Mi Abonyunk - A toló és harmonika ajtók előnyei: így lettek ilyen közkedveltek
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2020.10.26. 13:43

 

Amikor otthonunk megtervezéséről van szó, nagyon sok dologra kell figyelni annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Nem elég megtalálni álmaink otthonát, hiszen sokat kell dolgoznunk azért, hogy a belső térből majd egyszer csak egy szép és kényelmes rész legyen, ahol nem csak pihenni, de feltöltődni is sikerül az egész családnak. Sokan alá becsülik a beltéri ajtók kiválasztásának fontosságát, pedig nagyon is sok múlhat azon, hogy velük milyen lesz a lakásunk összképe. Éppen ezért célszerű alaposan szétnézni, milyen lehetőségek vannak manapság a beltéri ajtók esetében!


Gyakori probléma szokott lenni az, hogy túl kicsi egy adott helyiség, vagy a méretéből adódóan lehetetlen praktikusan berendezni, mert minden bútor vagy belelóg az ajtónyílásba, vagy a nyitásának az útjába esik. Nem kell azonban kétségbe esni, hiszen létezik egy tökéletes megoldás, mellyel helyet nyerhetünk a szobákban. A toló és harmonika ajtókkal könnyen orvosolni lehet majd az ilyen jellegű problémákat, hiszen rendkívül helytakarékos lehetőséget kínálnak bármilyen ingatlanban. Egyre több otthonban kapnak helyet a toló és harmonika ajtók (forrás: szalafa.hu). Mit kell tudni az ilyen típusú ajtókról?


Nem csak helyet nyerhetünk általuk a helyiségekben, de kimondottan esztétikus és modern összhatást biztosítanak az otthonoknak. Akkor sincs minden veszve, ha utólag jövünk rá, hogy egy sima ajtó nem lesz jó az adott helyre, hiszen lehetőség van arra, hogy utólag szereljük be ezeket az ajtókat. A toló ajtóknál két megoldás kínálkozik. A fal előtt futó toló ajtót például bármikor fel lehet szereltetni, nem igényel majd bontást, rombolást. A falban futó tolóajtó esetében viszont már érdemes előre gondolkodni, hiszen ki kell alakítani a falban a helyet az ajtónak. A harmonika ajtóknál is két típusból lehet választani. Az egyik, amikor minden egyes szárny a függőleges tengely mentén egy ponton fel van rögzítve, a másik pedig az, amikor a nyílást több kis ajtószárnyra osztják fel.


Abban az estben, ha önöket is érdeklik ezek az ajtók, mindenképp keressék fel a linkelt oldalt, hiszen nem csak a hagyományos beltéri ajtókat találják majd meg a kínálatukban, hanem a fentebb bemutatott toló és harmonika ajtókat is. Érdemes megnézni a képgalériájukat, hiszen számtalan variációban mutatják be azt, milyen jól mutatnak ezek az ajtók az otthonokban. Keressék bizalommal a közel 20 éves tapasztalattal bíró szakáruház oldalát, sőt náluk arra is van lehetőség, hogy személyesen nézzék meg a beltéri ajtó lehetőségeket. Ehhez csak fel kell majd keresniük az ország több pontján megtalálható bemutatótermüket, melyek pontos címét a weboldalukon találják meg. Ne feledjék, egyszerű és kézenfekvő megoldást kínálnak a toló és harmonika ajtók, ám a végeredmény kimondottan esztétikus látványt fog biztosítani!


 

Blogok:
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Vetőmag vásár az AgroPont-ban

Megy az élő a tüntetésről

Vajon mennyit kaptak

Volt egy "VIRÁGOS ABONYÉRT PÁLYÁZAT"

Fekete rigók

Közlekedjünk és parkoljunk hülyén!

HAJRÁ!

Tipetupa Tortái

Remélem méltó ellenfele lesz az idelátogatónak

AZ ELSŐ NAP

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok