Mi Abonyunk - Súlyos inzultus idegenben: Kihívták a rendőröket az abonyiakra!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

miabonyunk - 2010.10.17. 21:28:55

Sportdiplomáciából megbukott a Medgyesegyháza

És akkor még nagyon szépen fogalmaztunk… Az ABONETT KC női csapatai október 16-án Medgyesegyházán játszottak két igen fontos mérkőzést és kiütéses győzelmet arattak lányaink a hazaiak ellen. Az ifisták közül a legfiatalabb sportolók léphettek pályára, de még így is 2:46-ra győztek, a felnőttek sokszor gyönyörű játékkal 23:30-ra hozták a mérkőzést. De a csapatok és szurkolók örömébe sajnos üröm is vegyül, mert sportemberhez méltatlan viselkedést produkált a Medgyesegyháza edzője és segítői szintén. Hogy mi is történt? Még a rendőrséget is kihívták az abonyi szurkolókra….

Az ABONETT szurkolói, ahogyan azt megszokhattuk tőlük, parádés hangulatot varázsoltak a csarnokba. Két darab dobbal érkezett a meccsek helyszínére hat, azaz hat darab szurkoló, majd még három külön autóval. Már a dobok láttán felháborodott a Medgyesegyháza edzője és kijelentette, hogy itt bizony nem lehet majd hangosan szurkolni, csak akkor, ha fizetnek érte. Az ifi meccsen is többször szóltak, hogy nem szabad hangosan biztatni a csapatot, de a felnőtt meccs elejére csúcsosodott ki a Medgyesegyháza edzőjének sportemberhez méltatlan viselkedése. Többször inzultálták az összesen kilenc, elkülönülten ülő szurkolót, akik közül három hölgytag volt. Arra próbálták rávenni őket, hogy fizessenek 420 forintot fejenként, ha szurkolni akarnak. Erre vonatkozóan semmiféle tábla nem volt kitéve a csarnokba és NB II-es meccseken általában nincs belépőjegy. Az abonyiak azt mondták, hogy ennek boldogan eleget is tesznek, ha kapnak róla bármiféle bizonylatot, de ÁFÁ-s számla igényüket is jelezték, mert ez elszámolható költség lett volna számukra. „ Ne szórakozzatok! Nincs ÁFÁ-s számla, minek az?”- hangzott az edző „ bölcs „ megnyilvánulása, aki ezek után mérgében fogta telefonját és kihívta a rendőrséget azzal az ürüggyel, hogy a sportcsarnokban verekedés tört ki.

A rend őrei meg is érkeztek, mégpedig négyen, a kilenc szurkolóhoz. Miután már a medgyesegyházi szurkolók is megmondták nekik, hogy semmiféle verekedés nem volt, azért csak feljöttek az abonyiakhoz. Ők elmondták nekik, hogy nem volt rendbontás és nem is lesz. Ismét felküldött a zsarukkal egy játékost az ellenfél edzője és megint jegyet akartak vetetni az abonyiakkal. Ők viszont elmondták, hogy vesznek, ha kapnak róla ÁFA-s számlát. A rendőrök elképedve adtak igazat az abonyiaknak, majd távoztak. Az ÁFA-s számla adása kötelező, ennek elmulasztása százezer forintos bírsággal is sújtható. Igaz, az abonyiak a szekálásért és ezért a szabálytalanságért nem tettek feljelentést, de az ellenfél mégis megszégyenült. Itt is és a pályán is, mert nagyarányú győzelmet arattak felettük az abonyi lányok.

Az ifin a Medgyesegyháza átlagéletkora 12 év volt, ami meglehetősen karcsú és komolytalanná is tette a játékot. Az abonyiak második sora is képes volt 44 góllal lealázni, a hetente egyszer egy órát edző fiatal lányokat, 0:27-es félidőt követően. Abonyi gólszerzők: Válóczi Tünde 4, Mertlik Mónika 4, Bíró Hajnalka 2, Molnár Krisztina 3, Varjú Krisztina 5, Bokor Cintia 4, Lőrinczy Zsófia 3, Balog Barbara 4, Pászti Edina 3, Király Klaudia 2, Petrezselyem Zsófia 12

A felnőtt meccsen tíz perc után kiderült, hogy ki az úr a pályán, az ABONETT-es lányok szépen felőrölték az ellenfél fizikai és mentális képességeit, ami nem is csoda, hiszen a Medgyesegyházában csupán egyetlen cserejátékos üldögélt a padon. Hiába vásárolgattak össze idegenből sportolókat, ez nagyon kevés volt. Mint kiderült, medgyesegyházi játékos nem is volt a csapatban, csak ideigenlégiósok. 11:17-es félidő után lett a végeredmény 23:30. Abonyi gólszerzők: Hegedűs Gabriella 5, Lőrinczyné Kövér Judit 9, Csáki Edina 5, Nagy Krisztina 5, Mertlik Mónika 6

Lőrinczy Veronika

 

 

 

 

 

 

 

Sport:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

A mai napon a szenior labdarúgóké volt a főszerep Abonyban

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

Futókör átadó

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok