Mi Abonyunk - Vannak még jó emberek, azaz emberségből jelesre vizsgáztak
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.09.22. 22:42

Olvasónk, Acsai Ferenc írja: A mai rohanó világunkban hajlamosak vagyunk elrohanni a minden napok egyszerű, de mégis nagy dolgai mellett. Panaszkodunk, sajnálunk, bírálunk egymásra sokszor nem is figyelünk. o Talán nem is rossz szándékkal tesszük, csak sietünk nincs időnk! Nos, engedjék meg hogy most megosszak önökkel kedves olvasók egy velem tegnap történt esetet, ami mondhatnánk úgy is magán ügy, ami úgy érzem egy pontig az is, de onnantól már több annál, ezért is osztom meg a nyilvánossággal.


Történt tegnap 2013. szeptember, 21- én Abony vasútállomáson este 19 órakor. Szolnokról jöttem haza az onnan 18 óra 40- kor, induló vonattal, melyről leszállva rögtön észleltem a szemüvegem fenn maradt a vonaton, de ekkor már a szerelvény elindult, / megjegyzem a szemüveg a bérlet átadásakor a kabátommal csúszhatott ki a táskából / . Sajnos nem vettem akkor észre.


Meggyőződve hogy a vonaton maradt a szemüveg azonnal bementem a forgalmi irodába segítséget kérni, és itt jön a lényeg, amit nagyon megszívlelendőnek tartok és ajánlok mindannyiunk figyelmébe. Az ott szolgálatot teljesítő forgalmista nagyon kedves és segítő kész volt, aki nem más, mint Tóth Endre. Azonnal telefonált Ceglédre ügyemben ahol megpróbáltak segíteni, de mivel a vonatnak indulni kellett nem jártak szerencsével.


Endre nem adta fel tovább telefonált ahol elérte azt az embert, aki közvetlen tudott kapcsolatba lépni a vonaton lévő jegyvizsgálóval, pár perc várakozás után vissza telefonált, megvan a szemüvegem, / ami nélkül most nem igen írnám e sorokat mivel ez a legjobb, és egy pár hónapos szemüvegem /. Mondanom sem kell milyen meg könnyebbülés volt számomra.


Fel sem fogtam már Endre le is beszélte hogyan kerül ismét hozzám a szemüveg.


Szóval a jegyvizsgáló még Ceglédig vissza jön este egy másik szerelvénnyel és hozza, és le adja a forgalmi irodában ahonnan reggel elhozza az éppen ott éjszakai szolgálatot teljesítő Abonyi munkatársnő Matusinka Ildikó. Ez így is történt és ma már ismét nálam van a számomra létfontosságú szemüveg, ezzel megkímélődtem orvosi vizsgálattól várakozástól és nagyon nem közömbösen meg marat pár tíz ezer forintja családomnak.


Kedves olvasóim úgy gondolom ez esetben kevés a szóban kifejezett köszönet megérdemli a nyilvánosságot, vannak, igen vannak ilyen emberek, akik segítenek önzetlenül szívességből


együtt érzésből, emberségből, és köszönő szavamra csak mosolyogva annyit mondanak ez a feladatunk!!! Nem ez már annál több volt innen is köszönöm Endre és Ildikó köszönöm a MÁV azon dolgozóinak, akik segítettek a központban, a külön a jegyvizsgálónak, aki megkereste és Ceglédig visszahozta igyekszem őt is megkeresni megérdemli ő is a személyes köszönetemet is. Köszönet még a mai napon, az Abonyi állomáson szolgálatot teljesítő forgalmistának a közvetítő telefonokért. / Sajnos az ő nevét nem tudom. /


Drága utas társaim igaz sokszor ostorozzuk a vasutat késnek a vonatok, piszkos a szerelvény sorolhatnám, igen, de ne feledjük ott is emberek dolgoznak és értünk utasokért számomra igazi nagybetűs EMBEREK!!!! Egy nagyon hálás utas

Acsai Ferenc
 

Közélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Chliievő verseny

Magyar Bál

Adventi gyertyagyújtás

Adventi gyertyagyújtás

Kinizsi szoboravató

Sportbál

Magyar Kultúra Napja

Szilveszter a Főtéren

Tarka tér

Rózsaszín séta

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok