Mi Abonyunk - Pintér kupa negyedszer
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8022, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.12.15. 17:46

Remekül sikerült sportrendezvény- Ebben az évben negyedik alkalommal került megrendezésre a Városi Sportcsarnokban a Pintér kupa kispályás labdarúgó torna, melyre idén hat csapat érkezett és mérte össze erejét a szép serlegekért. Abonyban nagy igény van a labdarúgó tornákra, nagyon népszerűnek nevezhetők ezek a sportrendezvények.

Igaz, igen sokan űzik ezt a sportágat akár versenyszerűen, akár amatőr módon, hobbiként a településen. A december 11-i Pintér kupán remek volt a hangulat, a szervezők igencsak kitettek magukért. A versengésben a BÁRMI-KŐ- Strand Kisvendéglő II. csapata végzett az első helyen, második lett a Pintér és Társa Kft, harmadik a BÁRMI-KŐ Strand Kisvendéglő I. csapata. 4. IMPERÁL, 5. GEDI- PRESS, 6. KÉTTORONY

Legjobb kapus: Kovács Péter KÉTTORONY, Gólkirály: Szádvári Gergely, Legjobb játékos: BOROS ZSOLT

Sport:
Foci   
 8 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Gyere te is tiratlonozni!

A lakodalmakra, nagy rendezvényekre még várni kell

Tárt kapus program

Tárt kapus program

A KID FC nyerte az első Abony kupát

Gyere Te is tritalonozni!

Fergeteges program

Abonyi is indul a Nemzeti Vágtán

Új jegyzője van Városunknak!

Sakkozóinknak most nem sikerült a bravúr, de még így is jól állunk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Röviden...

Zsolt -

2011.12.18. 20:27:39

már ha lehet, megpróbálom.

A felháborodás nem feltétlenül azon volt hogy milyen játékosok játszottak a Bármi-Kő 2. számú csapatában hanem azon hogy hogy kerültek ők oda.

Az is igaz hogy a nevezésüket elfogadták csak senki nem tudta hogy ilyen játékosok jönnek akik hozzá teszem nem profik hanem amatőrök mert ma Magyarországon csak az Nb 1-es játékosok számítanak profinak. De az is igazsághoz tartozik hogy voltak bennük az Nb 2-es szolnoki Mávból, szolnoki kispályás, megye 1-es és futsal játékosok is, akik többsége nem volt ismeretlen az abonyi embereknek sem és nem is rájuk haragudtak! És szerintem ezzel nem is lett volna semmi gond ha ezt mindenki előre tudja mert mint írtam emelték a torna színvonalát.

Itt a felháborodást szerintem az váltotta ki a csapatokból ahogy ezt a dolgot intézték. Nem hiszem hogy ha megmondják hogy kik jönnek nem engedték volna őket nevezni.

A lényeg röviden a Bármi-Kő két csapatot nevezett a tornára és az egyik csapatban ezek a játékosok játszottak, ami persze ott derült ki. 

Az is igaz hogy más csapatokban is játszottak igazolt labdarúgók és ezzel nincs is próbléma mondom mégegyszer az elv ahogy ezt intézték azzal van a probléma.

És hogy miért maradt el a mára tervezett Bármi-Kő torna azt ezek után nem hiszem hogy még kell magyarázni.{#emotions_dlg.smiley119}

Összeségében egy jó torna volt szerintem több ilyen kellene mert Abonyban sajnos a kispályás labdarúgás elég mostoha gyerek, nem mindig volt ez így 3-4 évvel ezelőtt 13 csak abonyi csapatokból álló bajnokság volt ma most ebből jó ha megmaradt 5 csapat sajnos.

Pedig lehetne nagyobb dolgokat is kihozni kispályás fociból (ha már ennyire a témánál vagyunk) mondjuk egy abonyi-régiós bajnokságot a környékbeli települések bevonásával, mert még mindig a foci még ha kispályás is a legnagyobb tömeget vonzó sport és szerintem igény is lenne rá. 

Ennyit röviden a témáról{#emotions_dlg.facebeard}

Valaki leírhatná a kupa hiteles történetét

tyb -

2011.12.18. 18:11:33

Ha már olyan nagy felháborodásról írt Zsolt. Mi történt? Miért maradt el valójában a meghirdetett (?) Bármikő Kupa? Tényleg profi (fizetett) játékosokkal aratott az egyik csapat az amatőr kupán? Bizonyára sokakat érdekelne egy korrekt tájékoztatás ezzel kapcsolatban, akár a szervezők, vagy a hírbe hozott csapat részéről... Persze, mondhatják azt is, hogy senkinek semmi köze hozzá azok közük, akik nem vettek részt a kupán, de talán el lehetne oszlatni a pletykákat néhány sorral... Szerintem... {#emotions_dlg.facewithglasses}  

rág!

Tündi44 -

2011.12.18. 16:24:07

Nem is értem hogy mi is az igazi football lényege!Főleg a hobbi foci-nak,ha valaki egész hetét fizikai munkával tölti és várja a hétvégi kellemes kikapcsolódást,ahol tisztában van vele hogy nem biztos hogy örömök érik aznap hanem rengeteg keserűség is és ennek ellenére is jó kedvel barátok közt töltve vesz részt egy ilyen rendezvényen! 6 csapat részvételét elfogadták!6 helyezés lett díjazásban részesítve-ki-ki a maga megérdemelt eredménye alapján!ha bárkinek is problémája van az elért eredményekkel kérem forduljon bizalommal a rendezvény szervezőjéhez akinek az engedélye szükséges a csapatok indulásának részvételéről!Szerény véleményem az egész hétvégéről:Az országos tornán kívül még nem láttam ilyen színvonalas tornát mind a 4.Pintérkupát!

Gratulálok minden csapat elért eredményéhez a rendezvény szervezőségének és minden egyes támogatónak akik nélkül ezek a remek programok létrejöhetnek!

Köszönettel  :  Az abonyi Kispályás Labdarúgók nevében!

:)

Zsolt -

2011.12.17. 13:28:18

Nagyon úgy fest a dolog!!!!!

öngól

veroniq -

2011.12.17. 10:25:47

Akkor ezek szerint a Bármi- KŐ öngólt rúgott???? {#emotions_dlg.smiley}

....

Zsolt -

2011.12.16. 17:54:40

Én is szeretném megköszönni a Bármikőnek hogy ilyen csapattal emelték a torna színvonalát! Bár hétfőn este a bajnokcsapat tagjai nem jelentek meg a Bármikő edzésén biztos fárasztó volt a vasárnap.

A véleményem pedig a történtekről mivel hogy érintett voltam benne így elmondom hogy nem így kellett volna ezt az egész dolgot intézni ahogy intézték és akkor nem lett volna ez a nagy felháborodás. Nem hiszem hogy az múltbéli üzleti sérelmeket be kellett volna hozni erre a tornára. Na és ahogy intézték ezt a nevezést hogy a Bármikő 2. számú csapata mögé bújtaták ezeket a játékosokat az meg egyenesen röhejes volt. Mindegy legyenek boldogok hogy megnyerték ez legyen a legnagyobb örömük.

Ja és a hétvégi Bármikő torna elmarad ugyan is három csapaton kívűl(abból az egyik a Bármikő) senki nem nevezett vagy ha nevezett is vissza mondta.{#emotions_dlg.big}

 

 

hallottam

jobb -

2011.12.16. 07:27:38

Én is hallottam hírét,a szpozornak nem kevésbe került, hogy lealázza az abonyi baráti társaságokat,amikben azért voltak jó helyi focisták. Szép volt, szponzor,Abony köszöni megint

Gratulálok

Aul -

2011.12.16. 07:16:42

Gratulálok a Bármi-Kő csapatnak, hogy sikerült ide hozni a profi-játékosok, végre mutata valaki hogy kell focizni.....


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok