Mi Abonyunk - Kiút az adósság és az erkölcsi válságból
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

kiskovi1 - 2013.12.28. 20:52:46

Az úgynevezett rendszerváltáskor az államadósság 22 milliárd dollár volt, jelenleg több mint 22 ezer milliárd forint. Történt mindez úgy, hogy akkor az állami tulajdon aránya 98% volt és több mint 90 milliárd dollárra volt becsülve. Ezt valakik szépen elprivatizálták úgy, hogy nem csökkentették belőle az államadósságot, hanem megsokszorozták azt, mondván „többet fogyaszt a magyar, mint amit megtermel”.

Önök többet fogyasztottak?

Miután szétrabolták az ország vagyonának vastagját, gyárakat, TSZ-eket, az állami ingatlanokat, gátlástalan módon szemet vetettek az emberek hajlékaira, mindarra, ami a biztonságot, a menedéket jelenti a családok számára. Hogy ezt megtehessék, létrehozták a devizaalapú hiteleket. Az úgynevezett devizahitelek felfutási ideje alatt Magyarországon két törvényhely vonatkozott és vonatkozik most is a kölcsönszerződésekre és a pénzkölcsön nyújtásra. Egyik a Ptk. 523.§-a, a másik pedig a Hpt. 2. számú mellékletének I.10.2. pontja.

Mindkét esetben a meghatározott pénzösszeget a hitelező KÖTELES az adós rendelkezésére bocsátani és az adós azt a szerződés szerint kamattal vagy a nélkül köteles visszafizetni.

DE CSAK IS AZT ÉS NEM MÁST!

Viszont a bankok valami olyat követelnek, amit sohasem bocsátottak rendelkezésre. Ezzel az átértelmezéssel,  földönfutóvá teszik a fél országot. Tudják önök, hogy ezen hitelek felfutási ideje alatt egy úgynevezett árfolyamvédelmi sávot alkalmazott a Magyar Nemzeti Bank? Ami annyit jelentett, hogyha nagyon elmozdult volna a forint-deviza viszonya, akkor forintot adtak el vagy devizát vásároltak. 2008-ban ezt a védelmi gátat feloldották és szabad utat engedtek a spekulációnak. Az eredményt érezzük. Kölcsön jogcímen, megtévesztéssel csalták be az adósokat a felállított kelepcébe. Önöknek kölcsönjogcímen devizatartozásuk nincs! Kivéve, ha a devizát a bank az önök rendelkezésére bocsátotta! Az ingatlan fedezettel rendelkező adósokon kívül, még a nagyszámú gépjármű hitelesről, a személyi kölcsönökkel rendelkezőkről és a devizában nyilvántartott diákhitelesekről sem szabad megfeledkezni! Az eladósodásban közvetett azok is érintettek, akik forinthitellel rendelkeznek, illetve akiknek nincs hitele. Itt sima forintosításról, árfolyamgátról, kártérítés nélkül nem lehet és nem szabad beszélni, meg hibás termékről sem! Ezek a termékek nem hibásak, hanem törvényellenesek.

Ki mondja meg, hogy mennyit ér egy emberélet?

Ki fogja forintosítani, hogy mennyit érnek az álmatlan éjszakák, az összeszedett betegségek, a megromlott családi viszonyok, a kivándorolt rokonok, az elértéktelenített ingatlanok-járművek, a tönkrevert vállalkozások és ebből kifolyólag megszűnt bevételi források?

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

A Kúria döntésképtelenségének következtében, az ügyészségek maszatolásából, a mindenkori kormányok tehetetlenségéből egyértelműen megállapítható, hogy Magyarországon a köztársaság a maga érték és jogrendjével MEGBUKOTT! Az úgynevezett jogállam, nem teljesítette elsődleges kötelességét, nem védte meg a polgárait, martalékul dobta őket azoknak, akikre a törvények nem vonatkoznak! A pénzoligarcháknak és a hatalmaskodóknak. Ennek a kifosztásnak VÉGET KELL VETNI!

Az egyetlen valós és járható út a jogállamiság helyreállítására, az ügyészségek, a bíróságok megtisztítására, Magyarország és az emberek kifosztásának leállítására, mindenféle anarchia és polgárháború nélkül, az 1944-ben hatályán kívül helyezett, de nem hatálytalanított TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNY HELYREÁLLÍTÁSA!

A helyreállításával nem vállalunk jogfolytonosságot sem a népköztársasággal, sem pedig a köztársasággal. Így ezen államformák ideje alatt megkötött szerződések felülvizsgálandóvá válnak úgy, mint Európai Unió, NATO, Lisszaboni-Velseni szerződés, deviza- és az évtizedekre titkosított hazaáruló szerződések !                                                                                                                                                       

…A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM…

Az első lépcsőfok a Szent Korona Tanhoz :

http://www.youtube.com/watch?v=X6iFfb0GBX8

Blogok:
Blogok   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Fűkasza típusok: melyiket érdemes választani?

Vetőmag vásár az AgroPont-ban

Megy az élő a tüntetésről

Vajon mennyit kaptak

Volt egy "VIRÁGOS ABONYÉRT PÁLYÁZAT"

A toló és harmonika ajtók előnyei: így lettek ilyen közkedveltek

Közlekedjünk és parkoljunk hülyén!

HAJRÁ!

Tipetupa Tortái

Remélem méltó ellenfele lesz az idelátogatónak

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok