Mi Abonyunk - Áramszünet tegnap
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.12.02. 08:40:26

December elsején nem csupán a tél reccsentett rá az abonyiakra, hanem egy nem várt áramszünet is. Pontosabban a város egész területén hosszú ideig nem volt áram. A probléma akkor kezdődött, amikor a lakosok java része hazaért. Délután fél öt tájban már sok helyen nem volt áram, majd visszajött kétszer viszonylag rövidebb idő után. Viszont este fél hét tájt a háztartások jelentős részében megállt az élet- egyesek szerint egész Abony területén- és csupán háromnegyed kilenckor állt helyre a rend. Még ezt követően is voltak rövidebb ideig tartó kimaradások. Az E.ON hibabejelentő munkatársai azt mondták olvasóinknak, hogy a nagy mennyiségű ónos eső súlyát nem bírták már el a vezetékek, ezért azok több helyen leszakadtak.

 

A hibákat folyamatosan javították. Volt olyan Olvasónk is, akinek Debrecenből azt mondták, hogy csak a közvilágítás ment el és nem hitték el az áramszolgáltatónál, hogy gyakorlatilag egész Abony áram nélkül maradt. Sok helyen a központi fűtés is leállt az áram hiánya miatt.

 

Abony legnagyobb élelmiszer áruházában azonban volt áram, hiszen a városszéli multi saját generátorral rendelkezik. A dolog pikantériája azonban az, hogy az épületben lévő üzletek az E.ON-tól kapják az áramot, így ők nem tudtak dolgozni. Sőt, bezárni sem tudtak a szokásos időpontban, nyolckor, mert az elektronikus úton működő redőnyöket nem tudták lehúzni. Este háromnegyed kilenckor aztán „ kiszabadultak „ ők is.

 

Kérem, ha szeretnék megosztani velünk a tegnapi áramkimaradással kapcsolatos „ élményeiket „, akkor írják azt meg nekünk itt kommentként, vagy küldjenek e-mailt ide: szerkesztoseg@miabonyunk.hu

 

Lőrinczy Veronika

Közélet:
 4 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Karbantartási hiányok!

FIGURA7878 -

2010.12.02. 18:50:04

De miből adódik a karbantartási hiba és az üzemzavar?!Kérdem én?A választ tudja mindenki!A létszám hiányból és a szakképzett és helyismerettel rendelkező ember hiányából,valamint az anyag spórolásból.Mint a régi abonyi lakosok emlékeznek rá abonyban is volt titász kirendeltség most miért nincs ha kirendeltségre nem is telik de miért nincs éjszakai ügyelet kérdem én kis naív?!
Karán is

Tárgyilagos -

2010.12.02. 17:47:47

Karán este fél hét után ment el az áram és éjjel fél egy körül kaptuk vissza.Túléltük,semmi baj.Köszönet azoknak akik helyreállították ebben a vacak időben.
Jó volt

Steve968 -

2010.12.02. 17:21:08

így a munkának csak az áramszünet után tudtam neki kezdeni, így hajnalban 3/4 3-kor küldtem el a kész anyagot. Úgy is régen éjszakáztam már. Szép estét ! Steve968
....

DArtagnan -

2010.12.02. 16:38:03

Na ja.. A nagy abonyi karbantartások... Azoknak a vezetékeknek nagy valószínűséggel régen lejárt már az idejük... Szolnokon is volt ónos eső... Sőt, ott még nagyobb is... De ott nem hallottam ilyenről... Szóval, ennyit az EON-ról...

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok