Mi Abonyunk - Kiút az adósság és az erkölcsi válságból
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

kiskovi1 - 2014.01.03. 19:30:28

 

 

Kedves barátaim, honfitársaim, Szent Korona népe!

Tudnotok kell, hogy Magyarországnak van egy alkotmánya, ami tökéletesen megvéd minket minden mostani problémától is, egyet megemlítve, ami szinte mindenkit érint, ezek pedig a törvénytelen "kölcsön"szerződéseink. Ez az alkotmány nem a jelenlegi politikai pártok által kreált alkotmány (alaptörvény)! De ezt eltitkolják előlünk!

Az élet tapasztalataira megalkotott Szent Korona Alkotmányát 1944. március 18-án hatályán kívül helyezték a német katonai megszállással. Még jelenleg is érvényben van, nem hatálytalanították, mert őseink úgy alkották meg, hogy az nem lehetséges. Örök érvényű. Sem a nép, sem az ország vezetői és egyáltalán maga az ember sem teheti meg. Egyszerűen csak félretették. Elfeledtették velünk! Ennek oka van. A jelenlegi alkotmány (alaptörvény) illegitim, azaz jogtalan. Az alkotmányt nem írhatja felül egy politikai párt, mégha a parlamentet alkotmányozó nemzetgyűléssé is kiáltották ki, sőt alá kell vetniük magukat!

Hogyan véd meg minket a Szent Korona Alkotmánya?

Nézzünk néhány rövid példát:

Mivel 1944-ben hatályán kívül helyezték, így az azóta a népköztársaság és köztársaság ideje alatt megkötött szerződéseink ennek az alkotmánynak a helyreállításával felülvizsgálandóvá válnának. Ami megfelel a Szent Korona Tan követelményeinek, a nemzetnek, azt beépítenék, ami nem felel meg, az érvénytelenné válna. (Európai Unió, NATO, Lisszaboni-Velseni szerződés, deviza-(kölcsön) és az évtizedekre titkosított hazaáruló szerződések)

 

Tulajdon és birtokjog

A Szent Koronáé a tulajdonjog, ami azt jelenti, hogy minden érték, ami földjén, földje alatt és földje felett található az, az ő tulajdona, így nem adható el, nem privatizálható, még zsebszerződések útján sem, mivel a tulajdonos erre nem képes. Birtokjoga bárkinek lehet, aki kizárólagosan a Szent Korona Tan országának tagja, de joga nincs a birtok átruházására idegen nemzet tagjának számára. A birtokjog nem azonos a tulajdonjoggal. A tulajdonjog NEM ELADHATÓ!

 

Jogok és kötelezettségek aránya

A Szent Korona Tan tagsága azt jelenti, hogy minden embernek egyformák a jogai és a kötelezettségei. A jogait a kötelezettségei teljesítése függvénye képpen alkalmazhatja. Ez azt jelenti, hogy ha minden kötelezettségemnek eleget teszek, akkor minden jogot megkapok, ami mindenkinek jár, de ha én nem vagyok hajlandó a nemzet asztalára letenni semmit és a kötelezettségeimnek eleget tenni, akkor nincs ugyanannyi jogom, mint másnak. Nincs választójog, nincsenek pénzbeli juttatások, stb…! Természetesen a kötelezettségek elvégzéséhez a lehetőségeket biztosítani is kell (munkahely, stb…).

 

Az ellenállási jog

A nemességnek jogában áll szembefordulni azzal, aki nem az ország érdekeit képviseli.(Aranybulla)

Miért nem történt még meg ennek helyreállítása?

A jelenlegi politikai garnitúra nem erre törekszik. A Szent Korona Alkotmányának helyreállításával a parlament kétkamarássá válna. Úgy, mint alsó- és felsőház. Jelenleg is megtalálható a parlamentben a felsőház, mint turista látványosság. A felsőházban a hazáért, a nemzetért életük folyamán bizonyítottan elkötelezett emberek ülnének. Az alsóházban a képviselők törvényjavaslatokat nyújtanának be, de azoka felsőház beleegyezése nélkül nem léphetnének érvénybe, mivel a Szent Korona megosztja a hatalmát! Ennek az alkotmánynak a helyreállításával a parlamenti pártok a jelenlegiekkel szemben, nem lehetnének kiváltságosak, nem lenne mentelmi joguk, mert a Szent Korona helyezkedik el a hatalom csúcsán, nem pedig egy politikai párt és innen kezdve, nem tudnának megosztani minket !

 

Barátaim, honfitársaim, Szent Korona népe!

 

A helyreállításhoz jogunk van az ENSZ 1977-ben elfogadott határozata alapján, miszerint minden nemzet visszatérhet ősei által lefektetett alapokra! Ehhez mindössze az önök akarata szükséges!

…A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM…

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Fűkasza típusok: melyiket érdemes választani?

Vetőmag vásár az AgroPont-ban

Megy az élő a tüntetésről

Vajon mennyit kaptak

Volt egy "VIRÁGOS ABONYÉRT PÁLYÁZAT"

A toló és harmonika ajtók előnyei: így lettek ilyen közkedveltek

Közlekedjünk és parkoljunk hülyén!

HAJRÁ!

Tipetupa Tortái

Remélem méltó ellenfele lesz az idelátogatónak

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok