Mi Abonyunk - Miért jó a kávézóasztal a teraszon?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8033, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.07.12. 14:29

Mikor a kerti bútorokat keresgéljük, a legtöbbeknek a nagyobb étkezőasztalok és garnitúrák jutnak eszükbe, pedig egy kávézóasztal egy pár székkel legalább annyira hasznos tud lenni, és nagyon jó szerepet tud betölteni. A következő cikkben megvizsgáljuk, milyen esetekben lehet jó választás egy kávézóasztal, amikor berendezed a teraszodat.

 

A helytakarékosság jegyében

 

Megeshet, hogy csak nagyon kis hely áll rendelkezésre, ahol szinte minden négyzetcentiméter számít. Ilyenkor nem tudsz semmi komolyabb bútordarabban gondolkozni, de mégis jól esne egy hely, ahová kényelmesen ki tudsz ülni egy baráti beszélgetésre vagy egy csendes, olvasgatós délutánra.

 

Ekkor kerülnek előtérbe a SpaTrend kávézóasztalai, amik remekül orvosolhatják ezt a problémádat. Ezek az asztalkák ugyanis igazán praktikus mérettel rendelkeznek, de ha két stílusban hozzá passzoló széket is melléjük illesztesz, akkor a te kis teraszod vagy erkélyed maga lesz a nyugalom és kényelem fellegvára.

 

Kerti bútorra lenne szükséged, de nem tudod, hol találod az igazit? A SpaTrend kínálatában kizárólag válogatott minőségű bútordarabok találhatóak, amikben garantáltan több szezonon keresztül tudsz majd kikapcsolódni.

 

Ülőgarnitúra mellé

 

A sarokgarnitúra pont a nagyobb helyeken tud kimondottan jól mutatni. Akkor azonban, ha nem teszel mellé egy asztalt, az egész valahogy befejezetlennek fog tűnni. Folyamatos hiányérzeted lesz, hiszen nem tudod majd a kezed ügyében lévő tárgyakat, poharakat rendesen letenni, de maga a tér látványa is kérdőjeleket ébreszthet az emberben. Szóval akármilyen ülőgarnitúrát is tervezel vásárolni, a megfelelő kis asztalról semmiféleképpen nem szabad megfeledkezni!

 

Fókuszpont a teraszon

 

Amikor berendezési tárgyakat választunk, érdemes szem előtt tartani, hogy ne legyen sok kirívó darab egymás mellett, mert akkor az eklektikus hangulatot fog kölcsönözni. A kávézóasztal például kiválóan alkalmas arra, hogy ő legyen az, aki mágnesként vonzza a tekinteteket, hiszen többségében amúgy is ő van a középpontban.

 

Így sokkal szimmetrikusabbnak, harmonikusabbnak is érezheted a teret. Ilyen céllal nagyon jó választás tud lenni egy polyrattan darab, esetleg egy olyan modell, ami sokoldalúan variálható, akár szét is nyitható, ha az igények úgy kívánják.

 

Csak egy kávé a teraszon

 

Vannak, akiknek viszont nincs szükségük különösebb érvelésre, hiszen tisztában vannak vele, mennyit adhat egy kávézóasztal jelenléte. Egyszerűen csak képzeld el, ahogy a reggeli órákban, amikor még nincs túl meleg, csendes a környék, te a pedig a rutinszerű rohanás helyett adsz magadnak plusz öt percet arra, hogy a természet lágy ölén idd meg a kávédat egy kényelmes székben ülve a teraszon. És ha ilyen szépen indul a napod, akkor biztosan sokkal könnyebben veszed majd az akadályokat is.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ezek a magán egészségbiztosítás előnyei

Medence homokszűrő ? partner a víztisztításban

Mindennapi mozgás elektromos biciklikkel és rollerekkel

Tippek a magasfényű konyhabútor tisztításához

A gin nyomában: hogyan érdemes a fűszeres vizekre evezni?

Költöztetés Budapesten: tervezzünk előre, csomagoljunk időben

Miért szükséges munkavédelmi lábbelit viselni bizonyos munkakörökben?

A makettfestés módjai

Konditerem alapítás könnyedén

Hogyan válassz tudatosan táplálékkiegészítőt?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok