Mi Abonyunk - Hol és hogyan szárítsuk a ruhákat, hogy az ne okozzon kárt az otthonunkban?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2024.02.14. 07:58

 

A ruhaszárítás sokak számára egy varázslat, hiszen ahol gyakran vizes ruhákat tárolunk, ott bizony idővel előfordulnak penészes foltok, vizes falak. Aki nem teheti meg, esetleg esze ágában sincs szárítógépet használni, annak valamilyen alternatív megoldásban kell gondolkodnia. Ilyenkor jön szóba a páramentesítő készülék használata, ami gyors és kényelmes megoldás a szárogatásból keletkezett víz összegyűjtésére.

 

Az alábbi cikkünkben arról írunk részletesebben, hogyan érdemes használni ezt a berendezést, mit tehetünk annak érdekében, hogy a falak ne penészesedjenek be.

 

Az időjárás kihívásai

 

Családi házaknál, ahol tavasztól őszig gyakran szárogatunk a szabad levegőn, maximum 4-5 hónapig kell odabent tárolni a vizes ruhákat mosás után. Még ezekben az otthonokban is keletkezhet annyi pára, ami végül a falakon csapódik le, így penészt képezve azokon. Az onlineMárkaboltok páramentesítő készülékei azonban remek megoldást jelenthetnek erre az időszakra.

 

Mindennapi életünkben rengeteg olyan pillanat van, amikor a természet akadályoz meg bennünket valamiben. Ilyen a nedves és hideg téli időjárás, amikor a frissen mosott ruhákat nem tudjuk a levegőn szárítani. A szárítógép hiánya ilyenkor nagyon rossz, azonban nem mindenki tud és akar egy újabb gépet az otthonába. A páramentesítő viszont kompromisszumos megoldás, hiszen nem foglal helyet, cserébe egészségesen tartja a levegőt a lakásban.

 

Páratartalom csökkentése és gyorsabb szárítás

 

A páramentesítő első és legfontosabb előnye, hogy csökkenti a levegő páratartalmát. Amikor tehát a nedves és vizes ruhákat kiteregetjük a fürdőszobában vagy a nappaliban, akkor a berendezés segít minimalizálni a páratartalmat, ami így nem csapódik le a falakon. A ruhák gyorsabban és persze hatékonyabban száradhatnak meg.

 

A gép elvonja a párát, így a ruhákból gyorsabban elpárolog a nedvesség. A szárítási idő persze nem vetekszik egy szárítógépével, azonban így is jelentősen lerövidíthetjük a dolgot. Akár már másnap reggel viselhetjük a száraz és tiszta ruháinkat. A frissen mosott ruhák tehát gyorsan használatra készek lesznek.


Környezetvédelem és energiatakarékosság

 

Sokan azért nem vesznek otthonra szárítógépet, mert az sokat fogyaszt és környezetszennyező. Nemcsak a ruháknak tesz jót a páramentesítő, hanem a környezetünknek is. A penész, valamint a gomba kialakulásának csökkentése mellett ezek a háztartási berendezések segítenek egészségesebbé és környezetbarátabbá tenni az otthonunkat.

 

A páramentesítő nem rendelkezik magas energiafogyasztással, így hatékony alternatívát jelent, ráadásul pénzt is megtakaríthatunk vele. A környezet védelme és az energiafelhasználásunk csökkentése pedig mindenkinek az érdeke. Aki rendelkezik egy ilyen készülékkel, annak nem okozhat problémát az esős őszi időjárás, de még a téli hideg sem.
 

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Egy izgalmas szerkezet, amely sok előnyt kínál

Amit tudni érdemes a turbómaróról és a rotormaróról

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

Mikor és miért lehet jó a közösen megélt öröm?

Az online közműátírás menete, ha azt a régi szerződő kezdeményezi

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok