Mi Abonyunk - Pető Zsolt polgármester közleménye
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2020.03.14. 14:18


Városunk lakosságának egészségvédelme érdekében továbbra is a Kormány döntéseinek megfelelő, összehangolt védekezést folytatunk a koronavírus-fertőzés elleni küzdelemben.

A fertőzés elkerülése érdekében a legfontosabb, hogy közösségi és egyéni szinten is mindenki tartsa be a védekezéssel kapcsolatos szabályokat és ajánlásokat!

A közösségi kapcsolatok számának csökkentése, így a fertőződés lehetőségének kizárása érdekében az előző közleményekben megfogalmazott intézményi korlátozások mellett az alábbiak lépnek érvénybe

- - Március 14-én 15.00. órától a Varga István Városi Sportcsarnok működése határozatlan időre szünetel. A sportegyesületek edzései és mérkőzései, valamint a magán szervezésű mérkőzések is elmaradnak. A szüneteléssel kapcsolatos részletes információkat az intézményvezető teszi közzé.

- - Március 14-én 15.00. órától az Abonyi Lajos Művelődési Ház, Könyvtár és Múzeumi Kiállítóhely működése határozatlan időre szünetel. Az intézmény nem fogad látogatókat, a meghirdetett programok, rendezvények, szakköri foglalkozások, terembérletek elmaradnak. A szüneteléssel kapcsolatos részletes információkat az intézményvezető teszi közzé.

- - Március 16-tól az Abonyi Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás határozatlan időre szünetel. A korlátozás kiterjed a polgármesteri, alpolgármesteri, jegyzői és ügyintézői fogadóórákra. Személyesen kizárólag azon ügyfél fogadása történik, akinek a halaszthatatlan ügyében a személyes megjelenést jogszabály kötelezővé teszi (pl. egyes anyakönyvi ügyek, személyes nyilatkozattételek, vis maior). A személyes ügyfélfogdás szünetelésével kapcsolatos részletes információkat Abony Város jegyzője teszi közzé.

- - Március 14-én 15.00. órától a Humán Szolgáltató Központ gyermekek, idősek és pszichiátriai betegek részére működtetett csoportjainak működése, illetve az intézményben szervezett klubfoglalkozások határozatlan időre szünetelnek A szüneteléssel kapcsolatos részletes információkat az intézményvezető teszi közzé.

Az óvodák és bölcsődék, valamint a gyermekétkeztetés és a személyes szolgáltatást biztosító szociális ellátások működési rendjéről, a Kormány döntéseivel összhangban álló közleményt, a későbbiekben teszem közzé.

Kérem mindenkitől a védekezéssel kapcsolatos szabályok és ajánlások fegyelmezett betartását!

Kérem továbbá, hogy hiteles hírforrásokból tájékozódjanak! Kísérjék folyamatos figyelemmel a hivatalos kormányzati tájékoztató oldal (https://koronavirus.gov.hu) és az önkormányzat (mobiltelefonos Abony Applikáció, vagy www.abony.hu) közleményeit.


Abony, 2020. március 14.


 Pető Zsolt

polgármester

Közélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok