Mi Abonyunk - Minden követ meg kell mozgatni!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.05.04. 13:44:10

A közelmúltban eltűnt egy idős férfi és tragikus körülmények között halt meg. Cikkünk ezzel kapcsolatos, a család tapasztalait, köszöneteit és kéréseit tesszük most közzé teljes terjedelemben.

 

Kánya Erika és Balázs Éva a legnagyobb segítség volt az eltűnt keresésében. Mikor már eltelt a  24 óra - sajnos mi megvártuk, mert egy rendőr azt találta mondani, ne kezdjünk magánakcióba, ami mint kiderült a legnagyobb hülyeség- akkor más segítséget is kértünk. Szíve joga mindenkinek, mit gondol erről, de ha tetszik, ha nem működik, és nagyban megkönnyíti a keresést. Tehát a 24 óra elteltével felhívtuk Kánya Erikát, aki felvette a kapcsolatot Balázs Évával. Mind a ketten születtet jó angyalok. Az első pár gondolat, amit Erika leíratott velünk az ez volt: tiszta víz, nyárfa, domb, se nem erdő se nem rét, és valami takarja.

Itt találtuk meg Gál Lászlót. Minden stimmel. Ezt kedden reggel írtuk le. Pénteken este találtuk meg. Sajnos mostanában nagyon sok Abonyban a belvizes, nádas rész, és mivel víz alatt volt esély nem volt, hogy bár ki is megtalálja. Ezt a tavat, is mint az összes tavat Abonyban, többször is körbejártuk. Balázs Éva Szolnokon él és még soha sem találkozott a család egyetlen tagjával sem. Így arra kérek mindenkit, ha ilyen bajba kerül, hívja fel a hasonló képességekkel rendelkező ismerősét és kérdezze meg. Még egyszer nagyon hálásak vagyunk Kánya Erikának és Balázs Évának!

Egy kis segítséget szeretnénk azoknak adni, akik ilyen helyzetbe kerülnek, mint mi. Ne kerüljön senki, de ha még is tudják, mit lehet tenni a rendőrségi bejelentésen kívül. Mert nekünk a nyomozást vezető rendőrnő elmondta, hogy ha a bejelentés megtörténik az egy nagy hülyeség, hogy a család nem kereshet. Igen is kereshet. Még pedig minden forrást felhasználva. Ha tudják, vagy érzik, hogy szerettük, családtagjuk eltűnt, ne gondolkodjanak, mert a megtalálásának esélyei a mi higgadtságunktól függ. A jogszabály a rendőrök kezét teljesen megköti.24 óra!!!! Addig nem tehetnek semmit. Viszont a legbiztosabb módja, hogy a nyomára bukkanjunk, az a nyomkereső kutya, ami 6 óra elteltével már nem fog szagot. Tehát 6 óra! Ezen belül kell cselekedni. Ha a helyi tűzoltóságot értesítik, mert, hogy lehet, akkor ők kiérkeznek, és nyomkereső kutyát rendelnek a helyszínre, vagy riasszák a jászberényi Mentőkutyás Egyesültet azonnal. Valamint a Pesti mentőszolgálat hő kamerával rendelkezik és nagyon nagy a baj ők is segítenek. Csak ne gondolkozzanak azon, hogy kit hívjanak. Őket hívják plusz a helyi polgárőröket, mert ők voltak velünk a magtalálás pillanatáig. A felsorolt szervezetek elérhetősége megtalálható az interneten. Mentsék el a telefonjukba vagy írják fel a telefonszámos füzetbe, az a lényeg, hogy ha baj van ne keljen keresgélni.

Mindenkit kerüljön a baj: a Család

Kedves Segítők!

Ezúton szeretnénk mindenkinek megköszönni azt a segítséget, amit a keresésben nyújtott. Mindenkinek lehettet jobb dolga, még is nekünk segített, és ez azt jelenti, hogy vannak még olyanok, akik másokkal is törődnek. Ezt nagyon jó tudni. Reméljük, ez sosem változik meg!

Akiknek rendkívül hálásak vagyunk: - az Abonyi Polgárőrség, akik az első perctől velünk voltak,

 - a Jászberényi Mentő Kutyás Egyesület,

- a ceglédi Tűzoltóság,

- a Szebb Jövőért Polgárőrség,

- a Jobbik Abonyi szervezete és Mészáros Anikó,

- Baloghné Tajti Márta és családja,

-  Szabó Józsefné, aki a feleségében tartotta a lelket

- Atis, aki a plakátokat nyomtatta,

- akik közzé tették a plakátokat,

- a család ismerősei akik, mindnet félretéve jöttek és kerestek

- akik autójukkal jöttek és kerestek, Békési Mihály családja,

   Polónyi Attila

és mindenkinek, aki  önszántából segített, még egyszer borzasztó hálásak vagyunk.

Lőrinczy Veronika külön, nagy segítséget nyújtott, mert ezen az oldalon ő adott fórumot a szomorú esetnek, és innen első kézből értesültünk mi is azokról az ötletekről, amik még a keresésben segítettek, segíthettek volna.

Rendkívüli hálával és köszönettel: a család

 

 A Család kérése!

Gál László kívánsága szerint, hagyományos temetést nem tartunk, mert ő otthon szeretne a családjával lenni. Egy búcsú misével fogjuk, megköszöni neki azt a rendkívül sok és fáradtságos munkát, amit a családjáért és másokért végzett. Itt szeretnénk mindenkit megkérni arra, aki el szeretett volna búcsúzni tőle és temetésére virágot vagy koszorút készíttetet volna, azt az összeget utalja a következő bankszámlaszámra: Újszász és vidéke Takarékszövetkezet, Gál Lászlóné: 70300077-15058803

Köszönettel: a gyászoló család

Közélet:
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
részvétem

kuci18 -

2011.05.04. 18:19:32

Nagyon helyes !  a virág el hervad a pénz meg nagy nagy segítség , ,és bizony bizony nagyon jó lenne ha működne  .


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok