Mi Abonyunk - Válaszol a szóvivő: Beruház az E.ON- 2016-től korszerűbb lesz a szolgáltatás
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7162, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.07.31. 15:21

 

A mai napon az abonyi áramszünetekkel kerestem meg a szolgáltató illetékesét, aki soron kívül válaszolt kérdéseimre. Megtudhattuk, hogy Abony településhez kapcsolódva jelenleg egy komolyabb beruházási projekt fut, ami új középfeszültségű betáplálást biztosíthat a település számára. Az új betáplálás elősegíti, hogy az ügyfelek részére az üzembiztosabb, kevesebb zavartatást nyújtó szolgáltatást nyújtsák. Jelenleg a vezetékjogi engedélyezési eljárás van folyamatban, előre láthatóan 2016-ban valósulhat meg a beruházás.

 

„ Kisebb volumenű, de ellátás biztonságot növelő beruházási munkánk az idén 3 db van a településen. Az elmúlt 2 évben 5 db kisfeszültségű hálózatrekonstrukciós, és fogyasztói igényes beruházási munkánk volt a településen. A zavartatás csökkentésére a középfeszültségű hálózaton korszerűsítettünk több kapcsoló elemet is. A kis- és középfeszültségű hálózat karbantartási munkákat folyamatosan végezzük a berendezéseinken.
Az idei évben a települést ellátó 2 db középfeszültségű hálózaton 4, illetve 9 db védelmi működés volt. Bár a regisztrált működések száma nem magas, de ha az önkormányzat hozzájárulna, hogy a településen az E.ON által megbízott vállalkozó elvégezhesse a szükséges gallyazási munkákat, csökkenhetne a zavartatások száma. Jelenleg az önkormányzat saját hatáskörben végezteti el a gallyazási munkákat, de sajnos nem az elvárt mértékben, különös tekintettel a zavartatást okozó középfeszültségű hálózaton.Július 29-én a térségben, az ország sok településéhez hasonlóan viharos, sok esővel járó időjárási front vonult át. A Szemere Bertalan úton, illetve az érintett utcákban több alkalommal volt üzemzavar a kisfeszültségű hálózaton, ami a gyakorlatban szakaszbiztosító betétolvadásokat jelentett. Szerelőink a biztosító cserét követően minden alkalommal méréssel ellenőrizték az érintett hálózatokon a terhelést, de a visszakapcsolás után semmilyen rendellenességet nem tapasztaltak. Ezután bejárással győződtek meg arról, hogy nincs-e a hálózaton valamilyen sérült elem, idegen tárgy, madárfészek, ami biztosító olvadást okozhatna, de ilyen nyomot sem találtak. Végül a kábeles csatlakozókat ellenőrizték le, de ezeknél sem találtak semmi rendkívülit. A hiba megszűnt. Feltehetőleg a sok víz miatt valamelyik földkábeles csatlakozás okozhatta a hibát, ami további vizsgálatot, illetve beavatkozást von majd maga után az elkövetkező napokban. „ – mondta el kérdéseimre Egyházi Nikoletta az E.ON szóvivője

Lőrinczy Veronika
 

Közélet:
E.ON   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Letölthető a Közeli Bolt mobil APP-ja!

Útcserék, felújítások Abonyban

Ezek az ingyenes koronavírus-teszt feltételei

Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?

Munka!

Az online fogadóirodák széles kínálata

Strand étlap!

Óvakodj a hamis CBD termékektől - hogyan tudsz megbizonyosodni egy termék megbízhatóságáról?

Ford Focus ST - Kíméletes sportosság

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok