelt, hogy az apa megkísérelte megölni magát, a 10 órai hírekben az őrizetbe vételről számoltak be.

Amit tett arra nincs mentség, nem volt joga a gyermeke életét elvenni. Az ilyen elvetemült bűnösöket a börtönökben is megvetik. Ennél aljasabb tett nincs a világon! Nem menti fel a Jóisten sem az ártatlan gyermek életének a kioltásáért.

Bárki írhat bármit, senki és semmi nem nyújt vigaszt a családnak, hiszen ez egy feldolgozhatatlan tragédia. 

Nyugodj békében kis angyalka, álmod legyen békés és segíts onnét fentről édesanyádnak elviselni az elvesztésed fájdalmát!

happy5

Lizah -

2012.08.28. 08:47:46

az Origon gyermeket írnak, nem azt hogy fiú. 

 

Őszinte részvétem a családnak, az Édesanyának pedig sok erőt ahhoz, hogy fel tudja dolgozni a történteket.  Belegondolni is szőrnyű, hogy mit érezhetett, felfoghatatlan és végtelenül szomorú, hogy ilyen megtörténhet. 

???

happy5 -

2012.08.28. 07:49:39

Az Origo-n egy kicsit másképpen van ez leírva!Ott egy 10 éves fiúról van szó!Az apa haláláról meg szó sincs!Én nem tudom,de így vagy úgy nagyon elszomorít,hogy ilyenek megtörténhetnek!!!

Nem tudom mért jó ez igy !

drastine20 -

2012.08.27. 22:31:58

Sziasztok nem értem én kb olyan 4-5 éve ismerem öket Látásból soha nem látam veszekedni. vagy hasonó 2 utcára lakok tölük kb. napi szinten mentem el elötükk !Még fagyizni is láttam öket 3 masban Aranyosnak tünt az apuka de minden okkal történik ott vallami nagy baj lehhetet a kapcsolatban akárki mit mond . Sajnálom ami történt de a szegény 10 éves kislány mért tehet eröl eszt nem értem csak az egészben Nyugodjon békében mind a 2 ö Sajna ilyen Országban élni nem könnyü fölleg ebben a munka nélküliségben  sziasztok 

...

Truckman -

2012.08.27. 20:07:17

...no comment!

Talán csak annyit,  hogyímostmár értem Figurát, a fészbókról. {#emotions_dlg.sm}

részvétem a családnak

virág -

2012.08.27. 19:35:02

ehhez a szörgyű tregédiához nem is tudok hozzá szólni igazán ! őszinte részvétem az egész családnak. kivánom hogy minél előbb éljék túl ez a hatalmas szörnyű vesztességet!

Őszinte részvétem a családnak.

FIGURA7878 -

2012.08.27. 19:15:59

 

És kívánom nekik hogy igyekezzenek túlélni a veszteséget.

 

Bocs de nem tudom szónélkül hagyni az utcabelitRosszall

Tisztelt utcabeli neked nektek nincs mit söpörni a szőnyeg alá?

Neked nektek nincs jobb dolgotok mint más ember baján,fájdalmán veszteségén csámcsogni?

Ha nincs húzzá el dolgozni talán az majd lefoglal.

Ez Abony,ilyenek az abonyi emberek.RosszallTisztelet a kivételnek.

no comment...

CsakFrank -

2012.08.27. 16:48:11

Szörnyű hír..bár nem értem ezt speciel minek kellett megosztani. Gondoljunk a család helyzetébe. Nem hiszem hogy szegény megmaradt családtagnap erre lenne szüksége. 

Hihetetlen...

Süllő -

2012.08.27. 16:36:25

Szóhoz sem jutok a döbbenettől...

......

Sziszka -

2012.08.27. 15:56:40

Őszinte részvétem a családnak!!

:(

MirMur -

2012.08.27. 15:34:00

Ehez nem lehet hozzá szólni. Őszinte részvétem az egész családnak , és erőt az édesanyának.


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok