Mi Abonyunk - Tarlós nem támogatja a budapesti melegolimpiát
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8082, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.12.29. 19:06

A EuroGames nem a homoszexualitás propagálásáról vagy az emberek megbotránkoztatásáról szól- Budapest, 2011. december 29., csütörtök (MTI) - A EuroGames néven ismert sportesemény lényege, hogy mindenki számára nyitott, nem a homoszexualitás propagálása vagy a fővárosiak megbotránkoztatása a cél - közölték a rendezvény szervezői csütörtökön az MTI-vel. Tarlós István főpolgármester szerdán, a Budapest portálon közölte: nem fér össze a mentalitásával, ezért nem tudja támogatni a budapesti melegolimpiát.

Mint fogalmazott: tudomásul veszi, hogy vannak a szervezőcsoport által képviselt életformával "azonosan gondolkodó és érző embertársaink. Tiszteletben tartom a jogaikat, ugyanakkor a szervezet munkájába beavatkozni nem óhajtok. A magam részéről főpolgármesterként és magánemberként a képviselt életformától és a rendezvénytől egyaránt elhatárolódom, így azt támogatni sem tudom" - írta Tarlós István.

    A fővárosi Jobbik frakció csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: nyomatékosan felkérik Tarlós István főpolgármestert: "zárja be a kiskapukat a heteroszexuálisokat diszkrimináló magamutogató parádé előtt, s haladéktalanul vizsgáltassa ki, a rendezvény szervezői kötöttek-e szerződéseket állami vagy budapesti tulajdonú sport- és egyéb létesítmények használatára".


    A EuroGames szervezői ennek kapcsán felvetették: nem értik hogy milyen alapon szeretnék kitiltani őket az állami és önkormányzati létesítményekből, mert ha csupán ideológiai okokból, a melegség ürügyén, az emberi alapjogot sért, ami a jelenleg érvényben lévő alkotmánnyal és a három nap múlva életbe lépő alaptörvénnyel is összeegyeztethetetlen. Ezt a szervezők szerint tudja a főpolgármester is, aki "habár ideológiai okból nem támogatja a rendezvényt, leveléből világosan kiderül, hogy jogaikkal tisztában van, és azokat tiszteletben is tartja - tették hozzá.


    A rendezvénnyel közösséget vállalt a londoni olimpia szervező bizottsága is, melyről hivatalos levelet küldött a szervezőknek és a MOB vezetőségének - hangsúlyozták a szervezők, hozzátéve: az általuk szervezett sportesemény nem kirekesztő, hanem mindenki számára teljesen nyitott nemtől, fajtól, szexuális és nemi identitástól függetlenül. A rendezvény célja az amatőr sport népszerűsítése, és a sport összefogó erején keresztül küzdeni a megkülönböztetés és kirekesztés ellen, legyen az faji, származási, nemi, vallási vagy bőrszín alapján való.


    "Szeretnénk mindenki számára megmutatni többek között ezen rendezvényen keresztül is, hogy mi, az LMBT (leszbikus, meleg biszexuális, transznemű) közösség tagjai is ugyanolyan emberek vagyunk, ugyanúgy gondolkodunk és ugyanolyan értékek szerint éljük az életünket, mint a többségi társadalom tagjai" - fogalmaztak a EuroGames szervezői közleményükben.


    A EuroGamest 2012. június 27. és július 1. között rendeznék Budapesten 18 sportágban 3800 résztvevővel.
    Az első alkalommal 1992-ben megrendezett EuroGames a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (LMBT) közösség tagjai számára évente más-más európai országban sorra kerülő amatőr nemzetközi sportesemény.
 

Közélet:
 11 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Te is, meg én is...

tyb -

2012.01.01. 09:29:20

EGY MÁS(IK)RA! Ez így helyes! Tudod biztosan, az sem minden, hogy párbajban vérzel, vagy ... Király

Te tyb!

Thomas -

2012.01.01. 09:21:37

Ha majd mindenki buzi lesz, és leszbikus, és csak ketten maradunk heterók, akkor fogunk egymásra találni?{#emotions_dlg.big}

Lassan kilógsz a sorból...

tyb -

2012.01.01. 09:11:26

Velem együtt, hisz lassan az lesz a követendő példa, hogy a becsületes polgár buzi. Tarlós egyébként kapott tőlem egy képzeletbeli piros pontot a karakán kiállásáért. Így kell ezt! Elvenni a kedvét a sok buzinak attól, hogy dicsekedjen a beteges másságával. Menjenek Belgiumba, ahol ha jól tudom szintén egy beteg buzeráns lett a miniszterelnök. Az egy más kérdés, hogy a miénkről sincs más véleményem... Király

Melegek

Thomas -

2012.01.01. 09:05:14

Nem az a gond, hogy léteznek "más" beállítottságú emberek. A baj az, amit már tyb is leírt, hogy ennek mutogatása kezd  (vagy már bőven most is az) egyfajta divattá válni. Bánja a fene, kinek milyen a szexuális beállítottsága! Engem és úgy gondolom még nagyon sok embertársamat egyálatalán nem érdekli, ezért utálom, ha  erőszakkal az orrom elé tolják magukat, ill. tolja őket a média, úgy hogy a politika még segédkezik is ebben. Ilyen alapon lehetne bármilyen aberrációjú embercsoportnak olimpiája, felvonulása, szövetsége stb. ! Ők ilyenek. Jó, de miért kell ezt a figyelem középpontjába állítani? Miért kell úgy bemutatni, mint egy követendő példát? Egy melegfelvonulás "happy" képeiből az jöhet le sok, ember, főleg fiatalok számára,  hogy ez az az életmód, amivel a figyelem középpontjába kerülhetnek. Lassan oda jutunk, hogy lesz mazoista, fetisiszta stb felvonulás is. Na ne! HÁNYINGER!

Szerintem.

TATU -

2012.01.01. 07:26:49

Hormonálisan tablettás kezeléssel oldják meg,de sajnos nagyon kevesen veszik igénybe,de jobb lenne ha törvény rendelkezne kötelező kezelésükröl.Szomszédomba lakik egy hogyan is írjam mert ma nemzetiségi tehát egy bohemien fiú pár semmi szégyen nélkül az egyik valaha családos volt utóda is van valahogy nem értem,hogyan lehet így átalakulni.Furának és érthetetlennek tartom mivel ez csak egy betegség egy kis hormon zavar ami abszolut kezelhető.De talán van itt közöttünk hozzáértő doki ki többet és bövebb felvilágosítást tudna adni e fura változásról.

Viszonylag

ellike51 -

2012.01.01. 02:08:16

sok, inkább így fogalmaznék. Sajnos - talán a liberializmus okán is - egyre több ezen betegségüket is felvállaló a médiában is ismert ember, aki esetleg ismertségüknél és szimpatizánsai által is szinte hétköznapivá kicsinyítik betegségüket. (majd talán elmúlik, abban a reményben?)

 

Mert senki nem meri felvállalni hogy ez a hajlam betegség?

csak más tünetekkel, mint a ... függőség? de azért tulajdonképpen betegség?!  Szerintem az.

Ha pedig betegség, azt gyógyítani kell!

Régen megtalálták a módját - hogy mi úton nem tudom - érdekes, hogy még hírvivője is alig akadt, aki tudott ilyenről és továbbadta...        (talán kinyírták őket?)

 

Végezetül: talán megtalálják a jogilag is az olimpia szellemének megfelelően, hogy az illetékes Olimpiai Bizottság bevonásával és támogatásával az Őket megillető helyen a Londoni Olimpián a Melegek Kategóriájában induljanak?

 

Remélem, hogy magyar színekben minél kevesebben!

 

Mert ez a kategória - ha esetleg lesz - azért mégis a betegek olimpiája... ! 

TUNTETES

Sovany -

2011.12.31. 23:58:25

  TELJESEN    IGAZAD   VAN     TATU    !!!!

A politikusok közt !

TATU -

2011.12.31. 05:20:27

Nagyon sok az ilyen és hasonló meleg ember,emlékezz ők lobbiztak a melegek jogaiért aztán volt aki eredménye elérése után lelépett a parlamentből.Nade kik is ezet a genetikei férgek ha jól megnézed egyetlen egy igazi Magyar nincs köztük.Undorító az egész,hol a józan ész és miért nem kezelik ezeket a genetikai selejteket.Vagy külőnítsék el őket egy lakatlan szigetre oda ahol nyüzsögnek a krokodilok.

Olimpia

Sovany -

2011.12.31. 02:52:37

{#emotions_dlg.big}Hat ezek  "verszemet kaptak"{#emotions_dlg.Vampire} Hogy nagyon jo sikerult nekik az utolso Pesti felvonulas,  EUVAL kozosen,meg politikusok is segitettek nekik.

{#emotions_dlg.choler}Hat mar mikor telik meg a "POHAR"??????????/

Olimpia

ellike51 -

2011.12.29. 22:52:46

és ha már olimpia azért valami köze van hozzá az adott ország Olimpiai Bizottságának... nálunk MOB.

 

Már csak azt nem értem, miért nem ott keresik a lehetőséget ezek a beteg emberek, akik a paralimpiai játékokon kívül talán más alkalmat is találhatnának ?

 Esetleg épp a Nyári Olimpia színhelyén.

 

Hogy is jutott ezeknek a beteg embereknek gondolatuk Budapestre?

 

Csak nem a liberalizmus fővárosa Budapest? (Ahol mindenkinek mindenre joga van?)

Ez még Demszky örökség?

 

nevezés

veroniq -

2011.12.29. 19:33:44

Kedves Barátunk azt kérdezi, hogy hogy lehet ide nevezni??? Ő nem homo, csak egyszerűen nem érti. Hogyan kell igazolni hitelt érdemlően azt - az ő szavaival élve- hogy BUZI VAGYOK.... ????? Na, erre varrjatok gombot! LŐVE


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok