Mi Abonyunk - Mikor és miért lehet jó a közösen megélt öröm?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2024.04.12. 08:02


A párkapcsolatokban az a jó, hogy mivel tartósak, így megismerhetjük egymást, egy idő után rájövünk arra, hogy mi az, ami nekünk és a másiknak jó és élvezetes. Mindegy, hogy monogám alapokról van szó, esetleg egy lazább, kötetlenebb kapcsolatról, ami örömmel tölti el a feleket, az bizony szinte biztosan kiteljesedést okozhat.

 

Ezért lehet az, hogy a maszturbálás ma már nem feltétlenül egy magányos, egyedül végezhető tevékenység. Sok helyen tanítják, megmutatják, hogyan tudunk ilyen formában kapcsolódni egymáshoz. De vajon mikor és miért lehet jó megoldás ez a fajta tevékenység? Ebben a cikkben minden kérdésre választ adunk.

 

Az egészséges felfedezés művészete

 

A Szeresdmagad.hu többféle maszturbátora sokat segíthet a kiteljesedésben. Ez azonban nem feltétlen azt jelenti, hogy mindenképpen külső eszközökre van szükség. Az, hogy az önkielégítés jó hatással van az egészségünkre, tény. Amellett, hogy erősít bennünket, jobban megismerhetjük magunkat, de akár még a párkapcsolatra is pozitív hatással lehet. Sok esetben akár még új szintre is emelhető, és bár még mindig nem annyira elfogadott, hiszen sokak számára tabunak számít, ennek ellenére az egyik legintimebb élmény, amit átélhetünk.

 

Egy közös önkielégítés jó alkalom lehet arra, hogy könnyebben megmutassuk önmagunkat, hogy kifejezhessük vágyainkat, eláruljuk, mi esik jól nekünk az együttlétek közben. Kiderülhet, hogy mi az, ami beindítja és felizgatja a fantáziánkat, a testünket, a lelkünket. Ezt megtehetjük persze egyedül, ahogy eddig, de akár partnerünkkel is, aki egészen biztos, hogy minket fog figyelni közben.

 

Ilyenkor nincs kívánatosabb, mint amikor magunkat érintjük, amikor elmerülünk a vágyainkban, legyünk férfiak vagy éppen nők. Aki pedig még ennél is izgatóbb terepre tévedne, az pedig bevonhatja a párját ebbe az új felfedezésbe.

 

Tényleg szexi lenne?

 

Bizony, az önkielégítés nagyon szexi tud lenni. Bár az tény, hogy ilyenkor mindenki sebezhetőnek érzi magát, egy kicsit talán fél is, de nem kell attól tartani, hogy valami rossz játszódik le a partner fejében. Amikor megéljük a gyönyör hullámait, akkor rájövünk arra, hogy csak a másik és mi számítunk igazán. A másikban ilyenkor felerősödik a vágy, hogy közelebb kerüljön hozzánk, hiszen ilyenkor nem számítanak a tabuk.

 

A közös örömszerzés hatásai

 

Az egymás előtt vagy az együtt végzett önkielégítés feltüzelheti a szobát, a benne uralkodó hangulatot. Előfordulhat, hogy több együttlétet eredményezhet, gondoskodhat a kémiáról, esetenként pedig még a csúcsra is könnyebben eljuttathatjuk magunkat vagy a másikat. Az önkielégítés kevesebb energiát igényel, célzottabban fókuszál az erogén zónákra, ennek hatására nagyobb az esélye annak, hogy a vágyaink ténylegesen be tudnak teljesedni.

 

Az önkielégítés, amit együtt végzünk a partnerünkkel, még virtuális keretek között is valódi szexuális élményt képes nyújtani. Ha tehát sokat vagyunk távol a másiktól, akkor ez megszüntetheti a földrajzi korlátokat.
 

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Borhűtők a vendéglátóiparban

Mikor érdemes mobilt venni a gyermekünk részére?

Új lakásba költözöl? Íme, néhány tipp, hogy úgy nézzen ki, mintha lakberendező tervezte volna!

A VPS használatának legnagyobb előnyei

E-mail marketing: ma is az egyik leghatékonyabb eszköz

Profi csörlőhasználat: mit érdemes tudni a fordítócsiga használatáról?

Környezetbarát, eldobható tányérok ételkiszállításhoz és partikhoz

Manapság már mindent gépesítünk!

Rendelj különleges és egészséges avokádós szendvicset!

Mit értünk a steril kifejezés alatt? Miért létfontosságú az egészségügyben?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok