Mi Abonyunk - Remek sportolási lehetőség: Minden évszakban, minden korosztály számára
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8042, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2018.01.20. 08:56

 

Világszínvonalú Tollaslabda csarnok Cegléden- Nem csak a profi sportolók számára

Magyarország harmadik tollaslabda csarnoka, mely lehetőséget kínál a kezdő és amatőr sportolni vágyóknak az aktív élethez! 9 darab tollaslabda pályával (melyből 3 Svéd teniszre is alkalmas), edzőteremmel és egy rendezvényteremmel várják az érdeklődőket modern, barátságos környezetben.

 


Kövesse, kedvelje Őket Facebookon is, figyelje folyamatos hirdetéseiket, akcióikat!
https://www.facebook.com/living.sport.cegled/

A közelmúltban, néhány hónapja nyílt meg hazánk legmodernebb, és legújabb tollaslabda csarnoka Cegléden. „ A megnyitón részt vett Csorba József a Magyar Tollaslabda Szövetség elnöke. Tőle és a szövetségtől a kezdetek óta nagyon sok segítséget kapunk mind tapasztalat, támogatások, lehetőségek és a sportág népszerűsítése terén. Ilyen volt például a napokban nálunk megrendezésre került Senior Országos Tollaslabda Verseny is. De természetesen nem csak a profi sportolókon és az utánpótlás nevelésen van nálunk a hangsúly. Szeretnénk, ha úgy tekintenének az emberek a Living Sport Csarnokra, mint szabadidő központ, ahová a kollégákkal, barátokkal, családdal a hét minden napján eljöhetnek sportolni, kikapcsolódni. Ehhez nyújtunk lehetőséget a Tollaslabdával, Svéd tenisszel, rendezvény teremmel, csoportos edzésekkel és a február elején nyíló, vadonatúj gépekkel felszerelt edzőtermünkkel. A gyerekek számára minden hétköznap fél öttől fél hatig biztosít az egyesületünk csoportos edzés lehetőséget, ahol megismerkedhetnek ütősportágainkkal. Magánszemélyként hétköznap fő és mellékidős áraink mellett hétvégén kedvezőbb áron van lehetőségük pályát bérelni. 10 alkalmas bérlet vásárlása esetén pedig egy alkalmat ajándékba adunk! A tollaslabda az a sportág, mely kortól, nemtől, testalkattól függetlenül bárki játszhatja. Kiváló fizikai és stratégiai sportág, mely teljes mértékben kikapcsolja az agyat, elfeledteti az emberrel a problémákat. Nagyon jó csapatépítő és családi játék egyben. Nagyon gyorsan tanulható és már alap szinten élvezetes, pénztárca barát sportág. „- mondta el lapunknak a Living Sport Tollaslabda Csarnok szakmai vezetője, Nagy Krisztián
A családok, iskolák mellett sok szeretettel várják a környező települések vállalkozásait is, akik számára egyedi konstrukciókkal és lehetőségekkel állnak rendelkezésre!
Írjon nekik, keresse Őket akár most:
Telefon:
+36 20/ 410-0735

Email:
info@livingsport.hu

www.livingsport.hu


 

Sport:
Cegléd   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Futókör átadó

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

A lakodalmakra, nagy rendezvényekre még várni kell

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok