Mi Abonyunk - 40 éves osztálytalálkozó Kőröstetétlenen
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.06.26. 18:50

1975- 2015

Kőröstetétlenen, az 1975-ben végzett diákok egy nem mindennapos jubileumi osztálytalálkozóra gyűltek össze. Legutóbb 20 évvel ezelőtt találkoztak, most ismét megszervezték a fantasztikus alkalmat. Szinte mindenki nagyon örült az újbóli nagy találkozásnak, a főszervező, Búcsús Ferencné, / Pozsgai Mária / remélte, hogy az egyébként sem nagy létszámú, 16 fős osztály ismét együtt lesz. ’ A tiszteletbeli osztályfőnökünk most is Csukás István tanár úr volt, aki ugyanúgy, mint 20 esztendővel ezelőtt örömmel fogadta el meghívásunkat. Megható volt ismét találkozni az iskolánál, hisz volt, akit 40 éve nem is láttunk. Megtudtuk, hogy közülünk három fő már elhunyt, négyen pedig igazoltan maradtak távol. Jó hangulatban telt el az osztályfőnöki óra, néhányan ugyan hiányoztak, de jelképesen együtt voltunk, mert szóban és az emlékeinkben velünk voltak a hiányzók is.

 

Beszéltünk róluk is, hiszen mindenki sorra került a névsor alapján. Átalakult a falu, gyönyörű és biztonságos, még templom is épült, igaz mi is változtunk. Sokan már nagyszülők lettünk, már nem ötösöket, a kincseket, az unokákat gyűjtjük. 

 

Az iskolalátogatás után gyalogosan indultunk el a templomhoz, ahol három elhunyt társunk emlékére mécsest gyújtottunk. Közös fényképek is készültek, amelyek kár, hogy nem hangos képek, mert az igazi jó kedvet csak az adná vissza. A vacsorát a Barna bárban fogyasztottuk el. A vacsora után egy kis ajándékkal is kedveskedtem a megjelenteknek, hogy ne csak kép maradjon erről a napról. Minden jól sikerült, ennek örömére megbeszéltük, hogy nem várunk 20 évet, 5 év múlva újra találkozni fogunk. Köszönöm Tanár Úrnak, hogy elfogadta meghívásunkat és köszönöm a 40 éve velem együtt ballagó diákoknak ezt a remek délutánt, amit volt szerencsénk együtt töltenünk. Jó volt Veletek, vigyázzatok magatokra, 5 év múlva is számítok Rátok „ – mondta el lapunknak a főszervező Búcsús Ferencné, / Pozsgai Mária /

 

 

Közélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Tarka tér

Rózsaszín séta

Könyvtári Napok

Mezőgazdasági kiállítás

Éjszakai Tarka Tér

Kinizsi szoboravató

Örökség- Kiállításmegnyitó

Mobilitási hét

Terménybemutató felhívás

Vámos Zsolt emlékére

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok