Mi Abonyunk - Megjött a végzés: A hetedik bírósági ügyét is elbukta Antal- Láng Edina
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.09.23. 12:44

 

A fenti perben összesen hét ember perelt be Antal- Láng Edina, ez volt a hetedik bírósági ügye amit az abonyiak feljelentgetése miatt elbukott. Ezek szerint neki biztosan NEM a 7-es a szerencseszáma..... 

Ahogyan lapunk arról beszámolt, hat pert, vagy bírósági beadványát bukta el jogerősen Antal- Láng Edina. A legutóbbi ügyről, szám szerint a hetedikről az érintettek, akiket az abonyi nő feljelentett, csak a végzés kézhezvételekor szereztek tudomást, melyet ma hozott a postás. A Ceglédi Járásbíróság által hozott végzés szerint hiába kérték a feljelentőt, hogy írja le pontosan, hogy kit melyik közlése miatt jelentett fel, és mikori közlések ezek, valamint mikor értesült ezekről, Antal- Láng Edina képtelen volt eleget tenni ennek.


Magyarul tehát a feljelentő nem volt képes megmondani, hogy kit miért, mikori komment vagy poszt miatt jelentett fel. A feljelentettek listája ismét elég sokrétű, mondhatni, egy egész „arzenál”. Van köztük többek közt több közszereplő, egy köztiszteletben álló boltos, egy szomszéd, egy rokona, és álfelhasználónak tűnő személy is.


A járásbíróság határozatában azt írta, hogy amikor felszólították Antal- Láng Edinát, hogy írja le végre, hogy kit miért jelentett fel, Antal homályos dokumentumokat, köztük egy másik per jegyzőkönyvét küldte be.


A fent hozott végzés még nem jogerős, ez ellen Antal fellebbezhet nyolc napon belül.
Antal- Láng Edinát jogerősen bűnösnek mondta ki idén a bíróság rágalmazás vétségében, a pert Lőrinczy Veronika sajtóreferens nyerte meg. Bűnös Antal- Láng Edina jogerősen becsületsértés miatt is, a pert Járdány Vanda önkormányzati képviselő nyerte meg szintén ebben az évben. A másik négy jogerős végzés, -melyben az abonyi nő, aki ismét indul majd az önkormányzati választásokon-, olyan eljárás volt, melyet ő maga indított sok- sok abonyi ellen.


Antalnak napokon belül ismét „jelenése” lesz a bíróságon, amit ő „intézett” magának a feljelentéseivel. Október 6-án egy olyan tárgyalása lesz, melyben egy poszt miatt egy magánembert jelentett fel, holott a posztban még a neve sem volt benne….


Október 7-én egy olyan per lesz, mely már két éve húzódik, ebben Antal- Láng asszony összesen kilenc embert jelentett fel. A bírónő törekedni fog arra, hogy a tárgyalási napon ítéletet hirdessen. Ebben a perben a jelek szerint Antal is vádlott lesz, mert Lőrinczy Veronika sajtóreferens viszonvádat nyújtott be ellene.


Annak ellenére, hogy kétszer mondta ki a bíróság Antalról, hogy bűnös, és már a hetedik bírósági ügyét bukja el, az abonyi nő nem kíméli a helyi közszereplőket, közéletet.

Tovább folytatja napi szinten zajló gyűlölködő magatartását a saját maga által kreált csoportjában. Ugyanazokat a posztokat is megosztogatja, ami miatt már egyszer bűnösnek mondta ki őt a bíróság. Gyakorta saját magával beszéli meg kommentben a történteket, sok „híre” dezinformáció, alulinformáltságán alapuló, ezért egyszerűen nem igaz.


Nyilvánvaló, hogy Antal- Láng Edina a folyamatosan folytatott közéleti szerepvállalása miatt és a választásokon játszott szerepei okán is közszereplő, annak ellenére, hogy ő azt állítja magáról, hogy „magánszemély”. Az október 7-i perben beadvány alapján kimondhatja a bíróság, hogy Antal- Láng Edina közszereplő. Minden esetre ideje lenne, hiszen már mintegy harmincra tehető azok száma, akiket feljelentett.


  

Közélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok