Mi Abonyunk - Üzletszerű kutyalopások Abonyban
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.10.16. 18:29

Kutyás cikkeink támogatója a kutyák kedvenc eledelét gyártó PURINA, vagyis Medveczkiné Tóth Edit PURINA takarmány Kisáruháza- Egyik kedves ismerősöm kétségbeesve kért segítséget, mert házi kedvence eltűnt. A szomszéd néni látta, ahogyan elcsalja a meseszép, ötéves, fiú, Süti nevű labradort. Sajnos nem szólt rá a tolvajra. A kapu csak résnyire maradt nyitva, az Abonyi Lajos úton, nappal, nagyon forgalmas helyen, az iskolával szemben, ám a gyanútlan kutyus mégis kiszökött. Így szokta, akárcsak az enyém. Szaglászik egyet, majd visszamegy. De erre nem számított, hogy majd jön valaki és elrabolja őt. A labradorok remek kutyák, mentenek, védenek és vakvezetőnek is kiképzik őket. Sokat is érnek, különösen, ha fajta tiszták…. A minek is ilyen, pontosan, csak egy éves, ő is zsemleszínű, a házi kedvenc, hiába rosszalkodik… Ezért is Rosszcsont a neve.

Olyannyira szívünkhöz nőtt, hogy az életünk szürke lenne nélküle. Így aztán meg tudom érteni Olvasónk bánatát. Mi is megosztottuk az elveszett kutyus hírét, de végül nem mi segítettünk, hanem mindenki… Vagyis a nyomok és az abonyi rendőrség munkatársai, akik nagyon is komolyan vették a történetet. A „ meglopott „ gazdi ezúton is hálás szívvel szeretné nekik, a mi rendőreinknek megköszönni a hozzáállást és segítséget. Nem is véletlen, hogy miért segítettek.

Emberünk nem messze a tett színhelyétől lakik, nevelőszülőknél és ez nem az első összezördülése a kreol bőrű fiatalembernek a rendőrséggel. Többször is kiderült, hogy kutyát lopott, még pedig fajta tisztát. Ezen ebek értéke több tízezer forint, általában már a vevő is megvan. Tárt karokkal várják őket.

Olvasónk anyukája a közeli utcákban bolyongva jutott a kutyus nyomára. Arra lett figyelmes, hogy a kutyatolvaj, az egyébként nagytestű, mintegy 60 kilós nagyon jámbor ebet egy gumibelsővel kapta nyakon és azzal vezeti. Szólt neki, hiszen ismerte a kutyust, aki el is indult az ismerős felé. Így lett meg a gyönyörű eb, aki igazi családtagnak számít otthon. A gazdi szeretné ezúton is felhívni minden kutyatartó figyelmét a fenti tényre: iparszerűen, üzletszerűen lopják a fajkutyákat Abonyban. Még véletlenül se engedjék ki őket az utcára, a szökés lehetőségét is akadályozzák meg. Lehet, hogy a gonosz kreol tolvaj lesben áll és lecsap, majd egy gumibelsővel elkapja az ebet és eladja… Abony, 2013-10-16

Lőrinczy Veronika
 

Állatvilág:
Kutya   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

TANÁCSOK ÁLLATTARTÓKNAK KORONAVÍRUS JÁRVÁNY IDEJÉN

Kecskeméttől Szolnokig vonszolt egy elütött kutyát a lökhárítóján a szerb sofőr

Szegény eb... így éldegél, 15 éve láncra verve

Ezt a cicát nagyon várják haza!

Most a Kiskunságban hasít a maci

Otthonra lelt a kutyus, amely 40 kilométert utazott egy lökhárítóba szorulva

Végzetes áramütés érte a kocséri kis gólyát

Egyre több a túlsúlyos kutya- Te is túleteted?

Úgy saccolják, hogy már csak 84 él ebből a cuki állatból a Földön

Jönnek a ragadozók: Ideje hozzászoknunk, hogy velünk élnek a medvék és a farkasok

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok