Mi Abonyunk - Mit szól Ön a budapesti melegfelvonuláshoz?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.07.08. 14:18

 Elítélem 
 Nem érdekel, mit csinálnak! 
 Egyet értek vele, egészségükre! 
Eredmény

Közélet:
 4 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
A kivételek

ellike51 -

2012.07.10. 00:01:08

valahogy mindig kilógtak a sorból; talán valamikor valamelyik "neves" kivétel volt az aki ezt kitalálta? Nem tudom.

Szomorú, hogy ez dicső követőkre is talált... még olyanokra is aki meggyőződésem szerint nem buzi, csak ismerőse vagy hozzátartozója miatt szimpatizál velük és részt vesz a mozgalomban.

 

Nálunk sajnos az elmúlt időszak kormányai - a balliberális évek - voltak azok amikor a csírából kikelt az a vadhajtás ami ellen már nemigazán lehet mit tenni, bárki lenne most kormányon.

Belegondolva ebbe a nagy szólásszabadságba ha nem lenne engedélyezve az előre bejelentett demonstráció, mit is kapna érte az éppen hatalmon lévő kormány? (így is mit kap?)

 

A jelenlegi kormány pedig minden korábbitól nagyobb hangsúlyt fektet a családi életre és annak szerepére, ami az Alaptörvényben is le van írva - szerintem helyesen. Arról ugyan lehetne vitatkozni, hogy sokszor nem úgy sülnek el a dolgok, mint illő lenne; miért éri meg jobban még mindig (papíron) elváltként különböző támogatásokkal élni ... ugyanabban a házban?

De ahogy látom tervek azért vannak készülőben... 

 

Nem cél Magyarorszég kipusztítása, ahogy előttem írták, de azt sajnos tudomásul kell vennünk - a buziktól függetlenül - hogy itt az országban 40- 50 év múlva kisebbségben lesznek a magyarok és velük talán a buzik is, mert a roma közösség kirekeszti köreiből azokat akiknek ilyen hajlamai vannak és akik magzatjukat elvetetik!

"Isten adta, azt senki el nem veheti ha belepusztulok is érte..."

 

A TB támogatásról csak annyit: nem igaz, hogy ilyen átoperálós műtétet végezzenek TB-re, az utóbbi években nagyon meg van szigorítva. 

Korábban már itt a lapon volt ez téma, de én is azt vallom; ez betegség... de az nem hivalkodásra való még akkor sem, ha sok hozzátartozó hozzájuk csatlakozva demonstrált és ezzel tényleg nagyobbnak tűnt a tömeg a melegfelvonuláson. Én azt mondom: 

Fizessék Ők a rendbiztosítás teljes költségét és ha már engedélyezték a demonstrációt, engedélyezzék azt az egészséges hajlamú ellen-demonstrációt is a Kossuth téren aminek kárvallottjai éppen a "normális" emberek voltak!

 

Mert szerintem az volt a legnagyobb szemétség, hogy ilyen jogrendszert "örökölt"? és még nem változtatott meg!

Felháborító!

Anasztázia -

2012.07.09. 23:02:45

Ez vérlázító és felháborító! Minek kell a szexualitás ilyen formáját így reklámozni? Nem értem ebben mi a jó a Kormánynak, hogy ilyeneket engedjen? Mindenki számára egy felhívás a Kormányzás részéről, hogy legyenek nyugodtan buzik, mert így is minden megilleti őket? Örökbefogadás stb...? Kinek a gyerekét fogják majd örökbe fogadni? Milyen embert nevelnek belőle egy újabb buzit? Mi ezzel a cél? Magyarország kipusztítása? Vagy majd egyik buzi még gyereket is tud csinálni a másik buzinak? Majd az egészségügy ere fog koncentrálni, hogy ezeket a debileket átoperálja a TB támogatással, mert majd nekik ez jár? Mi van ebben az Országban? Miféle rendőrség van itt minden bűnözőt és mindent ami ellenkezik a jóval azt megvédik, támogatják? Elitélem a buzikat, mert nem akarom elhinni, hogy ennyi ferde hajlamú ember születik, ez csak a divat a mánia betegsége. Aláírom, hogy van aki így születik, de gondolom annak meg vannak a jelei pici gyermek korban.

Nem kellene.

TATU -

2012.07.09. 15:03:34

Provokálniuk a tisztességes embereket.Az Alkotmány kimondja párkapcsolat csak férfi és nő között van,ha a rendőrség törvényesen járt volna el az ellentüntetőket védte volna és nem ezeket a bünösöket.Hol van a törvényesség betertása be tertatottsága,majd legközelebb a bankrablót is védeni fogják.Igen elitélem és bűnnek tertom aminek véget kellene vetni.

Elitélem

Markó Ferenc -

2012.07.08. 18:52:29

Legyen valaki "más", de könyörgöm miért kell ezt így nagydobra verni.

Húzza meg csendben magát és szeresse a partnerét kedve szerint.


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?
   
 Molnár Gábor József VFE 
 Mészáros László János Független 
 Vincze Antal Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok