Mi Abonyunk - Ez a Cirkusz más, mint a többi! Ellepték a hüllők Abonyt, egyelőre még nem szabadultak el
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.04.15. 20:33

Olvasd el a cikket, és tudd meg, hogyan nyerhetsz belépőket!

Mint korábbi cikkeimben is említettem, nagy rajongója vagyok a cirkuszművészetnek. Én így hívom, kisgyermek koromban számtalan feledhetetlen élményt szereztem cirkuszi előadásokon, és a most nálunk vendégszereplő cirkusz családjának tagjait is volt szerencsém látni a Fővárosi Nagycirkuszban fellépéseik alkalmával. Ma délután utam az éppen épülőben lévő Magyar Klasszikus Nagycirkuszhoz vezetett a vásártérre, melyet elleptek az állatok is.

Képgaléria ITT

Testközelből szemlélhettem meg a hüllőket, akik jelenleg békésen pihennek lakhelyükön, még nem mutat semmiféle jel arra, hogy kiszabaduló művészt játszanának. A Donnert név a cirkusz világa iránt érdeklődők számára nagyon jól cseng. Nem csak itthon, hanem külföldön is. Ha kiejtik ezt a nevet, tuják, hogy valami nem mindennapos, valami igazán különleges következik. Ez várható Abonyban is, hiszen éppen ez az a család mely most fellép nálunk.

A cirkusz igazgatója, Edward Kraj boldogan és büszkén mutatja meg nekem a régi, relikviaként őrzött újságcikkeket. Megtudtam, hogy a családban több száz éves hagyományai vannak a cirkusznak, ő maga is itt, és ebben nőtt meg, nem is tudná máshol, másképpen elképzelni életét. Mondja ezt annak ellenére, hogy ők önfenntartók, tehát nem egyszerű az életük, állami támogatást nem kapnak. Minden, ami itt látható, az ő kétkezi munkájuk eredménye, mindent ők maguk gazdálkodnak ki. Ennek ellenére egyáltalán nem borsos áron kínálják a belépőket, csütörtökön és pénteken 1000, azaz egyezer forintért lehet jönni hozzájuk a Vásártérre a Cirkuszba. Holnap, azaz április 14-én felállítják a sátrat, melyet Rámából hoztak, ez a szeles idő miatt egyelőre váratott magára. Repertoárjukban bő 1,5 órás műsor szerepel, ahol többek között artistákat, légtornászokat, lovacskákat, tevét, késdobáló műsorszámot, bohócot, és hüllőket, köztük nílusi krokodilt és óriáskígyókat is láthatnak az érdeklődők.

„ Gyakorlatilag egy mozijegy áráért igen színvonalas műsort kínálunk, minden abonyi és környékbeli lakost sok szeretettel hívunk és várunk! Ígérjük, hogy nem fognak csalódni. Bízom benne, hogy nem azért kerülünk fel a híradások címoldalára, mert elszabadul valamelyik állatunk… Abonyban most először lépünk fel, de sok olyan település van, ahová minden évben elmegyünk, és szeretettel fogadnak bennünket. Azért megyünk, hogy emlékezzenek ránk, azért, hogy örüljenek nekünk! „- mondta el lapunknak Kraj Edward cirkuszigazgató


A cirkuszigazgató a MiAbonyunk olvasóinak összesen 32 darab jeggyel kedveskedik, melyet facebookos oldalunkon sorsolunk. A jegyeket párosan adjuk, sorsolás szerdán este, és ki kell menni érte a Cirkuszba!

Összesen négy napig vendégszerepelnek nálunk, április 16- tól 19-ig várják sok szeretettel a nézőket. Előadások időpontjai: csütörtök és péntek 18 óra, szombat 15 és 18 óra, vasárnap 11 és 15 óra.
 

Közélet:
Cirkusz   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Chliievő verseny

Magyar Bál

Adventi gyertyagyújtás

Adventi gyertyagyújtás

Kinizsi szoboravató

Sportbál

Magyar Kultúra Napja

Szilveszter a Főtéren

Tarka tér

Rózsaszín séta

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok