Mi Abonyunk - Naperőmű- Motorok- Kárpátia
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7200, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.06.10. 12:26

A legenda újra éled, Újszilváson néhány év kihagyás után újból Motoros Találkozót szerveznek június 14 és 15-én. Újszilvás egyre több dologról híres, korábban a Motoros találkozó szóról jutott eszébe az érintetteknek a falu. Mára már egészen másról van szó, hiszen a kis alföldi település az egyik legdinamikusabban fejlődő község az országban. Ezt számos elnyert pályázat, díjak, remek rendezvény, a jó hírű vállalkozások fejlődése, nagy beruházások sora is bizonyítja. A település határában megalkotott naperőmű park is páratlan a maga nemében, nem csak hatalmas technikai vívmány, hanem grandiózus, lenyűgöző látvány is egyben. Itt, ennek szomszédságában hamarosan gyülekeznek a motorosok, hogy két remek napot tölthessenek együtt. Természetesen mindazokat is sok szeretettel és remek programokkal várják, akik csak nézelődnének, szórakoznának, hiszen a kísérőrendezvények mindenkinek szólnak.

Bizonyára a pénteken este tíz órakor kezdődő Kárpátia Zenekar fellépése lesz a csúcspont, de e mellett a ketrecharc, a Street Fighter Show, motoros népi játékok és felvonulás, erőemelés, sok- sok egyéb zenekar koncertje is vonzó lesz a látogatók számára. A Nagyabonyi Íjászok is megérkeznek, akik bemutatót tartanak, de e mellett az íjászat kipróbálására is lesz lehetőség.

Akik a harcosabb műfajt szeretik, azok is megtalálják a szórakozásukat. A Magyar Sziget küzdősport gálájának sztárjai, illetve a Betyársereg kimagasló MMA, illetve K1 harcosai csapnak majd össze ellenfeleikkel a ringben. Olyan nevek, mint Ruszlan, vagy Kerepeczki Gábor, esetleg a Radnóti testvérek, a rajongók számára többet mondanak, minden szónál. Ezek a nevek egyet jelentenek egy harci gálával, ahol 6 profi MMA mérkőzés várja az igazi küzdelmek rajongóit.

Újszilvás község vezetése részéről a szervezők nagyon pozitív fogadtatásban részesültek, a rendezéshez minden feltételt biztosítottak számukra. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a tűzoltóság és rendőrség, valamint egyéb hivatalos szervek munkatársai is segítették a program megvalósítását, hiszen a szervezőknek az új jogszabályok miatt rengeteg kötelezettséget kellett teljesíteniük. Már a helyszínen tartózkodik a szervező stáb annak érdekében, hogy a pénteki rendezvényre minden a helyére kerülhessen.

A program a Magyar Motorosok Országos Találkozója nevet viseli, és ennek szellemében állították össze a szervezők a programok széles palettáját. Ha minden igaz, akkor a mostanában szélsőséges időjárás is kegyeibe fogadja a rendezőket, hiszen péntekre és szombatra napos időt mond az előrejelzés, kellemes nyári hőmérséklet mellett. Minden összeállt tehát ahhoz, hogy az évtized legnagyobb bulija megkezdődhessen. A 3.000 forintos belépővel mindkét nap programjai látogathatók. 12 éven aluli gyermekek számára a rendezvény látogatása ingyenes. Sok szeretettel várják a résztvevőket, látogatókat az ország minden pontjáról és természetesen külföldről is. Töltsenek el Önök is néhány órát a motorokkal, motorosokkal, harcosokkal, a Kárpátia zenekarral a grandiózus Naperőmű Park szomszédságában.– MiA -
 

Közélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Letölthető a Közeli Bolt mobil APP-ja!

Útcserék, felújítások Abonyban

Ezek az ingyenes koronavírus-teszt feltételei

Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?

Munka!

Az online fogadóirodák széles kínálata

Strand étlap!

Óvakodj a hamis CBD termékektől - hogyan tudsz megbizonyosodni egy termék megbízhatóságáról?

Ford Focus ST - Kíméletes sportosság

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok