Mi Abonyunk - Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2024.04.17. 12:07

Az elmúlt évek nem igazán kedveztek a családoknak anyagilag, nem véletlen, hogy megnőtt az érdeklődés azok iránt a lehetőségek iránt, amelyek jelentős megtakarítással járhatnak együtt. A változó világgal összhangban ezek ráadásul többnyire olyan megoldások, amelyek a környezet számára is kedvezőek, ami még előnyösebbé teszi őket.

 

Szigetelés kívül-belül

 

Legtöbbször az épületek külső szigeteléséről szoktunk beszélni, ami nem véletlen, hiszen a legnagyobb hőveszteséggel a külső falak felé kell számolnunk. De akadnak olyan helyzetek is, amikor a beltérben van szükségünk szigetelésre. Ilyenkor lehet jó választás a Józan Kft.-nél beszerezhető üveggyapot szigetelés is. Nézzük meg, hogy miért!

 

Az üveggyapot használatának pozitívumai

 

Ez egy teljesen természetes alapanyag, amelyet szívesen használunk a beltérben történő szigeteléshez. Nagyon népszerű, hiszen kedvező áron elérhető, könnyű vele dolgozni, ráadásul még az is az előnyös vonásai közé sorolható, hogy nagyon jó hangszigetelő is.

 

Gondoljunk csak bele, hogy ez milyen remek választássá teszi olyankor, amikor például új válaszfalak készülnek gipszkartonból, amely egy helytakarékos megoldás, ám zajcsökkentés tekintetében nem tudja ugyanazt nyújtani, mint egy hagyományos falazat. Ha javítani szeretnénk ezen a tulajdonságán, akkor nemcsak dupla gipszkartont készítünk, hanem a kettő közé üveggyapot szigetelést helyezünk el.

 

Az üveggyapotnak versenytársa lehet a kőzetgyapot, amely szintén alkalmazható hasonló szerepben, csupán egy kicsivel hatásosabb hozzá képest a paramétereket tekintve, ám jóval drágább. Így az üveggyapot szigetelés lesz ár-érték arányban a nyertes.

 

Nézzünk meg egy konkrét példát!

 

A Knauf NatuRoll Pro üveggyapot szigetelés is hozza a fenti jellemzőket, ezért valóban remek választásnak bizonyul. Kasírozatlan és több szerepben is képes helytállni, s még a nedvesség, pára miatt sem szükséges aggódni. Ez a szigetelések esetében egy lényeges kérdés, szerencsére ezúttal egy hidrofóbizált alapanyaggal van dolgunk, ami emiatt nem tartja meg a párát.

 

Mind hő-, mind hangszigetelésben bajnok, igazán hibátlan beltéri használatra szánt anyag, amelyet a fenti válaszfalas kivitelezésen felül például mennyezetekhez, illetve álmennyezetek szigetelésére is bevethetünk, illetve a könnyűszerkezets ingatlanokban is sikerrel alkalmazhatjuk.

 

Mivel tekercsben kapjuk, tömörített állapotban, így kis helyen elfér, és fuvarozni is könnyű. Ellenálló a tűzzel szemben, így szigorú előírások esetén is használható. Szagtalan, nem porzik, és még vágni is kifejezetten könnyedén lehet, ezért bárki számára tökéletes megoldást jelent, még akkor is, ha saját kezűleg végzi a felújítást vagy átalakítást.

 

Az üveggyapot szigetelés egy kitűnő építési alapanyag, amely mind a hő-, mind a hangszigetelésben jeleskedik, és sokoldalúságával számos esetben komfortosabbá teheti otthonunkat. Használjuk bátran!
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Mikor érdemes mobilt venni a gyermekünk részére?

Új lakásba költözöl? Íme, néhány tipp, hogy úgy nézzen ki, mintha lakberendező tervezte volna!

A VPS használatának legnagyobb előnyei

E-mail marketing: ma is az egyik leghatékonyabb eszköz

A vászonképnyomtatás előnyei

Környezetbarát, eldobható tányérok ételkiszállításhoz és partikhoz

Manapság már mindent gépesítünk!

Rendelj különleges és egészséges avokádós szendvicset!

Mit értünk a steril kifejezés alatt? Miért létfontosságú az egészségügyben?

BDSM: kényes téma a párkapcsolatban

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok