Mi Abonyunk - Ipar-Évindító buli
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Zsolti - 2011.01.20. 10:44:54

Nagyításért kattints a képre!

Évindító Ipar-Buli

 

2011.01.29.

Start: 19:00

 

Jimm Cowface Trisztán

Friss dalok, Slágerek, Klub-zenék, House, Retro

 

Belépés CSAK 18 éven felül, tagsági kártyával!

 

Szeretettel várunk! A belépő: 500 Ft, mely 100%-ban lefogyasztható!

 

Face Control!

 

Médiatámogató: www.miabonyunk.hu

Programok:
Programok   
 7 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

Strandmozi

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

Birkózócsarnok átadása

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
eme

Bari -

2011.02.03. 17:39:57

ominózus eseménynek sajnos/szerencsére? én is részese voltam, mindig is megvolt a véleményem erről a helyről, de ettől eltekintve még az ezelőtti buliban nagyon jól éreztem magam, sok ismerős, régi barát, stb.volt, akikkel szívesen találkoztam, de ott most már nem fogok, talán csak más helyen.Én nem akarok itt hosszan írni, csak kellemetlen, ill. nagyon bosszantó volt a dolog, főként hogy a kidobó még engem is kérdőre vont mikor visszamentem:Na, mivan ba..meg?lenyugodott a csaj?meg hogy :tényleg bunkó voltam?ha már mást nem legalább a koromat tisztelhetné?!De ez a világ már elmúlt, és tényleg a tahóké a világ?

igazad van kinga 21

pimo -

2011.01.31. 12:09:24

Teljes mértékben igazat adok neked,fel hábórito ahogy néhány helyen beszélnek a biztonsági emberek az emberel!!Nekem még az sem tetszik hogy az iparban a fényképek alapján látam egy olyan lányt is a bulizosok között aki a lányom osztálytársa és csak 13 éves .Őt be engedik titeket nem nagyon.....elgondolkoztató!!!!!

KO(R)CSMA

Truckman -

2011.01.30. 06:50:16

Hm... Kinga21 leírta a frankót! Voltaképp csak az igazat fogalmazta meg! De, szerintem tanult belőle! Én már csak abból lefűzöm a környéket, a színvonalt, a "Biztonági őröket", hogy még élőben nem is láttam a helyszínt, de a fotógalériák mintegy nyitott könyv, mindent elmondanak!

A legelső benyomás bizony meghatározó! Történhet az csak érszéssel, vagy szóval, vagy akár 1 segédeszközzel is, legrosszabb esetben!

Te lány? Kösz a sztorit!Király

(Kivi leszek, a magyarázkodásokra majd, az esettel kapcsolatban!)

Szép kis fogadtatás!

kinga21 -

2011.01.30. 00:03:55

2011. jan. 29-én (szombat) 4 szórakozni vágyó barátommal elindultam az Ipar évindító bulijára. A következő incidens történt már rögtön a bejáratnál: Három biztonsági őr áll az ajtóban. Beléptünk, a páromtól és tőlem kérték azt a bizonyos klubtagsági kártyát(AMIT egyébként mindenkinek kiállítanak, annak is, akinek NEM KELLENE. Hiszen gondolom ezért is találták ki!!).Két barátomnak nem volt ilyen, mire az egyik biztonsági őr így felelt "hát akkor sajnálom". Barátaim erre sarkon fordultak,mondván, hogy akkor valószínűleg nem kívánatos személyek. Mire én visszatartottam őket, hogy ne menjenek el, hiszen nekünk sem volt az ezt megelőző bulin,biztosan nekik is szívesen kiállítanak egyet. Kértem is az egyik biztonsági őrt, hogy legyen szíves töltsön már ki nekik két darab ilyen kártyát, mire ő ezt válaszolta: " Háá majd kitöltik maguknak". ÉPPENSÉGGEL volt nálam egy toll( DE mi van,ha nincs?!. Kitöltöttem a kártyákat, és hozzáfordultam az ŐR-höz,mondván,hogy miért velünk sza..kodnak, akit meg kordában kéne tartani, ahhoz meg hozzá sem mernek szólni. Így válaszolt nekem, (egy nőnek) az ŐR, hogy "mi van, be vagy ba.szva"?)Én erre nem is reagáltam, elindultam a pult felé,mire utánam ordított, hogy " Hee gyere máá vissza a karszalagé"). Ekkor éreztem, hogy jobb lesz, ha inkább elmegyünk. Na most kérdem én, milyen dolog ez?? Ha egy ember belép egy vendéglátó helyre, ki az akivel rögtön találkozik? Hát a biztonsági őr. A legelső benyomás ilyenkor nagyon meghatározó. Ez is az volt! Ha engem így megaláznak nyilvánosan, a barátaim és más idegenek előtt, akkor úgy érzem jogos a felháborodásom. SOHA TÖBBET BE NEM TESZEM A LÁBAM EBBE A KOCSMÁBA, ahol így fogadják a vendégeket. Kérek mindenkit, hogy képzeljék magukat ebbe a helyzetbe, és hozzanak igazságos döntést. Köszönöm!
Nyugi Cowface...

Süllő -

2011.01.22. 13:46:34

Ha szépen elolvasod még egyszer Truckman - igaz blazírt, de jogos szösszenetét - rájössz, hogy nemhogy neked, de senkinek sincs címezve. De attól még itt totál igaza van. Amiról beszél az az igazi valóvilág...Szomorú

Nem értem.

Cowface -

2011.01.22. 13:37:54

Én ezt a hozzászólást nem is értem. Pontosan azt se, hogy kinek van címezve és miért...

KÉRÉS

Truckman -

2011.01.20. 17:26:33

Maradjon már el a buli jó?! A 3 csajszi emlékére, kik csak a korláthoz nyomódtak,  a WB-ben, és testi felépítésüknél fogva nem bírták a "terhelést"! Pesten, ahogy sok más helyen is, bulik, és farsangi mulatozások maradnak el, " tiszteletük emlékére"!

Ezt a faxságot öcccsééém!

 

Egy héten, közúti balesetben 18-an is odavesznek akár! De 3-rom az minimum. Ha ezt veszem, akkor a közúti balesetben elhunytak emlékére való tekintettel, mindíg legyen ilyen empátia!

 

TOMPIKÁK


Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok