Mi Abonyunk - Értesz az emberek nyelvén? Jól tűröd a változásokat?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8066, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.11.14. 15:45

 

Akkor ez a cikk neked szól! Bizonyára te is találkoztál már olyan vezetővel, aki egyáltalán nem tudott az emberek nyelvén szólni, és ha szükség lett volna rá, akkor sem tudott kellő támogatást nyújtani.

 

Pedig a munka világában igencsak jól jön egy kis támogatás, kiváltképp ezekben az őrült, modern időkben, amikor egyszerre ötszáz dolog történik és harminc másik változik. Ha te mindezt jól bírod, és közben még az emberekkel is könnyen szót értesz, akkor feltétlenül olvass tovább!

 

Kamatoztasd a képességeidet!

 

Szerencsére egyre több cég ismeri fel, hogy ebben a felbolydult világban, ahol szinte semmi sem állandó, nagy szükség van támogató szakemberekre, így ha elvégzed az Alfakapos.hu agilis coach képzését, akkor garantáltan nem maradsz munka nélkül!

 

De miért is olyan fontos, hogy agilis legyél és coach is még ráadásul? Többek között azért, mert manapság tényleg minden változik: egyik nap még ezek a törvényi előírások, másnap már mások; egyik nap még öt másik kollégával alkotsz egy részleget, másnap már összevonnak és áthelyeznek; egyik nap még ez a munkaköröd, másik nap már jócskán bővül. Ugye ismerős a helyzet munkavállaló szempontból?

 

Akadnak persze sokan, akik jól tudnak alkalmazkodni az új helyzetekhez, de van egész sor olyan ember, akinek ez bizony nehézséget okoz, és agilitás híján akár ki is hullhatnak a szervezetből. De nem akkor, ha van egy agilis coach, aki kézen fogja és átkíséri a nehéz szakaszokon - utakat és megoldásokat kínálva. Ha elvégzed a képzést, ez leszel te!

 

Mivel nagyon sok olyan vezető van, aki inkább főnök, semmint mentor, ezért igazán elkél a szervezetben egy olyan ember, aki az egyéni igényeket és jellemzőket figyelembe véve segít a dolgozóknak kihozni magukból a legtöbbet.

 

Légy te a lámpás a sötétben!

 

Igen, valahogy így képzelheted el a szerepedet. Ahol ugyanis eluralkodik a sötétség, aggasztó változások mennek végbe, ott neked kell észnél lenni, és megfelelő kommunikációval feloldani a feszültséget.

 

Ezért a képzés során ezekhez fogsz eszközöket kapni módszerek, struktúrák, csapatok, map-ek és rendszerek nyelvén! Teheted majd mindezt akár szabadúszóként vagy alkalmazottként is. Rajtad áll, hogy a magad útját akarod járni, vagy inkább a biztonságot és a viszonylagos kényelmet preferálod.


Kovácsolj előnyt a képességedből!

 

Hidd el, nagyon nagy kincs az, ha a hirtelen jött változásokat tapasztalva nem lefagysz és megbénulsz, hanem felpörögsz és egyből meglátod az új lehetőséget valami másra, valami jobbra!

 

Az pedig a köz érdeke, hogy ezt ne tartsd meg magadnak, hanem adj belőle másoknak is - akár agilis coachként! A 21. század őrületes tempója ugyanis éppen erről szól: hogy a túlélés érdekében alkalmazkodjunk, még ha ez nem is olyan egyszerű nap mint nap. Nem sok választ már el tőle, csupán egy képzésnyi idő, no meg persze a döntés!

 

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Speciális kutyafekhely az egyedi igényekhez

Igaz és hamis állítások a gondozásmentes kerítésekkel kapcsolatban

Miért kell védenünk az arcbőrünket a napfénytől?

Ha szegély, akkor keressük a lehető legjobb megoldást

Praktikus megoldások otthonunk hangszigetelésére

Itt az ideje plüsstakarókra váltani!

4 gyakori hiba, amit elkövethetsz kedvenced etetésével kapcsolatban

Minden, amit az egyik leghíresebb dél-amerikai vágóeszközről, a machete kapcsán tudni érdemes

A laprugó szerepe a mezőgazdaságban

Ötletek a gardróbszekrények optimális helykihasználásához

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok