Mi Abonyunk - Te melyik cégnél dolgoznál szívesebben?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.02.27. 16:52

Ahhoz, hogy egy cég napjaink nehéz gazdasági helyzetében nyereséges tudjon maradni, az üzleti partnereinél és az alkalmazottainál egyaránt jó benyomást kell keltenie. Ennek elérését számtalan eszközzel meg lehet valósítani, amelyek közül a céges ruha egy hatékony eszköz lehet.

 

Céges ruha, a megtérülő költség

 

Talán azt gondolod, hogy a céges ruha felesleges költség, amire nincs szükség, vagy most éppen nem jut rá fedezet. Az alkalmazottak nem látnak bele a cég pénzügyi helyzetébe, viszont nagyobb munkakedvvel dolgoznak olyan cégnél, ahol például a Cegesruha.hu gépi hímzett ruháit hordhatják, mert érzik a megbecsülést. Mivel ők teremtik a cégednél az értéket, a feleslegesnek tűnő kiadás sokszorosan megtérül.


Számít-e a külső megjelenés?

 

Képzelj el egy olyan irodát, ahol a berendezési tárgyak strapabíróak ugyan, de kopottak. Nincs kép a falakon, nincsenek virágok. Megsárgult függönyök lógnak a homályos ablakok előtt. A múlt századból itt ragadt számítógépek kattogása veri fel a csendet.

 

Az alkalmazottak rosszkedvűen imitálják a munkát. Ha üzleti partner téved az irodába, kelletlenül fogadják, aki rögtön úgy érzi, hogy nem jó helyen jár. Lehet, hogy a cég termékei vagy szolgáltatásai kiválóak, de ezt meg sem fogja tapasztalni, mert már az első benyomás alapján eldönti, hogy nem a te cégeddel fog szerződést kötni.

 

Most képzelj el egy modern, világos irodahelyiséget, ahol mosolyogva fogadják ugyanezt az üzleti partnert. Esztétikus bútorok, barátságos hangulat uralkodik a helyiségben. Az alkalmazottak szép, céges logót megjelenítő munkaruhában vannak, amelyre még a nevüket is ráhímezték. A vevőt teával, kávéval kínálják.

 

Az ügyfélre azonnal jó benyomást tesznek, hiszen azt látja a rendezett irodában, hogy mindennek megvan a megfelelő helye. Szívesen ismeri meg a vállalkozásod termékeit, vagy próbálja ki a cég szolgáltatásait. Tehát neked már csak az a dolgod, hogy ezek kiváló minőségével meggyőzd, és szerződéses ügyfél válik belőle.


Mit gondolnak az alkalmazottak?

 

Cégvezetőként nemcsak az üzleti ügyekkel kell foglalkoznod, hanem a cég humánerőforrás-folyamatait is irányítanod kell. Gondoskodni kell arról, hogy minden területen megfelelő szakember dolgozzon, akiket nem könnyű megtalálni, megtartani pedig még nehezebb feladat.

 

Az alkalmazottak elégedettségét nem csak pénzzel lehet megteremteni, bár az anyagi megbecsülés alapvető követelmény. Ezen túlmenően szempont lehet az is, hogy milyen munkakörnyezetben kell dolgozniuk. Kapnak-e céges ruhát? Vagyis, ha őket kérdeznéd, hogy a fent bemutatott két munkahely közül melyikben dolgoznának szívesebben, garantáltan az utóbbit választanák.

 

Az pedig köztudott, hogy ahol a munkavállaló jól érzi magát, ott hatékonyabb lesz a munkavégzése is, ez pedig pozitív hatással lesz a céged nyereségességére.

 

Ha gépi hímzett céges formaruhát szeretnél rendelni az alkalmazottaid számára, érdemes böngészned a Cegesruha.hu webáruház kínálatát, ahol céges logóval ellátott pólót, inget, kabátot, mellényt stb. egyaránt készíttethetsz.
 

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Hogyan változik a szerelem az idő múlásával?

A nők és az élvezetek

Górcső alatt a körpályás fóliázógép

Innovatív megoldások az új típusú automatikus sorompók tervezésénél

Borhűtők a vendéglátóiparban

A sínrendszeres lámpák modern megjelenést adnak a helyiségnek

Germicid lámpákkal gyárakban, üzemekben

Csúcskategóriás, innovatív szoláriumok

Kreatív nyomdai megoldások, amelyek segítenek kitűnni a tömegből

Profi csörlőhasználat: mit érdemes tudni a fordítócsiga használatáról?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok