Mi Abonyunk - Remekül sikerült a Stílus klub ismét
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.08.23. 20:58

A Művelődési Ház STÍLUS KLUBJA augusztus 7-én újra egy kellemes délutánt töltött együtt.- A nagy meleg ellenére sok hölgyet vonzott a téma: SMINKELÉSI PRAKTIKÁK, ARC FIATALÍTÁS. A klub 2012 tavaszán jött létre azzal a céllal,hogy széles skáláját fogja össze a szépség ápolásnak és egészség megőrzésnek. Havi rendszerességgel működik, minden hónap első keddjén 17 órától a Báthory út 2.szám alatt.

A klub témái között szerepelnek a személyre szabott színharmónia kialakítása, hajápolás, sminkelés, alkatok előnyös szabásvonala, önismeret, lakberendezés, stb…A klub vezetője / LŐRINCZYNÉ LUKÁCS ORSOLYA/ sok tapasztalattal rendelkezik ezeken a területeken,mert az érdeklődése nagyon tág körű. Végzettségeit tekintve : mesterfodrász, sminkes, személyi stilyst, de lakberendező, feng shui alap képzés is színesíti a palettát. Jelen pillanatban a Pécsi Tudomány Egyetem Bölcsész Karának mesterképzésén végzős diák és a VÉNUSZ SZÉPSÉGSZALON / Abony Kossuth tér 11./ vezetője.

„A szépség szalonomban lehetőség van arra, hogy személyre szabott vagy kiscsoportos tanácsadás keretében mindenki megtudja, hogy mi a számára előnyös színvilág, ehhez milyen stílus párosul. A személyre szabott színvilág felhasználható az öltözködésben, a frizura és smink készítésnél. Igény szerint arra is van lehetőség, hogy mindenki megtanulja a számára legelőnyösebb nappali smink elkészítését. Mind ez nagyon kedvező áron elérhető azok számára akik a legjobb formájukat szeretnék kihozni magukból. Erről bővebb tályékoztatót a  ITT olvashat

A Stílus klub is erről szól. A klubot nagy lelkesedéssel csinálom,mert olyan dolgokról beszélgetek az érdeklődő hölgyekkel,amik szerintem minden nőt érdekelnek és érintenek. A harmónikus megjelenés, a jól ápoltság, az egészség megőrzés olyan dolgok amik a minden napjaink részét képezik. Az üzletek hatalmas áru kínálata nagyon elbizonytalanítja a vásárolni szándékozókat. Megfelelő információ nélkül sok felesleges, rossz minőségű termékre tehetünk szert. Amikor kigondoltam, hogy indítanék egy ilyen klubot, ebben szerettem volna segítséget, útmutatást adni az érdeklődők számára, társadalmi helyzetüktől és életkoruktól függetlenül. Nagy örömömre szolgál,hogy ezt sikerült elérnem. Az általános iskolástól az ötvenes éveiben járó hölgyig, a kismamától, az átmenetileg munka nélkülitől a magasabb besosztásig mindenféle korú és foglalkozású hölgy, klub tag. Jó dolognak tartom, hogy ennyire nyitottak az abonyi hölgyek és jó érzés megtapasztalni az érdeklődők pozitív hozzá állását minden témához, előadóhoz. Köszönet a segítségért Korbélyné Ilikének a Művelődési Ház Igazgató nőjének, hogy az ötlet mellé állt és így ingyenesen tudjuk biztosítani a résztvételt. Köszönöm kolléganője Fajkáné Hviszt Zsuzsanna és kollégája Hajnal László minden nemű segítségét is.

A klubban azt is célul tűztem ki,hogy az abonyi vállalkozók egy plusz reklámozási lehetőséghez jussanak,közelebb kerüljönek a vásárlóikhoz. Így alkalom adtán az ő terméküket emeltem ki az adott témának megfelelően. Hasznos információkkal és minden klubnap alkalmával kisorsolt ajándékokkal távoznak a résztvevők, hála a helyi vállalkozóknak .

A harmónikus megjelenés, jól ápoltság nem feltétlenül pénz kérdése, de FELTÉTLENÜL INFORMÁCIÓ kérdése. HA TUDJUK, HOGY MI AZ ELŐNYÖS SZÁMUNKRA AZ MAGABIZTOSSÁ ÉS TUDATOSSÁ TESZ A VÁSÁRLÁSBAN. ÍGY LESZ A KEVESEBB, TÖBB!

Az augusztus 7-én tartott SMINKELÉSI PRAKTIKÁK,ARC FIATALÍTÁS téma a sminkeléshez használatos kellékeket, eszközöket és praktikákat foglalta magába. Megbeszéltük,hogy különböző bőrtípushoz milyen alapozót kell használni és a gyakorlatban bemutatásra került olyan alapozó amit a színházi és a modell világ profi sminkesei is használnak. A minap olvastam éppen erről az alapozó családról, hogy a Miss Amerika szépségverseny sminkesei is ezt a német alapozó családot használták a versenyzők sminkelésére. Mivel tudom,hogy a 66 éve a piacon lévő és folyamatosan felylesztés alatt álló termék olyan összetevőkkel rendelkezik ami szinte élelmiszer alapanyagú annyira bőr barát, anti allergén és úgy szépíti a bőrt, hogy egyben ápolja is, így nem lepődtem meg, hogy Amerikában is ennyire elismert. Azt gondolom erről, hogy ha az amerikai szépségkirálynő válsztáson a profi sminkesek ehhez a márkához ragaszkodtak, ez jó vissza igazolása annak, hogy ez az alapozó valóban a leg jobbak között van. Ez az a termék,amit ajánlok minden nap az arcunkra vinni, mert az melett,hogy szépít,ápol, a bőr légzését is kellőképpen biztosítja. Aki használja az csak jókat mond róla. A leg érzékenyebb bőrt sem irritálja és mivel koncentrátum nagyon kiadós. A másik órási előnye, hogy a VÉNUSZ SZÉPSÉGSZALONBAN 2500 Ft-ért meg lehet vásárolni.

Az alapozás után a különböző szem és arc formák sminkelési prktikáit beszéltük meg,kiemelve a résztvevők kérdéseit. Mindenki kapott személyre szabott tanácsadást .

 A nappali szemfestés nagyban el tér az alkalmi és extrém csillám szemfestéstől. Ezek különbségeit, speciális anyag használatát is megbeszéltük. Vannak továbbá olyan speciális anyagok amik megakadályozzák a smink leizzadását. Ezt menyasszonyoknál és nyári alkalmi sminelésnél használom. Ezen kívül használok még sminkfixálót az elkészült smink rögzítésére. Ezek az anyagok is nagyon tetszettek a klub tagoknak.

Az ajak színezése előtt bemutattam,hogy fontos használni olyan ajak ápolót,ami fertőtlenít, ez által meg akadájozza a herpesz kialakulását, vérbőséget okoz,így teltebb érzékibb lesz az ajak. Miután ezzel ápoltuk, csak akkor tegyük fel a rúzst vagy szájfényt. Szebb és tartósabb lesz ez által az ajak színe.

A klubnap végén kisorsolásra kerültek a VÉNUSZ SZÉPSÉGSZALON felajánlásai: GRATZAG RITA körömszépítő, EGEDINÉ MAÁR ERIKA masszázs ajándék kártyái és jó magam : LŐRINCZYNÉ LUKÁCS ORSOLYA felajánlásában olyan ajándék arcápoló és feszszesítő pakolások, amik megvásárolhatók a szalonban már 430 Ft-tól. Ezek a pakolások különböző bőrtípusnak megfelelő hatóanyaggal rendelkeznek, így szépítik a bőrt.

A Stílus klubban bemutatott sminktermékekkel készült sminkek fotói megtekinthetők a : www.venusz-szepsegszalon.hu oldalon.”

LŐRINCZYNÉ LUKÁCS ORSOLYA mesterfodrász,sminkes,személyi stilyst,klubvezető

Közélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna a 3-as választókerületben?
   
 Barati László Független 
 Dr. Lencse Gréta FIDESZ- KDNP 
 Korbély Csaba Ferencné VFE 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok