Mi Abonyunk - Remekül sikerült ismét a Szegfű kupa
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.02.04. 08:15

A Magyar Szocialista Párt Abonyi szervezete idén is megrendezte a több éves hagyománnyal bíró „SZEGFÜ KUPA” kispályás teremlabdarúgó tornáját. Február 2-án a Városi Sportcsarnokban 12 csapat – BAKTRANS, BÁRMI-KŐ – STRAND KISVENDÉGLŐ, HENI, ALLSTAR, KID FC I., KID FC II., RENDŐRŐRS I., RENDÖRÖRS II., AS KÓMA, PINTÉR és TÁRSA II., IMPERIÁL, GEDI-PRESS – mérte össze erejét. 4 csoportban, körmérkőzéses formában dőlt el, hogy melyik az a négy csapat, amelyik csoportgyőztesként döntőbe kerülhetett, ahol szintén körmérkőzésekkel alakult ki a végeredmény.

Már a csoportmérkőzések is jó hangulatban, nagyon sportszerűen, legtöbb esetben szoros eredményekkel, jó egyéni és csapatteljesítményekkel folytak. A döntőbe került négy csapat nagyon kiegyensúlyozott, látványos meccseket vívott egymással, a szép számú közönség lelkes biztatása közepette. Végül a döntő jelentőségű mérkőzésen a helyi RENDŐRŐRS II. csapata 3 : 1 –re győzte le a GEDI- PRESS –t, és ezzel megnyerte a labdarúgó tornát. Második helyen végzett a GEDI-PRESS csapata, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a BÁRMI-KŐ – STRAND KISVENDÉGLŐ együttese állhatott fel, míg negyedik a RENDŐRŐRS I. csapata lett. A torna végén Habony István, az MSZP helyi elnöke adta át a díjakat. A négy döntőbe jutott csapat oklevél díjazásban részesült. Az első helyen végzett RENDŐRŐRS II. elnyerte a szép, díszes „SZEGFŰ KUPA 2014” felíratú serleget. Emlékplakettel jutalmazták a torna legjobb góllövőjét, SZABÓ ISTVÁN-t, a Rendőrőrs II. játékosát, aki 6 góljával bizonyult a legeredményesebbnek. Az első három helyezett csapat Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester asszony, - aki egyúttal körzetünkben az Összefogás színeiben induló képviselőjelölt, a 2014-es országgyűlési választásokon – felajánlása révén, még egy-egy értékes ajándékcsomagot is átvehetett Habony Istvántól.

Valamennyi részt vevő csapatnak, a közel 150 fiatal – és köztük jó néhány „örökifjú” - sportolónak további sikeres sportolást kívánunk. Elismerés azoknak a szponzoroknak, támogatóknak, akiknek köszönhetően ezek a sportszerető fiatalok, ezekben a csapatokban rendszeresen sportolhatnak, mérkőzéseken vehetnek részt, felszereléshez juthatnak. Köszönet a Sportcsarnok munkatársainak a segítőkész együttműködésért, és Vígh Zoltánnak a technikai közreműködésért. Bízunk benne, hogy jövőre is folytatódik a hagyomány, és egy év múlva ismét találkozhatunk a csapatokkal.

MSZP Abonyi szervezete
 

Sport:
MSZP   
 2 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

A mai napon a szenior labdarúgóké volt a főszerep Abonyban

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

Futókör átadó

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Szerintem !

TATU -

2014.02.05. 11:26:44

Minden sport és egyébb rendezvényeknek mely kulturális és szórakoztató jellegű,párton kívülinek kellene lennie.Semmi köze egytlen pártnak sem,a rendezvényeket tartsék meg a szervezők és ne a pártok.

Cak egy megjegyzés

pepe -

2014.02.04. 14:28:43

Elgondolkodtató, hogy egy 15.000 lakosú városban a helyi fiataloknak szóló legnagyobb létszámú labdarúgó tornát az MSZP rendezi. Kérdésként vetődik fel: A sportversenyek szervezésében miért nem a sportcsarnok vezetése jár az élen? Ajánlom ezt a kérdést a hat tagú helyi fideszes képviselő frakció figyelmébe. 


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok