Mi Abonyunk - Álhírek Pancsától!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.01.02. 15:59:22

 

Kedves Olvasónk Pancsa remek álhíredkkel lepett meg bennünket! Íme egy csokor ebből. Azt gondolom, hogy jobb, mintha én írtam volna... Minden téren! Üdv és kellemes olvasgatást: LŐVE

A jövő évi városi karácsonyi rendezvények szervezését a képviselő-testület tagjai bonyolítják le. Mint, egy modern betlehem, bemutatják az eredeti szakmájukat, illetve hobbijukat. Dr. Magyar Gábor rackajuhokat terel a Főtér környékén, mely mellett állandó ügyeletet Dr. Egedy Zsolt lát el. Kovács László saját termelői borát kínálja, forralt fűszerbor keverékkel. A macskajaj elkerülésére mobil ügyeleti szolgálatot lát el Dr. Abonyi Viktor és Romhányiné Dr. Balogh Edit. Munkájukat Murvainé Kovács Rita és Hosszúné Palotai Erika segíti.

Fekete Tibor ingyen kóstolókkal mutatja be, milyen étkeket fogyasztanak a város gyermekei a hétköznapokon. Innovatív ötletekkel bővített hidegtálakat szolgálnak fel a térre látogatóknak.

Habony István a Főtéren dedikálja a képviselő-testületi ülésen elhangzott aranyköpéseiből kiadott: „Szellemi maszturbáció” című piros bőrkötésű könyvét. Az azonnali cenzúra felelőse: Parti Mihály. A könyvben található idegen és ismeretlen szavak magyarázatát kérésre Gulykáné Gál Erzsébet adja meg. Jobbik lehetőségként Kelemen Tibor vezetésével a Magyarok Szövetsége a téren felállított kemencében diós és mákos bejglit süt.

 

A Mindenki Karácsonyfája elnevezésű mamut fenyőt a város közhivatalnokai díszítik fel Kocsiné Valika kertészmérnök irányításával, természetesen munkaidejüket feláldozva. Az óvodás gyermekek által készített díszeket az Abokom dolgozóinak segítségével helyezik fel a fára. Az ünnepre való készülődés jegyében rövidített munkaidőben fogadják az ügyfeleket a Polgármesteri Hivatalban. A fennmaradó munkaidőben a pincében kisütött saját készítésű mézeskaláccsal és forralt borral kínálják a naiv ügyfeleket, akik az ügyintézés reményében tévednek a hivatal környékére.

 

 

Pénzügyi reformok 2011. július 1-jétől:

 

Visszaállítják a többkulcsos adórendszert:

  1. A minimálbér (mely 100 000 Ft-ra emelkedett) mértékéig adómentes.
  2. 2 500 000 Ft-ig 20 % az adó mértéke.
  3. 2 500 001-5 000 000 25 % az adó mértéke.
  4. 5 000 001-10 000 000 30 % az adó mértéke.
  5. 10 000 001- 40 % az adó mértéke.

 

Adómentes lesz:

  • az étkezési jegy,
  • üdülési csekk,
  • a cafeteria rendszer egyéb juttatásai és egyébként MINDEN!!!

 

Megszűnik az alapvető élelmiszerek Áfá-ja. Ezáltal olcsóbb lesz a kenyér, a tej stb.

Megszűnik a jövedéki adó. Olcsóbb lesz a cigaretta, a szeszes italok és nem utolsó sorban az üzemanyag.

 

Az ősi szokásjog visszaállításával - csakúgy, mint a nemesi rendszerben -, az országgyűlési képviselői mandátum megszerzésével egy időben, vagyonuk nagyságának függvényében:

  • terményt,
  • földet,
  • a modern világ vívmányaként autót kötelesek felajánlani a parlament tagjai.

A beszolgáltatott javakat a legszegényebb falvak, községek, városok lakosai kapják.

 

Helyi szokásjogok felállítása:

 

A képviselő-testületi ülések kezdete: délelőtt 10 óra. Maximális időtartama nem haladhatja meg a Polgármesteri Hivatal heti hivatalos munkaidejének 1/5-ét..

Végre maximálják a képviselői hozzászólások idejét 5 percben. Aki a hivatalosan megszabott időkeretet túllépi, percenként 100 forint büntetést fizet a díszteremben elhelyezett perselyben, ami Magyar Gábornak tisztelegve nem malac formájú, hanem racka juhot szimbolizál.

A büntetésekről részletes nyilvántartást vezet a gazdálkodásért egy személyben felelős polgármester. Az összegyűlt pénz jótékony célokra fordítandó. Javaslatként:

Polgármesteri Hivatal dolgozóinak Köztisztviselők Napja alkalmából történő jutalmazása merült fel. Pl. közigazgatási rendszerek működésének megtekintése belföldön, illetve külföldön (attól függően mennyi pénz gyűlik össze).

Másik javaslatként felvetésre került, hogy a Főtéren egy játszótér kerüljön felépítésre. A város gyermekei hasznosan tudnák eltölteni az időt, amíg szüleik a hosszúra nyúlt hivatalos ügyeiket intézik a hivatal épületében.

Nyehehe:
HUMOR   
 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Traktor show

Rózsaszín nap

Irodalmi délután a kopjafánál

Abony a népszerű viccoldalon

Napi extrém álláshirdetés: Na, ez az, ami szerintem nem igaz

Bedőltek a nők: Szódabikarbónával kenegették kebleiket, azt hitték megnőnek a cicik

Pintér és társa labdarúgó bajnokság

Kilenckilós élő homárt találtak a bőröndben

Foltvarró szakkör

Nevet változtat Abony? Rólunk írnak a Hócipőben

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Jó ötlet

Mimi mama -

2011.01.03. 20:19:36

Nos az ötlet nem is olyan rossz. Szerintem örülni fognak a pedagógusok és az óvónők ,hogy leveszik a vállukról a terhet.Fáradtságos munkával felkészítik a gyermekeket különböző városi rendezvényekre, pl: főtéravatás, Pünkösd, karácsony stb. Megbecsülést azonban egy szikrányit sem kapnak a városvezetéstől. Információim szerint még a kalácspénzt is sajnálták tőlük Karácsonykor. Bezzeg az önkormányzati dolgozók, akik olyan sokat " dolgoztak" az Eüközpont megépítésén azok megérdemelték. Tisztelt Pedagógusok,akik a jövő nemzedékét nevelitek! A helyetekben elgondolkodnék ,hogy vállaljak-e bármiféle rendezvényen való szereplést!!!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok