Mi Abonyunk - A pozitív példa: A karai temető gyönyörű
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8056, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.05.03. 17:21

A közelmúltban beszámoltunk arról, hogy a nagykőrösi Katolikus Temetőben olyan állapotok uralkodnak, melyek akár a kegyeletsértés fogalmát is kimeríthetik. Elvadult növényzet, rossz helyen lévő hatalmas szemétkupacok, ijesztően elhanyagolt sírok a létesítmény nagy részén. Nem így van ez Jászkarajenőn. Itt valódi sírkertben járunk, szépen gondozott, a fűszálakat, mintha megfésülték volna. A szemét a „ helyén „ van, azaz a tartóban. A sírok, még a nagyon idősek is, ápoltak, gondozottak. Nem csak a hozzátartozók ápolják őseik emlékét méltón, hanem a fenntartó is mindent megtesz annak érdekében, hogy az ide kilátogatók méltó kegyelettel emlékezzenek meg szeretteikről, adózzanak az ősök emléke előtt. Képgaléria IDE kattintva

Mert Jászkarajenőnek mindez fontos. Ezt hirdeti a tábla is a Katolikus temető kerítésén. Pályázatból épült, ugyanúgy, mint a szép kovácsoltvas kapu. A temető kerítését végig szép rózsák szegélyezik. Megörökítettem Önöknek pár kép erejéig, hogy milyen megkapóan szépen állítanak emléket a karaiak elhunyt hozzátartozóiknak. Picike gyermeksírok, több, mint száz éves emlékek, no, meg a hősi halált halt szovjetek emlékműve, az új, impozáns márvány sírok, mind- mind megférnek egymás mellett. Köszönöm, hogy ott lehettem. Ha tehetik, sétáljanak Önök is egyet ezen a szentséges helyen, gondoljanak közben mindazokra, akik már nem lehetnek Önökkel. Mondjanak el egy imát a lelkekért, és eme szellemi táplálék birtokában éljék tovább mindennapjaikat.

LŐVE

Közélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Családi és gyereknap

Figyelem! Álláslehetőség!

Fúvószenekari találkozó

FAME

KOWALSKY meg a VEGA koncert Abonyban

Fúvószenekari találkozó

Foci tábor

Családi és gyereknap

Abonyi Lajos- JÁTÉK

Autós találkozó

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok