Mi Abonyunk - Mit kell tudni a VPS csomagokról?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8047, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.01.12. 14:13

Az osztott tárhely sokak számára jelent megfelelő megoldást. Egy alacsony látogatottságú bemutatkozó oldal igényeinek tökéletesen megfelelő lehet. Ugyanakkor adódnak olyan helyzetek, amiket az osztott tárhellyel már nem lehet hatékonyan kezelni.

 

Ha megnövekszik a látogatók száma, az tipikusan ilyen. Jó ötletnek tűnhet ebben a helyzetben VPS-t bérelni az AB Plusztól. Ez akkor is célszerű lehet, ha egyedi beállításokra vagy speciális modulokra támad igény.

 

A virtuális szerver bérlésének előnyei

 

Sokkal kedvezőbbek a költségei annak, ha valaki virtuális szervert bérel, mintha fizikai szerverrel tenné ezt. További érv a VPS mellett az, hogy kiválóan lehet skálázni. Akár a CPU, akár a memória bővítésére van szükség, ezt meg lehet tenni egy újraindítás segítségével.

 

A HDD-s VPS csomagok kifejezetten olyanok számára jók, akiknek magas a weboldaluk látogatottsága. Akkor is jó választás egy ilyen csomag, ha valamilyen okból kifolyólag rendkívül fontos számodra a gyors oldalkiszolgálás.

 

Ez a garancia a gyorsaságra

 

Az AB Plusznál a gyorsaságra van garancia. A fizikai szervereiket RAID10-es, korszerű SATA HDD háttértárolókkal vértezték fel. Persze lehetőség van egyedi megoldásokra is, ennek érdekében érdemes felvenni a céggel a kapcsolatot, hogy megbeszéljétek az elképzeléseket és azok megvalósíthatóságának mikéntjét.

 

Több csomag közül is választhatsz

 

Az egyes felhasználóknak eltérőek az igényeik, ám különféle kategóriák szerint azért csoportosíthatók. Így jártak el az AB Plusznál is, ám annak érdekében, hogy minél személyre szabottabb lehessen egy csomag, nyolcat is létrehoztak belőlük.

 

A legkisebb csomag 256 MB RAM-ot, egy vCPU-t, 10 GB HDD tárhelyet és egy fix IP címet tartalmaz. A Root SSH hozzáférés, a Vmware hypervisor szintén a csomag részét képezi, az operációs rendszer pedig választható.

 

Az egyes csomagok kapcsán a fő eltérés egyrészt az, hogy mennyi RAM-ot kapsz, ami lehet akár 6 GB is. Értelemszerűen a nagyobb csomaghoz nagyobb háttértár is jár, a legnagyobb esetében ez 200 GB. Ehhez már 3 vCPU és 2 fix IP cím is dukál.

 

A VPS költséghatékony megoldás

 

Az ismert statisztikai adatok arról árulkodnak, hogy a cégek a saját szervereik teljesítményét alig használják ki. A szervervásárlás azonban súlyos százezrekbe kerül, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a szerver hoszting díja is felemészt néhány tízezer forintot havi szinten.

 

A VPS viszont költséghatékony, és optimális olyanok számára, akiknek dedikált erőforrás kell, de nem akarnak vagy nem tudnak saját vasat vásárolni és üzemeltetni is azt. Ne aggódj, a virtuális szerver megoldásokkal ugyanúgy rendelkezésedre állnak majd a dedikált erőforrások, ezzel kizárólag a te szervered fog tudni gazdálkodni. A virtuális szerverekről ugyanis tudni kell, hogy tökéletesen el vannak különítve egy fizikai szerveren, és saját operációs rendszerrel üzemelnek.
 

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Mi is az a VRAM, azaz a videókártya?

Jelek, amikből kiderül, hogy a kapcsolat már nem olyan, mint volt

A hatékony adminisztrációhoz elengedhetetlenek az irodai szoftverek

A páramentesítés fontossága a mindennapok során

Hogyan biztosíthat a szivarok számára optimális páratartalmat?

Anti-ageing szépségápolás a hétköznapi rutin részeként

Tippek az útnyilvántartás vezetéséhez, ha többen használnak egy autót

Minden, amit tudni szeretne a méhpempőről

Egy bringa, amellyel a legkeményebb terepeken is áthajtasz

Hogyan lehet a fürdőszoba praktikus és szép is?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok