Mi Abonyunk - Hogyan válassz tudatosan táplálékkiegészítőt?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.09.13. 16:23

A különféle vitaminok és ásványi anyagok nélkülözhetetlenek a szervezetünk optimális működéséhez. A gond csak az, hogy bármennyire is odafigyelünk a kiegyensúlyozott táplálkozásra, csupán élelmiszerekből szinte lehetetlen a megfelelő mennyiségben és jól hasznosuló formában bevinni őket.

 

Ebben segítenek az étrend-kiegészítők, melyekből ugyan nincs hiány az üzletek kínálatában, ám megtalálni a hatalmas választékban a jó minőségű termékeket nem kis kihívás.

 

Figyeld az összetevőket!

 

Az egészséges étrend alapköve, hogy kerüljük a feldolgozott élelmiszereket, amik tele vannak mesterséges adalékokkal! Ezek viszont nemcsak az ételekben fordulhatnak elő, hanem akár a táplálékkiegészítőkben is lehetnek szintetikus összetevők.

 

Ezért mindig alaposan tanulmányozd át a csomagolást, és részesítsd előnyben például a Myrobalan természetes összetételű vitaminkészítményeit! A magyar vállalkozás az ősi tibeti gyógyszerkészítési elveket követi, termékeiket speciálisan összeválogatott gyógynövény-komplexek alkotják, ahol a különböző természetes alapanyagok erősítik egymás hatását. Az ő étrend-kiegészítőik az ékes bizonyítékai annak, hogy mesterséges adalékanyagok nélkül is lehet hatékony, jól hasznosuló készítményeket gyártani.

 

A tanulság tehát az, hogy ne hagyd, hogy befolyásoljanak a dizájnos csomagolások és a hangzatos reklámszövegek, hanem minden esetben az összetevőlista legyen a döntő szempont!

 

Vizsgáld meg az ár-érték arányt!

 

Ahhoz, hogy egy termék mennyire számít drágának, nem csupán azt kell nézni, hogy mennyibe kerül a többi hozzá hasonló készítményhez képest. Ugyanis az egyes táplálékkiegészítők közel sem ugyanazokat az alapanyagokat tartalmazzák, pláne nem egyforma koncentrációban.

 

Ha kiszámolod, lehet, hogy sokkal gazdaságosabb egy drágább, de minden szükséges vitamint és ásványi anyagot tartalmazó komplex készítmény megvásárlásra, mintha külön-külön vennél például C-vitamint, magnéziumot, B-vitamin komplexet és így tovább.

 

Ráadásul a koncentráltabb hatóanyagtartalmú termékeknél egyszerre nagyobb dózist viszel be a szervezetedbe, plusz ezeket a termékeket úgy állítják össze, hogy az összetevők segítsék egymás hasznosulását.


Nézd meg, mit ajánlanak mások!

 

Legyen szó bármilyen termékről, a vásárlói értékelések általában sokkal árulkodóbbak, mint a gyártó ismertetője. Ma már szinte minden étrend-kiegészítőről lehet találni véleményeket az interneten, akár az őket árusító webáruházakban, akár egyéb gyűjtőoldalakon.

 

Ezeket érdemes elolvasni, ugyanis értékes információkkal gazdagodhatsz azok által, akik már kipróbálták az adott készítményeket. Persze ne feledd, hogy minden szervezet más és más, így nem reagálunk egyformán a hatóanyagokra, de azért egy általános következtetést le lehet vonni az értékelésekből!

 

Ha például egy terméknél azt látod, hogy 10-ből 7 vásárló elégedetlen, akkor célszerű inkább tovább keresgélni. Ha viszont a vélemények többsége pozitív, akkor érdemes adni egy esélyt a készítménynek. Sok sikert!

  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

Mikor és miért lehet jó a közösen megélt öröm?

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Egy izgalmas szerkezet, amely sok előnyt kínál

Amit tudni érdemes a turbómaróról és a rotormaróról

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok