Mi Abonyunk - Médiatörvény: Aláírva!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.12.31. 10:38:40

Az [origo] információi szerint aláírta a december 21-én elfogadott médiatörvényt Schmitt Pál köztársasági elnök. A jogszabály azonban várhatóan csak a hatályba lépése előtti napon, december 31-én jelenik meg a Magyar Közlönyben.

A hatályba lépése előtt utolsó napon, december 31-én jelenik csak meg várhatóan a Magyar Közlönyben a médiatörvény egységes, végleges szövege. Az [origo] információi szerint a december 21-én elfogadott, belföldi és külföldi  tiltakozást is kiváltó jogszabályt már aláírta Schmitt Pál köztársasági elnök, és az államfő hivatala már tovább is küldte azt a közlöny kiadójának. A lap szerkesztőségében ezt az [origo]-nak meg is erősítették, de azt mondták: több más, szintén a parlament utolsó ülésnapjain elfogadott törvényével együtt egyelőre még zajlik a szabályozás szövegének korrektúrázása, amivel várhatóan csak 31-re végeznek.

Közélet:
 17 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Arra azért kíváncsi lennék

Steve968 -

2011.01.03. 12:00:37

hogy mivel jobb Szalai Annamária akárkinél is ??? Egy biztos 9 azaz kilenc évig ő a góré + rendeletalkotási jog. Az Egyesült Államok elnökét 4 évre választják, újraválasztása esetén további 4 év, összesen 8 év. Franciaországban korábban 7 évre választották a köztársosági elnököt, most 5 évre. Nem véletlen, ezekkel a fékekkel próbálják megakadályozni egy esetleges diktatúra kialakulását, de még annak gondolatát is. Mi indokolja egy testület elnökét 9 évre megválasztani? Másról nem is beszélve (legfőbb ügyész, PSZÁF elnök, stb.) A demokrácia nem a bebetonozásról szól. Ez a diktatúrák jellemzői. Csaó-csaó: Steve968
Optimista vagyok

tomsojer -

2011.01.03. 10:51:28

Ugyanis borúra derű következik. Csak még a vihar el sem kezdődött! :), és akkor célszerű védett helyre húzódni és átvészelni.
Optimizmus

Nagyfehér -

2011.01.03. 10:22:19

Veronikának teljesen igaza van.A siránkozással nem jutunk előbbre, csak a kedvünk lesz egyre borúsabb.Örökké rosszabb nem lehet! Hajrá optimisták!
na, a mai világban...

veroniq -

2011.01.03. 08:45:02

Én úgy gondolom, kedves Tomsojer, hogy aki a mai világban nem optimista legalább egy kicsit, az menthetetlen.... E nélkül sajnos nem lehet létezni, mert annyi negatív hatás ér bennünket nap, mint nap, hogy ez ellen tenni és védekezni kell. Mondhatni, hogy a szervezet védekező mechanizmusa az optimizmus..... Üdv: LŐVE
Nagyfehér optimizmusa

tomsojer -

2011.01.03. 08:03:29

a cigány lovára emlékeztet, ami nem vak csak bátor! :)
Összetétel

Nagyfehér -

2011.01.03. 05:16:31

Talán még mindig jobb mintha Lendvai Ildikó cenzor asszony vagy Orosz Józsi, Aczél Bandi, Bánó András, Debreczeni József.....ülne a kuratóriumban.
A Kuratórium összetétele

Steve968 -

2011.01.02. 18:26:45

86.§ (1) - (10) bekezdése
Pl.

Steve968 -

2011.01.02. 17:50:24

Az új törvény nem tiporja lábbal a sajtószabadságot, de megteremti a lehetőségét annak korlátozására, és ez már önmagában gond. Csaó-csaó: Steve968
Médiatörvény

Nagyfehér -

2011.01.02. 17:14:59

Töredelmesen bevallom, hogy én nem olvastam el a médiatörvényt.Ezáltal nem tudok állást foglalni vele kapcsolatban. Bizonyára a többi hozzászóló ezt részletesen megtette nem a csak a különböző sajtó orgánumokból tájékozódott. Kíváncsian várom a törvényből a kifogásolható részeket. Üdv mindenkinek!
Huhhh...

Süllő -

2011.01.02. 16:52:11

Kedves Nagyfehér, bár nem állt szándékomban az elevenedbe találni, mindössze a véleményedre voltam kíváncsi. Tájékoztatásul szeretném elmondani Neked, sosem voltam "kemény Jobbik fun", mindössze érdekelt jó pár szimpatikus gondolatuk (nem rombolás!), amiből sajnos nem sok valósult meg, köszönhető a választásoknak, amire a fél ország el sem ment(!). De miért is beszélünk a Jobbikról, amivel kapcsolatban a médiákban a legfontosabb hír idáig az volt, vajon Vona Gábor felvette-e a mellényét a Parlamentben... A véleményedet azonban egészen másról szerettem volna megtudni - ahogy alább olvasható, konkrétan a feltett cikkről - de most már nem olyan fontos... Neked is szép estét! Üdv Süllő
Ki fog alakulni ...

Steve968 -

2011.01.02. 16:08:26

Most végül mi is ??? Demokrácia ? Valamilyen rezsim ? Esetleg Orbánország ? Csaó-csaó: Steve968
Süllő

Nagyfehér -

2011.01.02. 15:45:48

Megtisztelő számomra, hogy bármit tesz a FIDESZ én mindig eszedbe jutok. Kicsit azért csodálkozom rajtad mint kemény Jobbik fan-on.Megérteném a nyűglődésedet ha a szoc-lib táborba tartoznál. Talán emlékszel még mit Ígért a Jobbik a választások előtt a médiával kapcsolatban. A médiában a rendcsinálást a Tv2 és az RTL klub földig rombolásával szerették volna kezdeni. Akkor ez még talán neked is tetszett. Ehhez képest amit a FIDESZ tesz csak rózsaszín babazsúr. Még mindig azt mondom, nem kell beszarni! Ki fog ez alakulni! Azt viszont még mindig nem értem,hogy a Jobbiktól, az eszement terveiktől miért nem féltetted a demokráciát.Vagy tudtad, hogy bármit mondhatnak úgy sem kerülnek a hatalom közelébe sem? Boldog Új évet Neked is!
Eddig se volt ajánlatos!

Truckman -

2011.01.01. 17:39:26

Láttam már olyat is, hogy nemisakármilyen "vállalat" sztrájkot hirdetett. Nem is akármilyen szakszervezetek! Aztán eljött a nagy nap. Nem dolgozott ki benne volt a 3rom szakszervezet valamelyikébe. Erre jöttek a górék,+ külföldről hozott kölcsönmunkaerő, ráültek a masinákra, és kimentek kiszolgálni. Mondták a sztrájkfelügyelők, hogy ez nem más, mint sztrájktörés! Aztán jött egy beltéri busz. Kinyitották az ajtót, és azt mondták ki nem hajlandó felvenni a munkát, az szálljon fel rá, az hazamehet. Aki akkor felszállt rá, másnap már nem dolgozott. Indoklás nélküli felmondással elbocsájtották őket! Ennyi.
Sztrájkolni sem lehet már!!

tomsojer -

2011.01.01. 16:38:37

"Fideszes képviselők módosító javaslatot nyújtottak be a sztrájktörvényre. Eszerint csak bírói engedély birtokában lehetne tömeges munkabeszüntetést tartani. Az indoklás szerint a módosítás célja, hogy ne lehessen sztrájkokkal megbénítani például a közlekedést. Magyarán: ekképp sem lehet majd kifejezni az elégedetlenséget. Holokauszt-törvény: nincs szólásszabadság. Médiatörvény: nincs sajtószabadság. Sztrájktörvény: nincs sztrájkjog sem. És hogy akaratlanul se fejezzék ki az utcán őgyelgők, hogy valami gond van, még hajléktalannak sem lehet lenni nyilvánosan. Azaz a szabad mozgás is korlátozva. Boldog új évet, Magyarország!" http://www.jovonk.info/2010/12/25/sztrajkolni-sem-lehet-majd
Bábu...

Süllő -

2011.01.01. 11:59:27

Pali bá egyszerű marionett. Egy karikatúrán láttam, hogy már a laptop képernyőjén aláírta a törvényt a kinyomtatás előtt... :) Ha nem megy szóval, majd megy erőből... Agyő demokrácia, éljen a kétharmad. Negyfehér, Te hogy látod ezt a kérdést? Boldog Új Évet Mindenkinek! Üdv Süllő
igen-igen-igen

tommy11 -

2010.12.31. 17:26:09

Nagyon helyes! Meg kell mutatni ezeknek a firkászoknak, hogy nem hihetik azt, hogy a bab is hús! Ez az Pali bácsi! te mindig is megmutattad, hogy a MAGYAR emberek mellett állsz! Az athéni olimpia után is teljes mellszélességgel kiálltáll a doppingügybe keveredett sportolóink mellett, most is kiállsz a 2/3 mellett! Nagyon helyes, csak így tovább... ...jó kutya- szólt a gazdi és megsimogatta hűséges kutyájának buksiját...
Holnaptól

FIGURA7878 -

2010.12.31. 10:52:15

a Demokrácia helyett Diktatúra.:( Nesze neked 2/3os többség.

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok