Mi Abonyunk - Búcsú a legényélettől...
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

tyb - 2010.11.26. 19:48:02

Váratlan (?) hírt kaptunk néhány hete egyik barátunktól. Hittük is, meg nem is, hiszen a horgászathoz alkalmazott segédanyagok, jelentősen képesek befolyásolni az ember akarati képességét. Szóval, Süllő barátunk teljesen komolyan bejelentette, hogy nősülni akar. Őszintén megmondva, titkon reméltük, hogy másnapra átgondolja ezt a kérdést, de Ő hajthatatlan maradt.

Vártunk néhány hetet, de semmi változás... Ő megmondta, hogy nősülni akar, tehát nősülni is fog!

Menthetetlen barátunk örömködését viszont nem nézhettük tétlenül, hisz mit ér az öröm barátok nélkül???

Meggyőztük hát Süllőt, hogy adjon egy lehetőséget nekünk egy kötetlen beszélgetésre, ahol még nem kell tartania a házastársi következményektől. Összejöttünk hát néhányan tegnap és elbúcsúztattuk barátunkat a legényélettől.

Vittünk neki a házassághoz elengedhetetlenül szükséges dolgokat, kapott szép papucsot, méreten aluli pelust és hangulatának hosszabb távú fenntartására alkalmas mennyiségű tudatmódosító folyadékot.  

Láttuk, hogy Süllő már menthetetlen, melynek azért kaján vigyorral adtuk jelét. Miért lenne neki jobb, mint nekünk?

A közös "könyvtárlátogatás" természetesen elérte célját és egyre magasabb röptű - néhol akadémikus - diskurzusra kapta fel a fejét kedvenc csaposunk, Norbi.

Lassan a MiAbonyunk teljes szerkesztősége megjelent, hogy személyesen győződhessen meg Süllő visszavonhatatlan döntésének, első kellemes követkeményéről.

A többit meg élvezze majd egyedül...

Szóval, megünnepeltük barátunk - egyébként irigylésre méltó - választását, akit tündéri menyasszonya, Suzanne testesít meg.  

Az összejövetel majdnem másnapig tartott, de a résztvevők hivatalos és nem hivatalos "felügyelői" időben csörgették meg társaságunk tagjait, emlékeztetve Őket az idő gyors múlására.

Sky-T személyében egy kissé lázas, de legalább teljesen "tiszta" sofőrre leltünk, aki természetesen örömmel fuvarozta haza a legénybúcsú, szerencsére járművetlen tagjait.     

Köszönjük Sűllő, ezt a felejthetetlen "könyvtárlátogatást" és kívánunk Neked, valamint Kedves Arádnak sok-sok boldogságot!

Ja, és ne felejtsd el, hogy a kérdésre majd egy határozott igennel kell válaszolni...:P

TYB & sorstársai  (galéria hamarosan)

 

  

 

       

Nyehehe:
Süllő    
 20 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Traktor show

Rózsaszín nap

Irodalmi délután a kopjafánál

Abony a népszerű viccoldalon

Napi extrém álláshirdetés: Na, ez az, ami szerintem nem igaz

Bedőltek a nők: Szódabikarbónával kenegették kebleiket, azt hitték megnőnek a cicik

Pintér és társa labdarúgó bajnokság

Kilenckilós élő homárt találtak a bőröndben

Foltvarró szakkör

Nevet változtat Abony? Rólunk írnak a Hócipőben

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ok. Főni....

Süllő -

2010.11.29. 14:34:26

Majd megbeszéljük a fél hetes interszityin... :) Üdv Nektek is! Süllő
:) Sok sikert ...

kandis -

2010.11.29. 14:27:49

s élj mint hal a vízben a pároddal sokáig, boldogan ;)
Kedves Ketla...

Süllő -

2010.11.29. 14:23:28

A fia soha nem volt a munkatársam és amióta ő nem a Máv-al utazik Budapestre, nem is nagyon látom. Üdv Süllő
kocsid

ketila -

2010.11.28. 19:14:36

előző tulaja.
Ketila ne légy szkeptikus...

Süllő -

2010.11.28. 14:54:52

Nincs okod rá, egyébként sem értem soraid, sem azt, mely volt munkatársamat említed. Volt már egy pár... :) Még egyszer mindent köszönök a Főszerkesztőségnek, a kedves hozzászólóknak, és mindazoknak, akik megjelenésükkel megtiszteltek minket. Üdv Süllő
Jól meggondoltad?

ketila -

2010.11.28. 09:35:27

Miért nem volt jó ahogy eddig? Egy kicsit szkepti vagyok ennyi év után összekelni. Volt munkatársad tudja már? Azért teljes szivemből gratulálok!
Nem LIMO

FIGURA7878 -

2010.11.27. 19:08:46

hanem lőcsös kocsi:) De azért megünneplik,hogy igába hajtotta a fejét csak szűk családi körbe.
LIMO reklám

Truckman -

2010.11.27. 19:00:12

Legalább abból a fehér Limóból szálltak ki, mi itt, akarom mondani, amott, az ős-ős abonyunkon annyira "imádott" a Hal, egy reklám cikkben? :D Jah! Csak sima templomi vót? Se sátor, se Dáridó, se Lagzi Lájcsi? HOL AZ ÉRDEKELT?! :P
Gratulálok

Markó Ferenc -

2010.11.27. 18:04:44

Információim szerint 16 óra után az ifjúpár örök hűséget esküdött egymásnak. Sok boldogságot és várjuk a fényképeket!
Ezt sem gondoltam volna! :P

Truckman -

2010.11.27. 15:41:59

Mármint, hogy nem vagy nős! :) Sok boldogságot Süllő, erőt, és egészséget! Sátras lagzi lesz? :s
Kedves Tanítványom!

Thomas -

2010.11.27. 15:24:21

Most, hogy már Te is közénk fogsz tartozni teljesen, osztozni fogsz sorsunkban, engedd meg, hogy itt is kifejezzem gratulációmat Neked, Nejednek és persze Évikének ! Nagyon sok boldogságot,hosszú életet, és sok-sok családi horgásztúrát kívánok! Thomas
Süllő!

kovacs -

2010.11.27. 13:46:49

Sok boldogságot kívánok és hosszú boldog életet.
Én is, én is

matek -

2010.11.27. 09:22:27

Mivel már mindent elmondtak előttem amit én is akartam, így csak ismételni tudnám őket. Sok szép boldogságban eltöltött évet kívánok én is nektek! Süllő, tettél nemrég előttünk egy ilyen kijelentést: "Akinek ilyen barátai vannak, annak ellenség nem is kell". Hogy ne okozzak csalódást neked, ajánlok most egy videot:
Sok Boldogságot Kívánunk!

Sziszkó -

2010.11.27. 08:59:25

Platón szerint a teremtés kezdetekor az ember nem olyan volt, mint ma. Nem léteztek férfiak és nők, csak egyféle lény létezett: alacsony volt, egy teste volt és egy nyaka, de a fején két arc volt, az egyik előre nézett, a másik meg hátra. Mintha két teremtményt összeragasztottak volna a hátuknál fogva. Ennek a lénynek két neme volt, négy lába és négy karja. De a görög istenek féltékenyek voltak, mert látták, hogy egy négy karú lény sokkal többet tud dolgozni, hogy a két arc mindig mindent lát, ezért nem lehet rajta ütni, a négy láb pedig sokáig tud gyalogolni, vagy egyszerűen talpon maradni. És ami a legveszélyesebb: egy ilyen kétnemű lénynek nincs szüksége másra, csak hogy szaporodni tudjon. Akkor azt mondta Zeusz, az Olümposz legnagyobb ura: "Tudom, mit lehetne csinálni ezekkel a halandókkal, hogy ne legyenek olyan erősek." És egy villámmal kettéhasította őket, megteremtvén ezzel a férfit és a nőt. Ez jelentősen megnövelte a föld népességét, de ezzel egyidejűleg nagyon meg is gyöngítette a lakóit. Mert most mindenkinek újra meg kellett keresnie az elveszített másik felét, hogy átölelhessék egymást, és ebben az ölelésben visszanyerhessék régi erejüket, hogy ellen tudjanak állni a támadásnak, hogy újra bírják a hosszú menetelést, a fárasztó munkát. Paulo Coelho Sziszkóék
Kedvenc idézetem még:

Steve968 -

2010.11.26. 22:50:40

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk." (Ernest Hemingway)
Mit is kívánhatnék ?

Steve968 -

2010.11.26. 22:49:24

Talán nagyon sok boldogságot, örömötöket leljétek az élet minden egyes percében, együtt és egymásért. Steve968
Celeb

admin -

2010.11.26. 21:16:45

Hát igen. Az első lépés a celebbé válás útján. :D Beállok én is a gratulálók végelláthatatlan sorába! Gratulálok és sok boldogságot! ;)
Köszönjük Nektek!

Süllő -

2010.11.26. 21:09:31

Nem gondoltam soha, hogy valamiért is egy közérdeklődésre szolgáló honlap egyik fő híre lehetek. Nos, ez megtörtént, ráadásul egy nagyon kedves baráti összejövetel apropóján. Köszönöm résztvevő mindannyiótoknak és mindenki másnak párom Susanna és jómagam nevében a jókívánságokat! Üdv Süllő
Csatlakozom

Egy kis figyelem -

2010.11.26. 20:55:40

Kedves Süllő és Suzanne!Szeretnénk mi is köszönteni családom és Hanna családja nevében! Remélem holnap sikerül jelen lennünk,és személyesen is gratulálnunk! S végül egy kis vers,jókívánságunk végére! "Évekből ocsúdva,lassan forrtunk eggyé, Hatalmunk a béke,ki választhatna ketté?" S pusziljuk a Tündér Évikét is! Biztosan bájos lesz,és ékesíti legszebb napotokat!
Süllő!

FIGURA7878 -

2010.11.26. 20:33:27

Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek erőben egészségben.Üdv Figura és családja.

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok