Mi Abonyunk - Autóstalálkozó: Lépj fel Te is
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Zsolti - 2011.04.08. 08:53:26

 Autóstalálkozó- Felhívás

 


Az abonyi Autóstalálkozó szervezői kérik mindazokat, akiknek van módjuk és lehetőségük a rendezvény programjait színesíteni azzal, hogy fellépnek a rendezvényen, jelentkezzenek a szervezők

nél. Várják humoristák, amatőr csoportok ( tánc, ének, zene, sport …. Stb. ) jelentkezését. DJ-k bemutatkozását is szívesen vennék. A fellépésért a szervezők fizetni ne tudnak, de jó bemutatkozási lehetőséget kínálnak!


Kérik továbbá, hogy aki tud, segítsen egy eddig megoldatlan problémában. TOI-TOI wc-t szeretnének bérelni. Ha esetleg ennek az „ égető „ problémának a megoldásában tudnak anyagilag segíteni, akkor szintén várják a szervezők a felajánlásokat.
Programok:
Programok   
 10 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

Strandmozi

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

Birkózócsarnok átadása

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Mzzoli.

szállító81 -

2011.04.16. 09:46:27

Viktor,

hagyd ezt a "sínbohócot", csak az írígység szól belőle. Majd ha jön a találkozóra, egy Ford Fairlane klasszikussal várjuk, ami F.-ről és Sz-ről szól, illetve arról hogy melyik melyik... :-)

Viktor?

Truckman -

2011.04.15. 17:26:16

Hagy már a f@szba! Nem veszed észre, hogy 1 irígy kis senki, és csak cukkolgat itt titeket?KirĂĄly

"Mzzoli"-nak

vikesz -

2011.04.15. 15:45:43

Rendkívül sok baromságot hordtál össze, engedd meg, hogy reagáljak rájuk.

1. "Szakadt BMW, rozsdás Zsiguli" - ne haragudj, de helyesen így írják (utolsó pontban erre visszatérek). Nem hinném, hogy jelentős százalékban lennének jelen napjainkban az általad degradálóan jellemzett típusok Abonyban már.

2. "80%-ban az autósok a hibásak" - ezt honnan vetted, milyen statisztikára hivatkozol? Mert inkább fordítva lenne a helyes. Némelyikőtök úgy megy, mint egy nem normális az utakon.

3. "Tanuljatok meg vezetni" - ezzel nem vitatkoznék, mert szerintem ezzel saját magadat jellemzed.

4. "A motornak jobb hangja van" - például nekem a legjobban a V2 tetszik (motorban), de Te nyilvánvalóan nem hallottál még autóban sorhat üvöltést, V8-dörmögést, stb. Erről ne vitatkozzunk.

5. "Állva hagyunk gyorsulásban" - józan paraszti ésszel gondolkodj már ha tudsz: teljesítmény/tömeg arány. Egy motorkerékpárnak kb. tízszer jobb az értéke, s ezzel vágsz fel? Mellesleg ajánlom a "Too Fast Too Real" c. amerikai felvételt. Pofára fogsz esni.

6. "Gumifüstölés" - nem nagyképűségből mondom, de nekem már volt szerencsém látni párat, igen, itt Abonyban is. Lépten-nyomon beléjük bukkanok, csak az a baj, hogy azok egyívű, koncentrikus körök, amiket négykerekű nem, csak motorok tudnak... Összesz...nád magad, ha tudnád, mire képes egy izmos autó. Én tudom.

7. "Mobil WC-re sem telik" - szerveztél már hasonló találkozót? Feltételezem, hogy nem, de ha gondolod, személyesen elmesélem, hogy ez a maroknyi kis csapat két hónapon keresztül mit össze nem járkál, telefonál, egyeztet, stb, hogy a rendezvény létrejöjjön. Igen, adományként szívesen fogadjuk, mivel roppant szűkös a kerek. Tudod, még válság van.

8. "Volán mögött inni" - én még senkit nem láttam hasonlót produkálni, de ha Te igen, akkor fotózd le. Akkor elhiszem, s ne általánosíts.

9. "Powerkedni" - van olyan, akinek van mivel...

10. Az alábbi két kommentedben 31 - azaz harmincegy - helyesírási hibát találtam. Ha úgy motorozol, ahogy írsz, akkor a Jóisten segítse az autósokat, hogy téged elkerüljenek.

-vikesz-

WTF

mzzoli -

2011.04.14. 19:38:16

Hát ez elég égő hogy még Mobil wc re sem tellik ! De azért power kedni tudok arra van ész meg volán mögött inni!!!  Ez már embertelen ami it folyik :D

Kedves Újszászi87

mzzoli -

2011.04.14. 19:33:48

Figyelj a szakadt bmw meg a rosz rozsdás zsigulit már tele van a tökömmel arra nem vagytok képesek hogy jobban figyeljetek az autósok 80% hibás a balesetnek okozói! nem vagytok elég körültekintőek !      először tanuljatok meg vezetni!

Ami a bőgetésről van szó legalább a motornak jobb hangja van mint egy szakadt autónak ! És álva hagyunk titeket is gyursulásra!   Ha nem értesz a motorokhoz akkor ne dumálj bele !

Ti sem vagytok külömbek ! a városban úgy mentek mint a rakéták ! És a mad max körökről és a gumifüstölésről ne is beszéljünk!  Bagoly mondja Verébnek !  Mindenki magából indul ki !

 

Illa berek nádak erek a motorosok jó gyerekek !

:)

BMW -

2011.04.13. 13:55:16

Miért ki kiváncsi a motorokra?Vejjj

Kedves "mzzoli"

Ujszászi87 -

2011.03.24. 19:32:36

Reagálnék a kommentedre. Először is kezdeném azzal hogy nagyon sokan voltak, vannak, és lesznek kíváncsiak ezután is a BMW-kre, "szakadt" zsigulikra, és golfokra. Egy ilyen autós talákozó arról szól hogy mindenkinek keze ügyébe akad egy gyári autó, amit a saját egyedi stílusa szerint átépít, kicsinosít, stb. Van aki már az autótuningolás hosszú folyamatának a végére ért, van aki még csak most kezdi. Lényeg az hogy összegyűlünk, megnézzük egymás autóit, új ismerettségekre teszünk szert, tanácsokat adunk egymásnak, stb... És mindezt tesszük kúlturált, nyugodt emberi körülmények között. Ellentétben nálatok motorosoknál, akiknél egy találkozó abból áll hogy a gyári motorokkal odagurultok, bőgetitek mert az milyen jó, leisszátok magatokat a sárga földig és a majmokéhoz hasonló agyi szinten végighánytok meg végigordibáltok mindent egy egy koncert alkalmával. Ez kb. ugyanolyan mint ha én a gyári autómmal mennék be és bőgetném a motorját egész nap, közben taccsra iszom magam. Ezek után szerintem érthető hogy miért nincs abonyba motoros tali. Szóval egy kicsit gondolkoznod kéne a dolgokon mielőtt elkezded fikázni az autósokat!!

Kedves "mzzoli"!

vikesz -

2011.03.23. 12:58:19

Egészen biztosan nagy sikere lenne egy motoros találkozónak is, tehát mindenki előtt ott áll a lehetőség: meg kell szervezni.

Mindazonáltal ahogy eddig, most is szívesen látunk kétkerekűeket is, szoktak is jönni, igaz nem sokan. Szólj a srácoknak, és gyertek nyugodtan!

Az egyik legnagyobb autótuning oldalon a jelentkezések alapján elárulom, jópár "top" és "tuned" kategóriás járgány jelezte részvételét, amelyekre igencsak sok millió van "rálocsolva". Tehát nem az általad említett és "szakadt"-ként aposztrofált márka/típus csoportja dominál majd, nekem elhiheted.

A szervezők nevében tisztelettel: vikesz

Ki kíváncsi ?

Ben-Hur -

2011.03.23. 11:03:21

Aki ki fog látogatni, az mind kíváncsi lesz mind a három felsorolt márkára is!

Nagyon sokan!!

De ha téged csak a motorok érdekelnek, akkor ne menj ki !

:D

mzzoli -

2011.03.23. 10:07:03

Ez szép és jó de mikor lesz már abonyban motoros találkozó ! Ki kíváncsi a bmw re meg a szakadt zsigulikra ! meg a golfokra !

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok