Mi Abonyunk - Ők lettek az év sportolói- SPORTBÁL tizenhatodszor
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2016.02.15. 20:48

 

XVI. alkalommal szervezték meg az abonyi sportegyesületek a Városi Sportbált, melyen díjazták a legkiválóbb sportolókat.  Az alábbiakban a Sportbálon elhangzott beszéd egy részét teszem közzé változatlan formában, a sportolók méltatáaával együtt.  Képgaléria IDE kattintva

Képgaléria Polyák Attilától később


Most pedig következzenek a várva várt pillanatok, azaz a díjak átadása azoknak, akik kimagasló sportteljesítményükkel vitték hírét városunknak.

 


 Somogyi DSE

A Somogyi Imre Általános Iskola Sportolói minden tanévben kimagasló eredményt érnek el a megyei és az országos diákolimpián kézilabda és atlétika sportágakban. 2015-ben a 3. korcsoportos lányok főként atlétikában remekeltek. A többpróba csapatversenyben megyei másodikok az országos döntőben nyolcadik helyezést értek el. Az elmúlt tanév legjobb eredményét is ők hozták, hiszen 4x100 m-es váltófutásban ORSZÁGOS BAJNOKOK lettek Székesfehérváron. A csapat tagjai: Speckner Anna, aki, akrobatika sportágban is jeleskedik. Számos első és második helyezést ért el a tavalyi évben. Molnár Csenge, aki oszlopos tagja a kézilabda és a többpróba csapatnak. Távolugrásban megyei ötödik helyezést ért el és továbbjutott az országos döntőbe. Mucza Vivien, aki a váltócsapat leggyorsabb tagja . 60 m-es futásban megyei második helyen végzett és tagja ő is a többpróba csapatnak. Sánta Panna , aki főként atlátikában jeleskedik. Tagja a többpróba és a mezei futó csapatnak , akik már az idén is ott lesznek az országos döntőben. A lányok szorgalmasan készültek és már nagyon várják a tavasszal megrendezésre kerülő diákolimpiai versenyeket, ahol reméljük, hogy tovább gyarapítják az érmeik számát. Az egész éves felkészítésükben a munkájukat segítette és segíti testnevelő tanáruk : Mayer- Nagy Zsuzsanna. A lányok eredményükkel nagyban hozzájárultak ahhoz , hogy 2015-ben a Somogyi Imre Általános Iskola, a pontértékeik alapján 2. helyezést ért el a pest megyei iskolák között. Gratulálunk a 4x100m-es bajnok leány csapatnak!

 

 

Gyulai DSE

 

 

 


KINIZSI DSE


A Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola Diák Sport Egyesülete Batta Fruzsinát javasolja díjazni. Batta Fruzsina, a Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola 9. Ny osztályos tanulója. Fruzsi Cegléden született 2000. augusztus 30-án. A kézilabdázást 5. osztályos korában kezdte a Somogyi Imre Általános Iskolában, ahol Gulyás Péter volt az edzője. Általános iskolás korában a csapattal sikeresen szerepeltek a Diákolimpiákon. 2015 október óta az Abonyi Kézilabda Klub tagja, az ifjúsági és felnőtt csapatban is játszik, irányító poszton.

 


Akrobatika

 

Az Abonyi Torna- és Akrobatika Klub díjazottja egy olyan egység, amely az elmúlt évben a legnehezebb kategóriában versenyzett. Munkájukat a kitartás, a fegyelmezettség és a precizitás jellemezte, rendíthetetlenül küzdöttek céljaik elérése érdekében, az egyre nehezebb feladatok teljesítésében, habár tudták egyik társuk tanulmányi miatt az idei évtől kénytelen befejezni a versenyzést. A lányok a tavalyi évben három arany és egy ezüst éremmel gyarapították gyűjteményüket, amely már így is összesen 10 Magyar Bajnoki helyezésből áll. A kiváló sportteljesítmény mellé pedig kiváló iskolai teljesítményt is nyújtanak. Ők az Ifi-felnőtt kategóriban versenyző:


Ádám Barbara- Csomor Janka- Herédi Emma

 

Íjászat

Jelöltünk: Pászti Vanda (15 éves) 

Eredményei 2015. évben:
- 2015.02.14. 1. Bese Íjász Próba, Besenyszög, 1. Hely;
- 2015.05.16. III. Szolnoki Örömíjász Találkozó, Szolnok, 1. Hely;
- 2015.07.05. Hollóvölgy Íjászverseny Budakalász, 1. Hely,
- 2015.08.01. Kürt Emlékezete Íjászviadal, Jászberény 2. Hely,
- 2015.08.29. Ónodi Nyílröptető Viadal, Ónod, egyéni 3. Hely;
- 2015.08.29. Ónodi Nyílröptető Viadal, Ónod, csapatpárbaj 1. Hely;
- 2015.09.26. 8. Aranyhegy Íjász Próba, Tiszaföldvár 3. Hely;
- 2015.10.27. 6. Bese Íjász Próba, Besenyszög, 1. Hely;
- 2015.12.05. 7. Bese Íjász Próba, Besenyszög, 1. Hely;


 

Triatlon

 


Soós Fanni

 

 

Soós Fanni az Egyesület első éves ifjúsági sportolója, negyedik éve Héraklész bajnok válogatott kerettag. Odaadó sportmunkájával országos szinten atlétika, duatlon és triatlon sportágakban az élmezőnyben versenyez. Nemzetközi szinten a Junior Európa Kupákon (Bécs, Tiszaújváros, Tulcea) tudta első évben megmérettetni magát, ahol a juniorokkal (3 évvel idősebbekkel) versenyez együtt. A szolnoki Verseghy Ferenc Gimnázium tanulója, ahol kimagasló tanulmányi eredményével 2015-ben Simicskó Istvántól az Emberi Erőforrások Minisztériumának Sportért felelős államtitkárától személyes kézfogással vehette át a „Magyarország Jó tanulója - Jó sportolója díjat”

Néhány fontosabb verseny eredménye:
-Atlétikában OB-on kétszer szerezte meg a 3. helyet (mezei futásban és 3000m síkfutásban)
-Triatlonban: Diákolimpia ezüstérmes, Triatlon Fesztivál aranyérmese Fadd-Domborin
-Duatlonban: Diákolimpia ezüstérmes
-Nemzetközi Versenyek: Európa Kupákon: Bécs, Tiszaújváros, Tulcea, Mamaia,
Olimpiai Reménységek Versenye: 4. hely Hurbanovo, csapatban 1. hely
Triatlon ranglista 2. hely
2016-os munkájához mind tanulásban, mind sportban kitartást, és további szép sikereket kívánunk neki.

 

Soós Gergő

 


Soós Gergő a Somogyi Imre Általános Iskola 6.m osztályos tanulója. Tanulmányi eredménye kitűnő és sporteredményei sem maradnak el tanulmányi eredményétől.
Gergő duatlonban, triatlonban és atlétikában kiemelkedő eredményeket ér el -iskolai és egyesületi színekben- országos versenyeken, sőt már nemzetközi versenyeken is kipróbálta magát. Egyesületünk tehetséges, szorgalmas, odaadó, fegyelmezett sportolója. A 2015-ös évben „Abony város Jó tanulója-jó sportolója” díjat vehette át Romhányiné Dr. Balogh Edit Polgármester Asszonytól.
Gergő sporteredményei: Duatlon és triatlon versenyeken 2015-ben 4 alkalommal 1. helyezést és 7 alkalommal 2. helyezést ért el. A tavaszi Mezei Megyei Diákolimpián a 3. helyet szerezte meg, Veresegyházán a Sport XXI. Triatlon Diákolimpiát megnyerte és második lett a verseny országos döntőjén, amelyet Szegeden rendeztek meg. Az Aquatlon OB-on, Baján és Balassagyarmaton a triatlon ranglista versenyeken ezüstérmes lett, míg Kistarcsán aranyérmet szerzett. Számos nemzetközi triatlon versenyen is indult: Hurbanovon, Tulcea-n és Mamaiaban. Mindhárom helyen a dobogó legfelső fokára álhatott.

Az idei évben legfiatalabb gyermek korcsoportosként folytatja sportmunkáját. Sport és tanulmányi munkájához sok sikert kívánunk.

 


Birkózás


Komáromi Viktor  Diák II korosztályban  szabadfogású Országos Diákolimpián aranyérmet, Magyar Bajnokságon bronzérmet nyert. Viktor súlycsoportjában volt a legtöbb induló 32 fő.

Molnár Nikoletta kadet Európa Bajnokságon elért III. helyezésével sporttörténeti sikert ért el és ezzel a város legeredményesebb sportolónak járó külön díjat is  elnyerte. Kadet Magyar Bajnok továbbá Németországban, Svédországban és számos országban  megrendezésre kerülő nemzetközi versenyeken ért el helyezést, illetve állhatott a dobogóra.

Molnár László szabadfogású Junior Magyar Bajnokságon és U23 kötöttfogású Magyar Bajnokságon is bronzérmet nyert. Továbbá számos hazai versenyen ér el értékes helyezéseket.


 Molnár József hatodik alkalommal védte meg felnőtt magyar bajnoki címét,illetve U23 korcsoportban is aranyérmet szerzett. Bakui Európai Játékokon és a Las Vegasi VB - on vett részt és számos nemzetközi versenyen ért el kiváló helyezését. Idei évi célkitűzése , hogy az Olimpiai indulási jogot megszerezze a kvalifikációs versenyeken.

 

POWER Karate

 


Mikó Sándor Damashi kupa 2.hely Austrian Open 1.hely, Nyiradony kupa 1.hely, J&S Speed kupa 2.hely
Fehér Eszter
 - Diákolimpia, Veszprém (Kumite) :   március                                      3. hely
- Diákolimpia, Várpalota  (Kumite) :   február                                       3. hely
- DAMACHI Kupa, Siklós, Országos (Kumite):  április                         2. hely
- XVII. Speed Kupa, Tarján, Nemzetközi (Kumite) április                    2. hely
- V. TADASHI Kupa, Kiskunmajsa, Nemzetközi (KATA) május           2. hely
- V. TADASHI Kupa, Kiskunmajsa, Nemzetközi (Kumite) május         1. hely
- II. BALMAZ Kupa, Balmazújsváros, Regionális (Kumite) szept.        2. hely
- HALAS Kupa, Kiskunhalas, (KATA) október                                      3. hely
- HALAS Kupa, Kiskunhalas, (Kumite) október                                    3. hely
- Nyíradony Kupa, Nyíradony, (Kumite) október                                  1. hely 

 

- BUSHIDO Kupa, Budapest, Magyar Bajnokság (Kumite) október     3. hely
XVIII. Speed Kupa, Tarján, Magyar Bajnokság (Kumite) november   2. hely

 

Sporttörténeti pillanat következik, az Abonyban igen népszerű sportoló nagy tettet hajtott végre, csakúgy, mint társa. Nem mást, mint Japánban sikeres övvizsgát tettek. Ők:
Shihan  (sihán) Szabó István 5 danos mester
 Sensei (szenszej) Krupincza János 4. danos mester

Az dandiplomát átadja: Shihan Szabó Tamás  a Shinkyokushin Harcművészeti Szövetség elnökségének tagja, 5. danos mester 

Engedjék meg, hogy bemutatkozzam, Szabó Tamás vagyok a Shinkyokushin Harcművész Szövetség dan kollégiumának tagja. -  Köszönöm a meghívást és örülök, hogy ilyen sok sportoló és sportbarát megjelent ezen a rendezvényen, ezzel is jelezve elhivatottságát és elkötelezettségét a sport iránt.
Én elsősorban azért vagyok itt, hogy két karate mestert köszöntsek, a Shinkyokushin Harcművész Szövetség nevében, akikre méltán büszkék vagyunk szervezetünk közösségében, ahogy Önök is azok lehetnek városuk képviseletében. Talán sokan nem tudják róluk, de sport múltjuk már több mint harminc évre tekint vissza. E mögött van rengeteg edzés, munka, kitartás, sok-sok izzadság, néha fájdalom máskor pedig örömkönnyek az egyéni sikerek, a csapat és a tanítványok sikerei láttán. Amikor eldöntötték, hogy a hazánkban Shihan Furkó Kálmán által megalapított kyokushin útját szeretnék járni, talán még ők maguk sem gondolták, hogy életüknek ennyire meghatározó részévé fog válni a karate. De ma már nem csak a saját útjukra kell figyelniük, hiszen egy lelkes csapat vezetői lettek, és irántuk is elköteleződtek a tanítványok. Versenyzői múltjukat tekintve kiemelném Szabó István eredményeit, aki kata versenyzőként többszörös magyar bajnok, hétszeres európa bajnok, és példakép a fiatal versenyzők számára, akik formagyakorlatban szeretnének bizonyítani a versenyeken. Ezek az eredmények az európai szervezet életében is egyedülállóak. De mindezt most nem mondhatnám itt el Önöknek, ha 1983 októberében Krupincza János nem dönt úgy, hogy egyesületet alapít Cegléden, majd később Abonyban. A Power Karate SE jelenleg kb. 110 főt számlál. János és családja a mai napig is maximális odaadással áll a klubja mögött, a tanítványok mögött és a Shinkyokushin Harcművész Szövetség fejlődése mögött. Istvánnal együtt aktív részesei a szervezet életének, melyet Shihan Karmazin György, ötödik danos mester vezet, aki számíthat rájuk versenyzőként, edzőként, bíróként, sőt versenyszervezőként is, hiszen ebben a csarnokban is számos hazai bajnokságot, diákolimpiát lebonyolítottak már, de emellett rendszeresen részt vesznek az edzőtáborokban, a szakmai szemináriumokon is. Mutatva a nyitottságukat, és a tanulni vágyásukat kettő évvel ezelőtt egy nagy célt tűztek ki maguk elé. Negyedik és ötödik danos vizsgára kezdték meg a felkészülést. Harmadik danig lehet Magyarországon vizsgázni, a 4. és 5. dan fokozatot csak nemzetközi, illetve a világszervezet által delegált bizottság előtt lehet megszerezni, melynek vezetője Shihan KenjiMidori 8. danos mester, a világszervezet elnöke. Így aztán a hosszú felkészülés után tavaly novemberben Tokióba utaztak, ahol a 11. világbajnokság után egy szemináriumon vettek részt más vizsgázókkal együtt, akik 52 országból érkeztek, majd a rendezvényt a magas öves vizsga koronázta meg. Mindketten teljesítették az igen szigorú követelményeket és előre léphettek egy övfokozatot. Szabó István 5. danos mester lett, így a megszólításban kiérdemelte a Shihan megszólítást. Krupincza János 4. dan fokozatot érdemelt ki, és lépett előre a Sensei-ek rangsorában.
Kívánom, hogy még sok céljuk legyen az életben és ehhez kívánok erőt egészséget és kitartást.
 

 

Női kézilabda

 


felnőtt Molnár Krisztina
Az idei év sportolója díjat egy olyan játékos kapja aki, önzetlenül tud játszani egy 6+1 főből álló csapatban. Emellett nagy szerepet játszik a csapat híresztelésében, publikálásában. Az összetartás elsődleges feladata az Abony kc. női csapatában. A rá ruházott”hatalomnál”fogva megszervezi az esetleges tenni valókat a játékosok körül. Kapcsolatot teremt a játékosok illetve edző, vezetőség között. Játékára jellemző a higgadt, megfontolt döntések. Társait szeretettel segíti mind a játéktéren, mind azon kívül. Góljai számát nagyrészt akciókból szerezte. Posztját illetően olyan szerepet játszik, ahol övé az utolsó”szó”. Védekezésben a belső hármas egyik meghatározó személye. Házi góllövő lista élén áll 54 góllal. A bajnokság góllövő listáján pedig a 9.helyen ékeskedik. Igazolt játékosaink közül az egyik legrégebb óta koptatja az Abonyi kc mezét.

 


Junior Mertlik Edina

 


Az a játékos aki nem csak a junior csapat meghatározó egyénisége hanem a felnőtté is. A pályán gyors, nincs előtte akadály. Junior csapat irányítója 7 méteresek ásza. Tehetsége kimagasló. Góllövő lista 11 helyén áll 53 góljával, tavalyi szezont 90 góllal zárta. Junior mezőnybe 107 góljával az első helyen áll.

 

 

Férfi kézilabda

 


A Somogyi Imre Általános Iskolában sajátította el a sportág alapjait. A kézilabda szeretete már akkor is magával ragadta és azóta is lelkes, kitartó munkával azért dolgozik, hogy minél jobban szerepeljen az Abonyi Kézilabda Klub színeiben. 2012-ben húzta magár az Abonyi KC mezét és az elmúlt időszak alatt meghatározó játékosa lett a klub ifjúsági csapatának, aki már a felnőtt csapat kapuit is góloktól védi. Több éven keresztül beállós poszton szerepelt, majd 2 éve rátalált a számára legjobb pozícióra és azóta kapusként dolgozik az abonyi sikerekért. Igazi csapatember. A kitartása és akaratereje nemcsak a pályán, hanem a tanulásban is megmutatkozik, ami nem könnyű feladat a napi edzések mellett. Kiváló tanulmányi átlagával, kivételes közösségi munkájával is kitűnik társai közül. Elszántságával sokszor tör borsot az ellenfél játékosainak orra alá. Egy-egy parádés védéssel pedig hamar elbizonytalanítja a vele szembenálló lövő játékosokat. Tudása folyamatosan fejlődik és Ő egy biztos pont a kapuban társai hátamögött. Az elmúlt szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtott a bajnoki mérkőzéseken és méltán megérdemli a 2015 legjobb junior kézilabdázó címet Bugyi Gergő.

 

 

Az Abonyi Kézilabda Klub azt a személyt jelöli 2015-ös év legjobb férfi felnőtt kézilabdázó címre, akinek az elmúlt évek alatt több feladatot is meg kellett oldania. 2013 nyarán csatlakozott az abonyi klubhoz, így első sorban be kellett illeszkedni a csapatba, el kellett fogadtatnia magát csapattársaival. Ezzel párhuzamosan előző és egyben nevelő klubjában elsajátított tudását kellett az abonyi publikum előtt kamatoztatni, eredményessé tenni, gólokra váltani. Azóta eltelt idő alatt kézilabda tudása csak fejlődött, megtanulta, hogy milyen is abonyi színekben játszani, küzdeni, nyerni és veszíteni. A megszerzett tudásával az Abonyi KC felnőtt csapatában meghatározó szélső játékos lett 3 bajnoki évad alatt és ma már az NB II-es mezőnyben is kitűnik. Játéka a gyorsaságról, trükkös lövéseiről ismerhető fel, mind e mellett neve a góllövő listák elején is olvasható. Az elmúlt bajnoki évadban sok győzelem köszönhető neki és ugyan sajnos kisebb sérülés hátráltatta ugyan játékát, de felépülve még elszántabban játszott. A kézilabdához való viszonya példaértékű, alázatos. Az Abonyi Kézilabda Klubnak ilyen játékosokra van szüksége, aki bízik abban, hogy hosszú évekig ontja a gólokat játékosaként. 2015-ös év legjobb férfi felnőtt kézilabdázója Matócsi István.

 

Szivacs kézilabda


Varga Blanka Őserő, kitartás, alázat és a kézilabda iránti feltétel nélküli szeretet. Ezek a szavak\ gondolatok jutottak először eszembe a jobb átlövő poszton játszó játèkosomról. Szinte minden edzèsen rèszt vesz, teljes erőbedobással dolgozik, ezt bizonyítja, hogy többször volt gólkirálynő ès Abony legeredmènyesebb játèkosa egy-egy tornán, illetve az U13-as leány kèzilabda csapatot is erősíti a gyermekbajnokságban. Támogatja a kisebb társait, ami nagyon fontos a közössèg számára is. Bízom benne, hogy ez a lelkesedès sosem hagy alább, biztos vagyok benne, hogy Abony lakossága fog mèg róla hallani ! Tóth Renáta Edző

Nagy Ádám


4-éve tagja az Abonyi Kézilabda Klub utánpótlás csapatának.Termetével és tehetségével hamar bizonyította,h szép jövő alhat előtte.Szorgalma és a hozzáállása is példa értékű,mind edzésen és mind a mérkőzéseken.Balátlövő poszton ontja a gólokat,és szolgálja ki társait a mérkőzéseken.Bízunk benne,hogy előbb utóbb az abonyi felnőtt csapat tagjaként is csodálhatjuk tehetségét.:))))))
 
Ő nem más mint Nagy Ádám

LABDARÚGÁS


Év serdülő játékosa


A csapat bohóca és ezzel tulajdonképpen el is mondtam róla mindent, de a viccet félre téve! Kíváló képességekkel megáldott játékos. Posztján a bajnokság egyik legjobbja. A tavalyi évben óriásit lépett előre szakmailag! Példamutató az edzés látogatotsága és az ott végzett munkája. Sok mérkőzésen az ő bravúrjaira volt szügsége a csapatnak. Egyik vezéregyénisége a csapatnak, nem csak a pályán hanem azon kívül is. Igazi csapat és társasági ember. Külön köszönet Kosaras Mihály kapus edzőnek akinek nagyon nagy érdemei 
vannak Domonkos fejlődésében!!! - írja róla Boros Zsolt


Ő nem más mint Nagy Domonkos az U 16-os csapat kapusa!! 

 

 

 KiD FC Abony

 

Felnőtt csapat:


Nehéz volt az idén kiválasztani az év sportolóját, mert igen gyenge őszi szezonon vagyunk túl. De amikor az végül a 20156-ös évről volt szó, az edző Rieger Ármin döntését az első fél évi jó teljesítmény befolyásolta. Az összes bajnoki mérkőzéseken végén a pályán volt, 37 meccsen 2015 ben 3 gólt is lőtt, igaz az nem olyan sok mint az elősző éveken, azért mert már nem középpályás, hanem hátvéd poszton játszik. Hozzállása példaértékű , pedig egy fiatal csapatban ő a „Szenior“ . A csapatkapitányunk: Boros Zsolt

 

KiD FC Abony U 19 csapat:


Az ifinek más volt a helyzete mint a felnőtt csapatnak, mert 2015-ban másodikként fejezték be a szezont. Az őszi tabellán viszont elsők. Így volt több játékos is, akik megérdemelték volna ezt a címet. Az edző, Rieger Ármin úgy döntött, hogy a mellett dönt, hogy ő lesz az év sportolója. Ugyanis ebben a játékosban, mindig bízhat, minden edzésen részt vesz. A meccsen, csendesen megoldja a helyzeteket. Most már a harmadik éve tagja az U19 -nek, az óta 88 mérkőzésen van túl, és egyet már a felnőtt csapatban is játszott. Nyár óta az U19 -es csapat kapitánya : Varga Balázs.

KiD FC Abony év fefedezettje:


Igazán majdnem minden év ban3-4, sőt több játékos is fiatalon játszik a felnőtt csapatban. Az első fél évben ő még szünetet tartott, de nyár óta, ő játszotta a legtöbb mérkőzést. Az ifiben az összes 15 meccsen végig a pályán volt, és azon kivűl 16 felnőtt mérkőzésen játszott, úgy hogy neki minden hétvégén 2 mérkőzésen is helyt kellett állnia. A korát meghazudtolóan rutinos, megbízható játékos: Szabó Richárd

 

Az év kispályás labdarúgó csapata


Bármi-kő - Strand Kisvendéglő csapatának  2015-ben elért legjelentősebb eredményeit:
 
 
- Március 15-e Kupa              1. hely
- VI. Húsvéti Kupa                  1.hely
- Szent István Kupa                1. hely
- Városi Senior Bajnokság     1. hely
- VI. Karácsony Kupa             1. hely
- Kara Kupa (Jkarajenőn)       1. hely
 
Ezeken kívül különböző tornákon elértek  3 alkalommal 2. helyezést,
                                                                          3 alkalommal 3. helyezést,
                                                                          2 alkalommal 4. helyezést,
                                                                          2 alkalommal 5. helyezést.

 

Végül de nem utolsó sorban két kiváló edzőnek szeretnénk díjat átadni a többiek nevében is. Nme fogom szíporítani a szót, kjindkettőjükről tudjuk, hogy kiiváló sportemberek és mindemellett rengeteg szép sportteljesítményt produkáltak sportolóik. Egyikük egy Hölgy, akinek köszönhetően Abonyban töretlenül fejlődik egy sportág, egyre többen vannak és egyre ügyesebbek, rangos sportrendezvényt is szerveztek Abonyban. Ő nem más, mint Szalinka Szilvia, az Abonyi Torna és Akrobatika Klub edzője. A másik kiváló sportember tanítványai már nemzetközi porondon is megmérették magukat, töretlenül, megszállotként, hangya szorgalommal edzi tanítványait . Válogatott sportolók kerültek ki keze alól, akik nem csak magyar bajnokságokat nyertek, hanem világbajnokságra és Európa bajnokságra is utazhattak. Ő nem más, mint az Abonyi Birkózó Club edzője, Lőrinczy Attila. 

Sport:
Sportbál   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

A mai napon a szenior labdarúgóké volt a főszerep Abonyban

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

Futókör átadó

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok