Mi Abonyunk - Várjuk a testületi tagok jelentkezését!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8082, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.04.02. 13:30:25

Már több százan írták alá azt a petíciót, melyet április 5-én adnak át civilek Cegléden a városi ügyésznek Cegléden, délelőtt 11 órakor a Kossuth téren a Dózsa György szobornál. Több képviselő testületi tag is csatlakozott a felhíváshoz és jelezte, hogy személyesen részt kíván venni a békés demonstráción. Kérjük, hogy amennyiben vannak még olyanok, akik csatlakoznának közülük, keressenek engem a 30/9-670-313-as telefonszámon, vagy küldjenek ide e-mailt: szerkesztoseg@miabonyunk.hu Szándékukat közzéteszem.

 

Megdöbbentő volt számomra, hogy a mai nap folyamán milyen sok civil érkezett irodánkba azért, hogy aláírja azt, hogy szeretné, ha az ügyész felülbírálná döntését, mely szerint a sorozatbetöréssel vádolt bűnbanda tagjai szabadlábon védekezhetnek. Nos, számomra is megérkezett az első üzenet. Úgy értesültem, hogy az elkövetői kör tagjai engem és Páromat Lakatos Tibort fel akarnak jelenteni a rendőrségen becsületsértés miatt. Állok elébe.


Úgy gondolom, hogy egyetlen egy valótlan dolgot sem állítottam, ezek a tények…… Sajnos. Ha nem lennének azok, akkor nem kellene össznépi mozgalmat indítani annak érdekében, hogy ne védekezhessenek szabadlábon és végre lakat alá kerüljenek.

 

LŐVE

Közbiztonság:
 13 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Nekem ezidáig télleg...

Truckman -

2011.04.02. 19:20:11

...az ingatlanom területén, hál a sorsnak nem taliztam az említett családdal. Szerintem élve nem is látnám őket. Viszont közúton már nagyonis futottam velük össze! Nemépp KRESZ-t betartóan, főleg a Szelei úton! Szóval én már azért is az abonyiak mellett állok, hogy ne legyetek körülöttem, ill. az abonyiak körül! :) Balesetmentest, békességet!
Rövidre zárva!

tyb -

2011.04.02. 13:58:32

Teszek egy utolsó erőtlen kísérletet a "felhomályosításodra"... A "mitorra vetett" fogalomzavar, a "sorozatrablók"-ról jól jellemzi azokat a téveszméket és tévelygéseket, melyek tettenérhetők az elkövetők saját cselekményük társadalomra veszélyességének téves megítélésében is. Ha sorozatrablókkal állnánk szemben, nyilván már a műanyaglakat is rájuk rohadt volna, hisz az ilyen típusú cselekmények esetében már az ügyészség sem nagyon mérlegel a fogvatartás szükségessége tekintében. Tényleg nem sorozatrablókkal áll szemben Abony lakossága és az igaszságszolgáltatás - még... - , azonban a cselekmények elkövetésének jellege, módszere azt hiszem nem igényel különösebb magyarázatot azok társadalomra veszélyességét, megkockáztatom fokozott veszélyét illetően. Halottál már a közösségért való felelősségről? Talán nem és ezért kérdezel vissza... Szerinted, bizonyára áldozatukká kell válni ahhoz, hogy valaki sérelmezhesse a törvényeket és az együttélés szabályait két lábbal tipró magatartásukat. Egyébként több okból sem lenne számukra szerencsés, ha ez velem, vagy a hozzám közelállókkal bekövetkezne... Csak a miheztartás végett...
NA ESZT KAP KI

zoli -

2011.04.02. 12:50:52

mié nem mész el hozájuk hogy mutasák meg mivel vannak gyanusitva?????hogy sorozat rablok semi nem igaz belöle.:MIT ÁRTOTT NEKED EZ A CSALÁD HOGY ENYIRE SÉRTELMEZED ŐKET??
Te Zoli !

tyb -

2011.04.02. 12:44:20

Talán még nem tűnt fel, hogy senki sem nevezte "nevén" a gyereket, bár mindenki tudja, hogy mely vérségi alapon szerveződött bűnbanda elemeiről folyik itt a diskurzus. Sikerült nekik majd' két esztendő alatt szinte terror alatt tartani Abony lakosságát. Szerinted az a több száz, lassan ezer abonyi lakos, aki névvel és címmel fejezi ki tiltakozását a szabadlábra helyezésük miatt, nem ismeri Őket, módszereiket és életvitelüket? Ugye, ezt Te sem gondolod komolyan... Egyébként az oldalunkon több helyen megnyilvánuló - helyesírási hibáktól hemzsegő - erőtlen próbálkozás a tisztára mosásukra, szerintem teljesen felesleges. "Tik" nem vagytok véletlenül érintettek ebben hátborzongató bűncselekmény-sorozatban? Mert tudod a rendőrök azért érdeklődnek ám az elvetemült bűnözők mellett kommentelgető olvasók iránt...
zoli

zoli -

2011.04.02. 12:38:26

hid el hogy bocsánatot fog kérni mindenki tölük mert nem ök a nagy halak.Azé van Abony felborulva mert csak a K családot figyelik nyisátok mán ki a szemeteket.
vicc

veroniq -

2011.04.02. 12:11:21

Ez itt már vicc. Írjatok tovább nyugodtan, egy bizonyítási eljárás során jó hasznát veszik majd a rendőrök mindennek. Ha nem az a bizonyos család volt az elkövető, akit bekaszliztak és utána kiengedték, akkor kik voltak???? Privátban is várom. Ha nem Ti voltatok, akkor természetesen jövök egy bocsánatkéréssel. De ez bizony az a kompresszor volt ott, amit másfél éve mangeltak el a Somogyi iskolából! Ha tudtok segíteni abban, hogy a valódi tettesek kézre kerüljenek, akkor szóljatok. Pl. ide írhattok: szerkesztoseg@miabonyunk.hu, de telefonon is elértek: 30/9-670-313. Sőt, akár egy telefonos interjút is készítek Veletek, ide a MiAbonyunk rádió műsorába. Üdvözlettel: Lőrinczy Veronika
TE NAGY OKOS

zoli -

2011.04.02. 12:01:29

honan tudod hogy tőlük vitték be ????? kompresszora lehet mindenkinek a hejjetdbe nem vádolnák jogtalanul senkit se ne hogy mindenki okosab legyen az ügyéségtől!!!!!! NE kutakogy te senkiné saját magad udvarán nézél szét nektek hogy esne ha meg vádolnának beneteket amit nem tik kővtetek el ne hogy forditva süjőn el minden (NÉZÉL TE IS TÜKŐRBE ÉS FORoGJÁl BENE )!!!! EGY családra nagyon rá áltatok és lehet tik se tugyátok hogy mié ?????,??
somogyi kompresszor

veroniq -

2011.04.02. 10:52:40

Hát, gyerekek, ha a Somogyi iskola kompresszora például a saját jogos tulajdona a kompániának, akkor már nagy baj van. Ugyanis ezt is bevitték tőlük a zsaruk a garázsba..... Te jó ég! Akkor ezek szerint már a Somogyi iskola is az övék...... Hehe. LŐVE
NYITOT SZEMEL JÁRJATOK

zoli -

2011.04.02. 09:49:01

nagyon sokan akarják a K család bukását de mire fel nem vetétek még észre hogy nem ők azok akiet keresni kellene !!! nyisátok mán ki a szemeteket ne csukot szemel járjatok a bünősők után menjetek !!!
IGASÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabi -

2011.04.02. 09:34:53

mire ez a céco amikor a 90% lop Abonyba miért mindig a K család ??? fűlűnk halatára jutot hogy látva Lakatos Tibort rámosolyaogtak és eszt veszi enyire sértve mert sirva kellet volna rá nézni !!!!!! AMIT a 14 háztol ősze szetek a redndőrők házkutatás allat az 100%an a saját tulajdona volt MINDENKINEK és evel vanak LAKATOS TIBOR szerint be vádolva mert gondoljátok hogy az ügyéség szerint ki engeték volna hogy ha fent ál a bizonyiték ellenük
A valóság bizonyítása!

tyb -

2011.04.01. 19:16:27

Sajnos, ez úgy hangzik, mintha egy halott embert akartunk volna megölni... Kíváncsi leszek a bizonyítékokra, mert ha nem kerülnek elő, akkor lép elő a hamis és viszonvád intézménye. A hamis vád miatt hivatalból (a hamisan vádolt fél erre irányuló külön nyilatkozata nélkül)indul büntető eljárás, azon eljáró szerv feljelentése alapján, mely előtt elkövették. Természetesen ha nem sikerül a részemről tiszteletre sem méltó, hála istennek már gyanúsított elkövetőknek bizonyítaniuk a hatóság előtt tett, vagy később teendő jognyilatkozatukat, akkor jön a "feketeleves". Pontosabban visszanyal a fagyi. Teljesen törvényesen... Bár nem tudom, hogy ezt a kifejezést tartalmazza-e a szókészletük...?
:)))))))))))))))

Sziszkó -

2011.04.01. 19:03:00

Hát előzetesbe nem kerültök az tuti!!! De ha mégsem, akkor hátha eltudjuk intézni a közös zárkát! :))))))))))))) Vad romantika!!!!
Murvainé Kovács Rita és Kocsiné Tóth Valéria is cs

veroniq -

2011.04.01. 18:55:48

Murvainé Kovács Rita és Kocsiné Tóth Valéria is csatlakozik! Ők az újabb képviselő testületi tagok!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok