Mi Abonyunk - Pert nyertünk a hazugságok ellen
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.05.26. 13:48

A mai napon második békítő tárgyalásra került sor a Ceglédi Járásbíróságon. Az ügy végén ítélethirdetés következett, melyben elutasították a magánvádló, Antal- Láng Edina beadványát. Az ítéletet első fokon mondta ki a bíróság, még nem jogerős. Antal- Láng Edina bejelentette fellebbezési szándékát az elsőfokú ítélet ellen.


Antal- Láng Edina a fent említett perben három abonyi köztiszteletben álló nőt jelentett fel. A magánvádló a békéltető tárgyalás során folyamatosan ellentmondásokba keveredett önmagával. Mindhárom feljelentett abonyi nő jelezte, hogy Antal- Láng Edina hazudik, ezért a későbbiekben, az ítélet jogerőre emelkedését követően az ügyészséghez kívánnak feljelentést tenni a hatóság félrevezetése miatt.


Antal- Láng Edina a tárgyalás során a bírósági titkár kérésére is csak nagyon nehezen tudta elmondani, hogy mivel is vádolja a jelenlévőket. A magánvádló feljelentésében azt írta, hogy idén január 13-án jutott tudomására, hogy vele folytatott levelezéseket átadtak Járdány Vanda önkormányzati képviselőnek. Ezzel szemben a valóság az, hogy Antal- Láng Edina már hónapokkal, sőt bizonyos esetekben már évekkel korábban tudomást szerzett minderről, melyet több alkalommal el is ismert. Az ügy 2020-ra nyúlik vissza, majd 2021-ben is voltak Antal- Lángnak olyan közlései, melyben nyilvánosságra hozta, hogy feljelenti mindazokat, akik a levelezést odaadták Járdány Vandának. Antal- Láng levéltitok megsértése miatt tett ugyan feljelentést, de ezzel sem volt mindig tisztában, volt, amikor azt állította, hogy magántitok megsértése miatt perel.
Volt olyan bizonyíték, melyre azt mondta a bírósági tárgyaláson, hogy ezt életében most látja először, holott ő maga nyújtotta be az egyik feljelentett ellen.


Amikor a bírósági titkár az Antal- Láng által a tárgyaláson elmondott 2020-as és 2021-es dátumokat olvasta vissza, akkor a feljelentő azt állította, hogy félreértette a korábban neki feltett kérdéseket.
Antal- Láng Edina olyan gyűlöletcunamit zúdított rá a mindenféle, követhetetlen és zagyva beadványaiban a jelen lévő köztiszteletben álló három abonyi dolgozó nőre, melyek teljesen mellékesek voltak a perrel kapcsolatban.


A lényeg abban rejlett, hogy egészen pontos időpontot képtelen volt megjelölni Antal- Láng Edina a vonatkozásban, hogy mikor szerzett tudomást arról, hogy a leveleket átadták Járdány Vandának. Eredeti beadványában a magánvádló azt írta, hogy idén január 13-án értesült a levelek átadásáról, aztán többször is bevallotta, hogy már hónapokkal korábban. Ezért az eljárást megszüntette a bíróság első fokon, mert Antal- Láng Edinának az észlelést követően 30 napja lett volna beadványt benyújtani. Így a határidő elmulasztása jogvesztő.


Antal- Láng az egyik feljelentett esetében nem tudta produkálni az általa emlegetett leveleket. A másik feljelentett esetében pedig olyan „leveleket” adott be, melyek nem levelek voltak, hanem olyan iratok, melyeket egy másik perben maga a feljelentett bizonyítékként csatolt be. Többször is úgy tűnt a tárgyaláson, hogy Antal- Láng Edina teljesen elveszítette a fonalat….


Az igazság ebben a bírósági eljárásban is napvilágot látott, kiderült, hogy Antal- Láng Edina folyamatosan hazudik, mind beadványaiban mind pedig a bíróság előtt. Ez sorozatban már az ötödik per, amit elveszített, a másik négy már jogerős.

Az egyik eljárás, melyet négy személy ellen indított, el sem indult, mert nem volt képes leírni, hogy kit miért jelent fel. Járdány Vanda önkormányzati képviselő jogerősen becsületsértés, Lőrinczy Veronika jogerősen rágalmazás miatt nyert pert Antal- Láng Edina ellen. A hab a tortán pedig az, hogy Abony Város polgármestere immár szintén jogerősen nyert pert Antal- Láng ellen, mely perben a feljelentő Antal- Láng volt.


Véleményem szerint Antal- Láng Edina a jogi alapfogalmakkal sincsen tisztában, és az állandó gyűlölet vezényli folyamatos feljelentései során. Sajnos nem tanult a leckékből, az öt már gombócból is sok, nem hogy elvesztett perekből!


A bíróság dolga az igazság alapján nyugvó ítélethozatal. Az igazság ismét győzött! Bízzunk benne, hogy az első fokú ítélet is hamarosan jogerőssé válik!


Lőrinczy Veronika főszerkesztő, az Antal- Láng Edina által egyik feljelentett
  

Közélet:
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok