Mi Abonyunk - Mi vár ránk 2013-ban? Jóslatok és tények a közeli jövőről
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.11.25. 01:01

Az alábbiakban egy csokrétára valót szedtem össze Önöknek arról, hogy vajon mi is vár ránk a bűvös 2013-as esztendőben. Nem vagyok babonás, sőt a szerencseszámom a 2013, tehát én magam nagyon bizakodó vagyok. Fogadják ezt a kis összeállítást olyan szeretettel, ahogyan én tallózgattam. Lesz itt mindenféle! Megtudhatjuk, hogy Orbán Viktor szerint 2013 a növekedés éve lesz, de azt is, hogy jövőre már az újonnan nyugdíjba vonulók csak a fizetésük 25- 40%-át kapják induló nyugdíjként.


Napkitörés 2013-ban: katasztrófát hoz az emberiségre?


Egyes kutatók szerint minden idők legintenzívebb napkitörésére kell számítani 2013-ban. A híradások ezt mint elkerülhetetlen, a Föld számára végzetes katasztrófát említik. Az általunk megkérdezett szakemberek azonban azt mondják: meglehet, hogy a korábbiaknál intenzívebb napvihar keletkezik, amire fel kell és fel lehet készülni, de az emberiség megsemmisülésétől egyáltalán nem kell tartani. Hatalmas, váratlan katasztrófára tehát egész biztosan nem kell számítani. A nap tevékenységét a kutatók jelenleg nem tudják megjósolni, az aktivitás intenzitását illetően csak feltételezéseink vannak.- mondják a csillagászok

2013-ban a NASA szerint jöhet az Armageddon, legalábbis még 2010-ben ezt mondták:


A Nap egyre aktívabb lesz, ami szerencsés esetben csak kisebb meghibásodásokat okoz majd a Földön, de szélsőséges esetben hazavághatja a telekommunikációt, és egy időre pihenni küldheti majd az elektronikára épülő modern társadalmakat. 


2013-ban a Földet támadás éri az űrből a NASA szerint. Egészen pontosan a központi csillagból. "A Nap ébredezik, és a következő években a megszokottnál sokkal aktívabb lesz" - mondta el Richard Fischer, az űrkutatási hivatal Nappal foglalkozó részlegének vezetője, aki szerint az elektronikai berendezéseket érzékenyen fogják érinteni a korábban nem tapasztalt napviharok. A szakember a Space Weather Enterprise Forum 2010-es gyűlésén nyilatkozott, ahol egyébként azért találkoztak a tudósok, hogy felkészüljenek a 2013-as eseményekre. A Nap 11 éves ciklusokban változik: a ciklus elején 3-4 évig egyre több napfolt jelenik meg és egyre hevesebb napviharok törnek ki, majd a maximumot elérve csökkenni kezd a napfolttevékenység. A jelenlegi napciklus körülbelül két éve kezdődött, a csúcsa 2012-ben, 2013-ban várható. Egy-egy hevesebb napkitörés során a Nap akár több milliárd tonna anyagot is kilövellhet a Föld irányába: a jelenség elektromágneses viharokkal jár, ez pedig kiütheti az elektromos berendezéseket bolygónkon.


Nostradamus jóslata Pannóniáról:

A kétezredik év után hamar
nagy lesz az ország és erős,
visszatér hazájába mindegyik magyar,
s magyar földben nyugszik minden ős.
De a magyar föld része lesz a nagynak,
erős királyság, melynek nincs határa,
a keresztények farkasai már nem ugatnak,
Krisztus ellenségeit a föld kizárja.

Adóemelést hoz 2013 - Dohányosok fizetik majd az egészségügyi dolgozók jövő évi béremelését


A kormány tervei szerint részben a dohányosok fizetik majd az egészségügyi dolgozók jövő évi béremelését. A 2013. évi költségvetési javaslat alapján jövőre tovább emelkedhet a cigaretta jövedéki adója. Bár a büdzsé tervezete a jövedéki adóból 2013-ban 913,1 milliárd forint bevétellel számol, és ez 800 millió forinttal elmarad az idei előirányzattól, az indoklásban szerepel az is, hogy ennél az adónemnél 2013-ban is szükséges egyes termékek adómértékének emelése.

Minden eddiginél alacsonyabb KGFB díjakat hoz 2013


Bár a KGFB-re vonatkozó elemzések már csupán szerény mértékű díjcsökkenést jövendöltek 2013-ra, a ma megjelent díjak egyes autósoknak akár 20 százalékos spórolást is hozhatnak.


A 2013-as év a Kígyó jegyében zajlik a kínai horoszkópban.

Ez egy ellentmondásos elemekkel teli periódust hoz, mint az instabilitás, dinamizmus, szeretet, jólét. Mit hoz a Kígyó 2013-ban 2013 február 9-én jár le a Sárkány Éve, február 10-én pedig kezdődik a Kígyó Éve a kínai horoszkópban, amely 2014 január 31-ig tart. A kínai asztrológia szerint a 2013-as év a Vízi Kígyó éve lesz. Avíz elem változást, dinamizmust, de ingatagságot is hoz az új évben. A kínai horoszkópban a Kígyó a misztikumot, a szépséget, szakrálist és a bölcsességet jelenti.
A 2013-as évet gyors változások, meglepetések, dinamizmus, ingatagság jellemzik. Ebben a periódusban a családra fektetik majd a nagy hangsúlyt. A kínai hagyományok szerint a Kígyó a házban bőséget hoz a családnak, amely nem fog éhezni.
Az év kozmikus eleme a Fekete Víz. A Kígyó Évének domináns színei a fekete, kék és a zöld. Ezek a színek szerencsét hoznak a Kígyó Évében.

Orbán Viktor miniszterelnök szerint:

"2010 az összefogás éve volt, amellyel létrehoztuk a minden további remény alapját jelentő változást. 2011 a megújulás éve lesz, amikor átszervezzük és új alkotmányos alapokra helyezzük Magyarországot. 2012 az elrugaszkodás évelesz, amikor Magyarország visszanyeri elvesztett egyensúlyi helyzetét. 2013 az emelkedés éve lesz, amikor mindannyian látni fogjuk, hogy Magyarország megindult felfelé. 2014 a gyarapodás éve lesz..".

GKI: Borús év lesz a 2013-as is

Az idei 1,5 százalékos visszaesés után, a bejelentett újabb megszorítások miatt jövőre várhatóan stagnál a magyar gazdaság, noha korábban 0,8 százalékos GDP-növekedés látszott valószínűnek 2013-ban – közölte legfrissebb prognózisában a GKI Gazdaságkutató Zrt.

A most közölt elemzésében a GKI úgy ítéli meg, hogy a kormányzat által bejelentett 2013-as költségvetési kiigazítás szerkezete – ennek keretében az adóemelések, s különösen a bankadó megígért megfelezésének elhalasztása – nagymértékben rontja az üzleti környezetet.


Irgalmatlanul száraz év lehet 2013

Évszázados szárazsági rekord dőlhet meg jövőre is, ezért kormányzati koncepcióváltás kell a víz megtartása érdekében, és sürgősen víztározókat kell építeni - hangzott el Illés Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetügyért felelős államtitkára és Dunkel Zoltán, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) elnöke közös sajtótájékoztatóján.


Drasztikusan csökkenek az új nyugdíjak


Lesz-e forradalom 2013-ban? Ugyanis 2013-ban lép életbe az új nyugdíjrendszert szabályzó “A társadalombiztosítási nyugellátásról szóló 1997. évi LXXXI. törvény“. Az elemzések szerint, ez alapján az újonnan nyugdíjba menők utolsó nettó fizetésük mindössze 25-40%-át kapják majd kezdő nyugdíjként. Tévedés ne essék, ez nem 25-40%-os jövedelemesés, hanem 60-75%-os! Ez messze túl van azon a határon, ahol a történészek szerint ki kell törnie a forradalomnak!

Folytatás hamarosan, folyamatosan!

Lőrinczy Veronika
 

Közélet:
2013   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?
   
 Molnár Gábor József VFE 
 Mészáros László János Független 
 Vincze Antal Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok