Mi Abonyunk - Heti horoszkóp 2011. október 24-30.
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

MissJ - 2011.10.24. 18:45:47

Forrás: www.astronet.hu

 

Kos (III. 21. - IV. 19.)

A szerelemben minden könnyen megy. Sőt, önmaga is meglepődik azon a szenvedélyen, ami a szívében ébredt egy rég nem látott személy iránt. Lehet, hogy egyszer kosarat kapott tőle, és ez korbácsolta fel az érdeklődését. Ugyanakkor a munkahelyén most alaposan felülkerekedik türelmetlensége, és meggondolatlan szavaival vagy tetteivel magára vonja a főnöke haragját. Ha bölcsen hallgat, mint máskor, akkor senki nem ismeri a gondolatait, nincs mibe belekötni…

 

Bika (IV. 20. - V. 20.)

Csak szorgalmas és kitartó igyekezettel érheti el a célodat. Bár menet közben találkozik egy-két csábító ötlettel, de ne kapj utánuk! Most inkább gyűjtse, mint költse a pénzét. Néhány napos környezetváltozásra lenne szüksége, de úgy, hogy még a párjától is külön kellene lennie. Nehéz ezt úgy bejelenteni, hogy ne ébredjen fel a féltékenysége, mégis, ha hosszú távra gondolják, itt az ideje egy kis építő szünetnek.

 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Felszínre kerülhetnek az eddig lappangó ellentétek, és ezek alapjaiban rendíthetik meg a környezetével való kapcsolatát. Az otthoni dolgok sem alakulnak a legjobban. A munkahelyi problémákat nem tudja letenni a küszöbön, de ha a párja nem vízjegyben született, akkor van rá esély, hogy az ő dolgai jól alakulnak, és sikerül átlendítenie a lelki mélyponton.

 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Ahhoz, hogy a tervei tényleg megvalósuljanak, még szorosabb időbeosztással kellene élnie. Az anyagi helyzete kissé zavaros, gyorsan készítsen pénzügyi mérleget, és minden száz forintból huszat tegyen félre az év végi váratlan kiadásokra. Családi problémák miatt egyre kevesebb időt tölthet a kedvesével. Több segítséget várna a rokonaitól, de ők úgy tesznek, mintha nem is értenék, mi a problémája.

 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Bármilyen ígéretes munkalehetőséggel keresik meg, ne kapkodja el a döntést, és főleg ne vállalja túl magát. Az előjelek arra utalnak, hogy csak lelkileg lendületes, a megvalósításhoz nem lesz elég ereje és kitartása. Igazán jó szerető, csak épp a kísértésnek tud nehezen ellenállni. A következő napokban is elragadhatják a vágyai állandó partnere mellől.

 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Amilyen fáradtnak érzi magát a munkában, olyan bizakodó a szerelemben. Derűs várakozása nem is okoz majd csalódást. Ahogy múlnak a napok, úgy válik egyre biztosabbá abban, hogy a párja szereti. Már csak a körülményektől, valamint ügyességétől függ, mennyire tudja meggyőzni a főnökeit arról, hogy bár nem teljesítette a feladatot, mégis ön a legrátermettebb ebben a munkában.

 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Örökké dolgozik, és a nagy hajtásban nem veszi észre, hogy pihennie kellene, a végén már testi panaszokat generál. Ez a betegség jól jön, mert megszabadulhat a kötelezettségeitől. A párkapcsolatán most rajta van az égiek szeme: támogatják abban, hogy helyesen döntsön, és legyen kitartása is elgondolásai kivitelezéséhez.

 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A Jupiter most újra az útjába hoz néhány olyan eseményt, vagy személyt, amit, illetve, akit korábban elszalasztott, vagy a körülmények kedvezőtlen alakulása miatt nem tudott élni velük. Ha összefut egy régi barátjával, és felidézik a múltat, olyan dolgok is felelevenednek majd, amiket végleg törölni akart az emlékezetéből. Most viszont egészen másképp, pozitívan értékeli a történteket.

 

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Lépjen vissza két lépést, és hagyja, hogy most a többiek érvényesüljenek. Nem volna jó reflektorfénybe kerülnie, bármennyire is vágyik rá, ugyanis hamarosan minden felborul, és akik az élvonalban vannak, az utolsó sorba kerülnek. Érzelmileg azonban toppon van: kiegyensúlyozott, és a fontos családi ügyek intézésekor is tárgyilagos tud maradni.

 

Bak (XII. 22. - I. 19.)

Nemcsak fölösleges, de az egészsége szempontjából még ártalmas is m most az anyagi bevételek miatt aggódni. Ettől nem lesz több a jövedelme, viszont kevesebb lehet, ha megbetegszik. Amíg a munkahelyén nem tud egyenesbe kerülni, a párjával is ingerültebb, türelmetlenebb. Legalább adjon magyarázatot a dühkitöréseire, mert egyelőre azt gondolja, hogy ő rontott el valamit.

 

Vízöntő (I. 20. - II. 18.)

Ha egy picit hajlékonyabb, diplomatikusabb lenne a héten, nyert ügye lenne, és lelkileg is összekaphatná magát. Miközben a hét első fele szerelmet, szórakozást, kellemes időtöltést ígér, a hétvége már nem lesz ilyen izgalmas, és néhány fölösleges kiadásra is (a párját ajándékkal, izgalmas programokkal próbálja elkápráztatni) számíthat.

 

Halak (II. 19. - III. 20.)

Egy barátja hét elején alaposan megsérti, de nem szabad, hogy napokig rágódjon az eset miatt. Jobban tenné, ha elgondolkodna azon, hogy az őszinte kritika többet ér mint egy hazug dicséret. A szenvedély néha azokat is magukkal ragadja, akik meg vannak győződve arról (mint a Vízöntők többsége), hogy a „meglátni és megszeretni” csak a filmírók fantáziájában létezik. A hét végén úgy érzi magát, mint egy romantikus film főhőse.

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Fűkasza típusok: melyiket érdemes választani?

Vetőmag vásár az AgroPont-ban

Megy az élő a tüntetésről

Vajon mennyit kaptak

Volt egy "VIRÁGOS ABONYÉRT PÁLYÁZAT"

A toló és harmonika ajtók előnyei: így lettek ilyen közkedveltek

Közlekedjünk és parkoljunk hülyén!

HAJRÁ!

Tipetupa Tortái

Remélem méltó ellenfele lesz az idelátogatónak

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok