Mi Abonyunk - Jézus Krisztus Szupersztár!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.07.13. 20:57

 

Jézus Krisztus Szupersztár hamarosan- Az Abonyi Muzsikáló Gyermekekért Alapítvány Bihari Színköre 2014. augusztus 19-én egy fergeteges szabadtéri előadás keretében mutatta be a legendás István, a királyt. A társulat a mércét még feljebb tette, ugyanis Andrew Lloyd Webber és Tim Rice világhírű rockoperáját, a Jézus Krisztus Szupersztárt mutatja be. Az előadás számos filmváltozatot megélt, és a világ valamennyi pontjára eljutott az első 1971-es bemutató óta. Népszerűsége azóta is töretlen.

 


A római katolikus templom előtt elevenedik meg Jézus (Balogh Tamás Zsolt) története az őt eláruló Júdás (Szeleczki Ádám) szemszögéből, akinek rajongása féltékenységbe csap át a megváltó kiemelt szeretetét élvező Mária Magdolna (Fajka Zsanett) miatt. Jézus hirdeti tanait tanítványai segítségével, azonban tudja, hogy igazi küldetése a Földön a kereszthalálával fog beteljesedni. Az ármánykodó Kajafás (Szabó Csaba) és papjai (Kárteszi Máté, Fű Péter) a római helytartó, Pilátus (Jandácsik Pál) – illetve a dölyfös Heródes (Knerczer Ákos) – kezére juttatják, aki végül enged az őrjöngő tömeg akaratának, és a keresztre küldi Jézust, aki megsemmisülésével győzelmet arat.

 


A darab fülbemászó dallamokkal, babonázóan gyönyörű tánckoreográfiával meséli el a világ egyik legszebb, legismertebb történetét a Bihari Színkör jól ismert művészei és vendégelőadói segítségével, így a közönség pontosan egy év elteltével, 2015. augusztus 19-én újra találkozhat a tavaly debütáló „Koppánnyal” és „Tordával” is. A darab rendezője Debreczeni-Bakos Melinda, aki számos darabbal bizonyított már – ő rendezte az István, a királyt is.
Szeretettel vár mindenkit a társulat egy feledhetetlen, örök élményre. A Jézus Krisztus Szupersztár az idei év egyik nagy színpadi durranása lesz, Abony város történetének eddigi legnagyobb volumenű – még az István, a királynál is grandiózusabb – színházi darabja, amit kár lesz kihagyni. Az előadás megtekintése mindenki számára ingyenes, de ülőhelyet csak az elővételben megvásárolt sorszámozott támogatói jegyek felmutatásával tudunk biztosítani, amelyeket 1500 Ft (I. kategória) és 1200 Ft (II. kategória) értékben lehet vételezni a Kultúra Házában.

Jandácsik Pál
 

Közélet:
Cukor   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Tarka tér

Rózsaszín séta

Könyvtári Napok

Mezőgazdasági kiállítás

Éjszakai Tarka Tér

Kinizsi szoboravató

Örökség- Kiállításmegnyitó

Mobilitási hét

Terménybemutató felhívás

Vámos Zsolt emlékére

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok