Mi Abonyunk - Országos hírekben a Csongor és Tünde, no meg a rendezője
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.04.14. 19:45

Tény: Király B. Izabella és testvére, Skultéty Sándor- mindketten abonyiak – tagjai voltak a rendszerváltó Magyar Parlamentnek. Teljesen mindegy, hogy milyen színekben, de ott voltak, amikor nagyot változott a világ. Abony róluk is híressé vált. Olyannyira, hogy szeretett nagymamám, mikor megtudta, hogy abonyi fiú udvarol nekem, közölte, hogy – ahogyan ő fogalmazott- a „ népi- nemzeti „ Izabella is ott lakik! Tehát az első, ami sok embernek erről a településnévről eszébe jutott, pontosan ő. Király B. Izabella, vagy Király Béláné. Ez olyan mély nyomokat hagyhatott az emberekben, hogy a mai napig felfigyelnek a nevére. Így történt ez akkor is, amikor az Index is „ meglátott „ egy Budapesten elhelyezett plakátot.

Majd ezt több más országos portál is átvette, szenzációhajhász címekkel reklámozva a cikket, no meg a Csongor és Tünde színdarabot is. Hangsúlyozom, ez a cikk nem azért születik, mert az egyik főszereplő a saját drága kisfiam, de az ő és Izabella unokájának képmásával díszített plakát megjárta az országos sajtót. Azt írják, hogy „ Visszatér Király B. Izabella, a szélsőjobbon elhíresült exképviselő „ Aztán mikor jobban megnézed a cikket, meglátod, hogy, mint rendező. Marha nagy megállapítás, hiszen Izabella sok- sok éve rendez darabokat. A Csongor és Tünde bemutatója a hét végén lesz Abonyban, de bizony Budapestre is eljut. A gyermekemmel, mások gyermekeivel, lelkes felnőttekkel, és persze Izabellával, valamint a Nagyabonyi Színkörrel. Izabella választási kampányban nekem is írt merész dolgokat, ám haragudni soha nem tudtam rá.

Ez egy szerepjáték, a politikusok esetében, ugyanúgy, mint a színház. Izabella játszott és most is játszik, pontosabban a gyerekeket tanítja játszani a színpadon. Szeretem. És ki nem sz… ja le, már bocsánat, hogy egykoron, több évtizede milyen politikai nézetekkel rukkolt elő? Bella néni nem politizál, ellenben éjt nappallá téve próbál, gyakorol, szereti a gyerekeket, és persze őket is szeretetre, szépre és jóra tanítja. Ez a nagy igazság! Nem tér vissza, ugyanis soha nem is tűnt el. Nekünk, abonyiaknak mindig is itt volt! Mindig vállalta önmagát, nézeteit, de amikor a színpad kitárul, csakis a darabnak él. Volt kitől tanulnia, hiszen anyukája idősebb Bella néni, színésznő volt, Szabadkán, Abonyban meg színköröztek. Csak úgy, mint most, itt, itthon.

 

A negatív reklám is reklám, jól is elsülhet a szenzációhajhász média beharangozója. De jaj annak, aki ártatlan gyermekek napi több órás, több hónapja tartó kőkemény munkáját tönkreteszi, vagy meggyalázza! Kérdezzék meg a gyerekeket a cikkek szerzői, kérdezzék meg a közönséget, és Király B. Izabellát. Minden érdeklődőt sok szeretettel vár a Csongor és Tünde összes előadására a Nagyabonyi Színkör! Jegyek még korlátozott számban kaphatók az abonyi Kultúra Házában. Győződjenek meg róla, hogy mire képes Izabella, no meg a gyerekek. Mármint a színpadon! Ígérem, klasszikus lesz, nem skinhead, de még csak nem is népi- nemzeti! Egyszerűen fantasztikus!

 

Király B. Izalbella országos kitüntetést is kapott, ITT a cikk róla

LŐVE
 

Egyik " remek " országos cikk ide kattintva

Közélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Letölthető a Közeli Bolt mobil APP-ja!

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Óvakodj a hamis CBD termékektől - hogyan tudsz megbizonyosodni egy termék megbízhatóságáról?

Ford Focus ST - Kíméletes sportosság

Egyre több fiatal fertőződik meg koronavírussal

Strand étlap!

Ezek az ingyenes koronavírus-teszt feltételei

Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?

Újraindulnak a sulik, de a legkisebb tüneteket mutató gyerekeknek is otthon kell maradniuk

Figyelem! Munkalehetőség!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok