Mi Abonyunk - Miből áll egy Aviva tanfolyam?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2021.08.29. 08:42

Egész biztos minden hölgy tapasztalta már az élete során, milyen kellemetlenségekkel járhat nőnek lenni. Elég csak arra gondolni, hogy a kamaszkortól egészen a változókorig tartó menstruáció mennyi kényelmetlen és olyakor fájdalmas panasszal is járhat, amik nem csak a testünkre lehetnek hatással, de az érzeleminkre, a hangulatunkra is. A menzeszen felül pedig még lehet jó néhány olyan probléma is előfordulhat egy nőnél, amiért a szervezet hormonális állapota lehet a felelős. Igaz, hogy a hormonok komolyabban is befolyásolhatják a szervezetet, ám manapság szerencsére viszonylag jól kezelhetőek az ilyen jellegű panaszok. Létezik egy egyszerű, ugyanakkor nagyszerű módszer arra, hogy a hormonháztartás megfelelően tudjon működni!


Jó hír azoknak, akik már küzdöttek hormonális eredetű problémákkal, hogy van egy olyan torna, amellyel befolyásolni lehet pozitív irányban a test öngyógyító képességét. A módszer, mely Aviva Gabriella Steiner, magyar származású tornász és fizikoterapeuta nevéhez fűződik, már sok hölgynek segített. Egy Aviva tanfolyam során közel sem mindennapi tornagyakorlatokat lehet elsajátítani. A gyakorlatokkal a külső és belső izmokat dolgoztatják meg, mellyel el lehet érni, hogy a szervezet hormonális állapota változzon. Az alhasi, a medence és a farizmok mozgatásával rengeteg pozitív hatást lehet elérni, úgy mint nyirokrendszeri keringés, vagy a vénás vérkeringés aktiválása.


Miből áll is áll pontosan egy Aviva tanfolyam? Egy alaptanfolyamot 4 óra alatt lehet elsajátítani, mely után már szabadon döntünk: egyedül, otthon folytatjuk a gyakorlatok végzését, vagy inkább a gyakorló órákon, csoportban. Érdemes felkeresni a linken elérhető oldalt, ahol látni is lehet majd a következő tanfolyamok időpontját, melyek jelenleg online lesznek elérhetőek. Nem kell aggódni, nem csak személyesen, de így, online is tökéletesen el lehet majd sajátítani az Aviva módszert! Milyen jótékony hatásokat érhetünk el ezzel a tornával a menstruációs panaszokon túl? Egyensúlyba tudjuk hozni a hormonháztatást, kezelni lehet a pajzsmirigy alul- illetve túlműködését, peterését segíthetünk elő általa, valamint a hormonális eredetű súlyproblémákat is megoldhatjuk majd.


Azok, akik érdeklődnek a fent leírtak iránt, még többet megtudhatnak majd az Aviva módszerről, a tanfolyamokról, és a pozitív hatásairól akkor, ha felkeresik a linken található weboldalt. Jó hír, hogy itt majd véleményeket is lehet olvasni a tornáról, melyeket azok a hölgyek osztottak meg, akik már tapasztalták a tornagyakorlatok egyedülálló hatásait. Hidd el, ezek a visszajelzések egészen biztos megfognak győzni abban, hogy egy esélyt adj ennek a módszernek! Miért ne lehetne megpróbálni szerveztünk hormonháztartásának a működését néhány hatásos tornagyakorlattal rendbe hozni? Ráadásul most otthonról, online tudod majd elvégezni az ehhez szükséges tanfolyamot, amihez az internetkapcsolaton és egy videóhívásra alkalmas készüléken kívül csak egy kényelmes ruhára, egy matracra, és egy kis folyadékra lesz szükséged!  

Közélet:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Megnyitott a Stelázsi! Környezetkímélő és abonyi!

Jótékony fodrászat: Nekik gyűjtenek

A járvány miatt már a lakásfelújítás is online zajlik

Hogyan csökkenthetjük a kiadásainkat, ha padlófűtésre váltunk?

Természetes fájdalomcsökkentő készítmények, amelyek kevésbé ismertek

Jótékony fodrászat: 347.000 forint lett az eredménye

Már nem a négyes a legdurvább halálút

Tanfolyamok folyamatosan

Tanácsot adunk, hogyan vásárolj bútorokat az interneten

Kerti grill és partisátor nem hiányozhat egyetlen kertből sem

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok