Mi Abonyunk - Buli az Iparban
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.07.31. 21:20

A mostani szombaton ismét buli volt az Ipar Korcsmában, a Trusted Essence-el.

 

A Facebook-on sok minden megjelent a rendezvénnyel kapcsolatban, gondolom Olvasóink s a résztvevők majd itt is elmondják tapasztalataikat.

LŐVE

Közélet:
Ipar   
 25 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Majomka, jól érzed magad???

gandalf -

2011.08.04. 20:52:09

Kérdezze meg kezelőorvosát, gógyszerészét!!!!

West-Balkán nem tyb

majomka -

2011.08.04. 18:20:42

....de lehet a Dj vagy valakit fejbe lőnek vagy stb mert már lassan ott tartunk!!!

Abonyba még a papok a zsaruk a cigányok és még az önkormányzati tagok is genszterek!!

Még így is van előnye a helynek...

tyb -

2011.08.02. 23:02:07

Nyilván sohasem lesz ott "West-Balkán" szindrómaKirály

Az egy dolog

Hooligan -

2011.08.02. 22:57:00

Hogy a tagságit nem kérték el, de még olyan is volt aki ingyen tartózkodott odabent. Pimo 2 biztonsági őr volt, de ennyi erővel én is odaállhattam volna, vagy nem is kellett volna senki mert mintha ott sem lettek volna.

Nándi

Zsolti -

2011.08.02. 18:10:16

Ne a böngésző frissítés gombját használd közvetlenül kommentírás után, mert duplázod az előtte leírtakat, hanem navigálj el a főmenüre vagy jobbra a "Kommentek" menüpontból gyere vissza megint ide...

Köszönjük!

Cowface -

2011.08.02. 17:12:41

Köszi midnenkinek az ötleteket tanácsokat. Nem lesz új tagsági rendszer. Mások fogják majd elkérni a kártáykat belépéskor, azok akikkel kb. fél éve tökéletesen működött minden. A rendszerben nincsenek rendbontók.

Másrészről az még mindig kevés, hogy én tudok ezekről (mögöttem is van már 9 év rendezvényszervezés). Ami kellett, hogy a vezetőség lássa, hogy mi van, ha nincs rendes biztonság és azok is bejöhetnek, akiknek nincs tagságiuk. Nos meglátták, vissza is állt a drágább, de működő rendszer. Kár szerintem erről többet elmélkedni, következő bulin meglátjuk mi lesz és ha akkor is rossz, akkor nyilván mi már nem folytatjuk tovább az ottani munkát.

Az abonyii buliéletet annyiszor, annyi helyen és annyiféleképpen (Cserepes, Taverna, Bagoly, Vadászház, Strand, Ipar...) próbáltuk már felpezsdíteni, mindig más szólt bele. Rendbontók, önkormányzat, vállalkozók, rendőrség, konkurens DJk, névtelen bejelentők, kisebbség... végtelen a lista. Ha ez is kivérzik, mi könnyedén elbúcsúzunk, és nem is fog fájni, itt úgysem lehet semmi hosszútávút összehozni! De azért kitartóak vagyunk/voltunk! :)

FAKEOFF

Truckman -

2011.08.02. 14:22:21

...nekem ezt jeleni a fészkontroll! 1értelműen a bőrszín! Szerintem is mielőbb változtatni kellene a  kontollon! De nem úgy, hogy bocs, cigány vagy, ide nem jöhetsz be!Zavart

Cowface,

ellike51 -

2011.08.02. 13:53:52

ne vedd tolongásnak, de szeretnék segíteni abban, hogy MINDENKI megelégedését szolgálja az Iparban alkalmanként megrendezett buli!

Gondolom az elmúlt idők rendezvényei sok tanulságot adtak, de itt az oldalon is olvashatsz néhány olyan dolgot amit a későbbi (ÚJ) tagsági bevezetésekor figyelembe kellene venni.

Azért, ha tudnék még segíteni valamiben nyugodtan jelezz és megadom elérhetőségemet.

üdv: ellike51

Ide figyelj

ellike51 -

2011.08.02. 13:16:03

Pimo!

Te abonyi vagy, én meg nem ott élek és látod olyan okos vagyok, ahogy írtad. Ugyan mondd már meg hány kocsma vagy vendéglátóhely fuccsolt be Abonyban az elmúlt 5 évben???

 

Félre ne érts, és nem ismerem az ipar személyzetét és nincsenek érdekeim se, hogy ha nem dicsérem őket, legközelebb kinéznek.

 

Én kívülálló szemével nézek és fejtem ki véleményemet, ami talán másnak tetszik talán nem. De ez egy ilyen fórum. És nem vádolhatsz azzal sem, hogy nem próbálok segíteni; adtam és adok tippeket. Akár Neked is, hogy el tudd viselni kommentjeimet. 

Tagság

ellike51 -

2011.08.02. 13:02:57

A "tagság" bármilyen szervezetben jogokkal és kötelezettségekkel is jár, még ha ilyen rendezvényről is van szó. 

Nem biztos, hogy méltó a tagságra az, akivel többszörösen előfordultak rendbontások és az sem biztos, hogy joga van valakinek ilyen rendezvényen alkalmi erotikus vágyait kielégíteni! Ez még mindig nem fér bele a kulturált szórakozás körébe, (inkább egy kuplerájéba?)

 

Erre azért érdemes lenne odafigyelni egy későbbi tagsági bevezetésekor. 

elike51

pimo -

2011.08.02. 13:00:53

te mindig olyan okos vagy csak nem abonyban élsz és nem tudod mi folyik itt akor maradj meg magadnak oké mert te mindenkiben csak kételkedel,magadban is szerintem.a Nándiék csak a bulit csinálják meg ök azért kapnak egy csekéj összeget ami nagyon kevés a többit a tulajdonos kapja meg de persze ahogy irtam hogy a belépő ára le fogyaszthato amivel mindenki persze él igy nem olyan sok az a bevétel.gondolkoz el ezez !!!!!!

Az azért

ellike51 -

2011.08.02. 12:50:12

nem biztos, hogy haldoklik. Erős kételyem vannak, hogy egy ilyen vendéglátóhely befuccsol még ebben a mai gazdasági helyzetben is.

A belépő ára lefogyasztható volt, ez már HASZON! Mint minden ezenkívül ott megvásárolt termék!

Ne higyj Te annak az egy személynek, akitől hallottad!

nem a Nándiék hibája!

pimo -

2011.08.02. 12:42:21

Nem a Nándiék hibája sajnos csak egy biztonsági őr volt,ő sem fiattal már ehez!!Ha az ember jó biztonsági szolgálatot szeretne nagyon sokba kerül és  a belépő ára nem nagyon fedezi.Én tudom mert nekem is volt ebben részem.Ha viszont több belépőt kérnek nem mennek az emberek mert  ebbe a világban örülnek ha a belépő árát kifizetik,de sajan ebben az esetben az iparpan a belépő ára le is fogyasztható ami azt eredményezi hogy pénz nem sok marad.Én ahogy hallottam egy személytöl az ipar is haldoklik mint a többi szórakozó hely is,sajnálom!!

Pofon egyszerű

ellike51 -

2011.08.02. 12:39:53

és most kezdem csak érteni, mi történt!

Az én portámra az én tudtom és beleegyezésem nélkül ne jöjjön be SENKI!!! Mert Neki annyi!!!

Gondolom ezt szolgálta a tagsági is. Ha valaki mégis bejön tagsági nélkül, akkor fenéken billentem az összes biztonságit, aki a sorszámozott és nyilvántartásba vett tagjaimon kívül bárkit is beenged!!! 

Van belelátásom, én egy 186 fős kistérségi klubot vezetek (tagjaink sajnos nem mind fiatalok). Ha megyünk is valamerre, próbálna csak az jönni akiről én nem tudok!!! Az a minimum, hogy nem jutna Neki hely a buszon...

 

Aki ezt ott helyben nem tudja kézben tartani, az ne is szervezzen semmilyen bulit, ALKALMATLAN egy zártkörű rendezvény házigazdájának és NE járassa le a jóhiszemű DJ-ket a saját hülyeségeivel!!! 

mi az, hogy nem???

veroniq -

2011.08.02. 11:36:09

Na de Nándi, mi az, hogy nem kérték el a biztonságiak a kártyát???? Mi az, hogy ez valahogy kimaradt? Elefelejtette őket valaki tájékoztatni, hogy mi az Iaprban a rend???? Ki az a valaki, akinek fel kellett volna a biztonságiakat erre készíteni? Ki volt a biztonsági személyzet??? Abonyiak voltak? Kinek az érdeke, hogy a bulit állandóan szétverjék? Gyorsban ennyi lett volna. Veronika

Tagságis rendszer.

Cowface -

2011.08.02. 11:32:17

Egészen egyszerű, Ki van osztva kb. 5-600 tagsági kártya, ezeket az Iparban lehetett igényelni még az előtt, hogy mi odakerültünk volna, mióta mi zenélünk, kb. még 100 lett kiosztva. Azok kaphatnak, akik nagykorúak, jó megjelenésűek, vagyis akikből nem nézi ki a pultos, hogy szétveri a bulit. Névre szóló, sorszámozott kártyák és a névlista a vendéglátó helynek is megvan.

Nem az egyedüli és nem is az első ilyen próbálkozás a balhés meg alkoholista emberkék kiszorítására.

Sajnos most ez maradt ki valahogy, ezt a kártyát nem kérték el, meg is köszöntük a szolgálat eddigi munkáját. Ilyet mi sem vállanánk mégegyszer. Ha van egy aránylag jó és működő rendszer, legyen betartva.

szia vera

pimo -

2011.08.02. 08:51:39

Én nem voltram ott de a városban ezt mesélik és attol is halottam aki a verekedésben benne volt.Sajnálom hogy idáig fajulnak a helyzetek itt abonyban ezért nincs normális szórakozó hely!!

Érdekes

ellike51 -

2011.08.01. 22:22:06

ez a beléptetőrendszer. Csoda, hogy még ebből nincs ombudszman ügy. Nem értek hozzá segítsetek: ki és mi alapjá dönti el, hogy te bemehetsz, te nem? Gondolom ha a beugrót befizeti bemehet ha elmúlt 18.

A biztonsági személyzet mi alapján szelektál? Van neki listája, hogy ki nem mehet be, mert korábban voltak vele gondok?

Kissebbségben

Truckman -

2011.08.01. 22:10:26

Hm... Többség lett a kissebbség mi?KirĂĄly GEBASZ

DJ

Cowface -

2011.08.01. 16:41:25

Nos, megint azt hangsúlyoznám, hogy mi a zenéért felelünk.

Röviden és tömören, olyan sok lett a hívatlan vendég, hogy majdnem mi maradtunk kisebbségben. Bunyó nem volt! Legalábbis bent. Kisebb összezördülések igen, de azt csírájában elfolytották. Pár pohártörés meg néhány túlittas egyén, de az meg mindenhol van. Hogy kint mi történik az meg már megint nem a mi hatáskörünk. Sajnos a face control nem úgy működött most mint kellene, ennek érdekében valószínűleg teljesen megváltozik a beléptetés legközelebbre.

A zenével elégedett volt szinte mindenki, sokan is voltunk.

A takarításnak utánajártam, a buli után közvetlenül ki van takarítva az Ipar belső tere és az udvar, az Ipar előtti utcarész pedig másnap délelőttönként van rendbeszedve. Innentől a szemetelés maximum a közeli kocsmák számlájára írható, de azt végképp nem nekünk kell intézni. Több szót nem is érdemes erre pazarolni.

Fészkontol

Truckman -

2011.08.01. 13:13:50

...de mégis van erőszak?Ártatlan

milyen bunyó???

veroniq -

2011.08.01. 11:04:04

Jesus, az is volt???? Ott voltál, Pimoka???? Ă–ÜÜÜ

bunyo?

pimo -

2011.08.01. 11:00:14

bunyórol nincsen képetek???

Késöbb.

Cowface -

2011.08.01. 08:25:49

Délután jövök és mesélek.

Érdekelne

ellike51 -

2011.07.31. 23:41:14

azért, hogy sikerült a szombati buli. Az enyém Kübekházán remekül, de hál' Istennek a többezres látogató egy évben egyszer talán nem okoz gondot annak a falunak, akinek apraja nagyja ezt az operett-ünnepet várta. Jól éreztük magunkat, jól szórakoztunk.

 Vajon az abonyi fiatalok a szombati buliban hogy érezték magukat??? Voltak-e gondok? Én reméltem, hogy találnak a szervezők/rendezők megoldást a "kellemetlen nyomok" eltüntetésére és talán a korábbi tapasztalatokból is okultak...

Mit tudtok, hogy végülis milyen volt a buli?


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok