Mi Abonyunk - Ezért a legtöbb a budapesti ismerkedni vágyó az online társkeresőkön
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6983, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.07.25. 12:23

 

Régóta keresed az igazit, de eddig jó ideje csak félresikerült randikat tudhatsz a hátad mögött? Gondoltál már arra, hogy Te is csatlakozz az online ismerkedők népes táborához? Az ismerkedés napjainkban egészen más irányt vett, mint az nagyszüleink idejében ismert volt. A világháló életünk szerves részét képezi, és előnyeit társkeresés kapcsán is mind gyakrabban kihasználjuk. A magyar társkereső kínálatban mindenki megtalálhatja azt, amelyik saját elvárásainak leginkább megfelel. S hogy mik a tapasztalatok az internetes ismerkedéssel kapcsolatban? Cikkünkben ennek is igyekszünk utánajárni.

 

Budapesten a legjobbak az esélyek!

 

Az online társkeresés egyik nagy előnye, hogy olyan emberekkel ismerkedhetünk, akikkel a mindennapi rutin során szinte biztosan nem hozna össze a sors. Legtöbben a munkahelyen, közvetlen lakókörnyezetünkben, vagy a választott oktatási intézményben töltjük a nap nagy részét. Sokan vannak, akik nem váltogatják baráti társaságukat sem, és abba új arcokat sem szívesen vesznek be. Ehhez hozzájön még az is, hogy az ember egy bizonyos kor felett, vagy egyszerűen az elfoglalt mindennapok zűrzavarában nem feltétlenül szeret elmenni otthonról egy éjszakába nyúló party erejéig. Ekkor kerülnek képbe az online társkereső oldalak, melyeken a cupydo.hu információi szerint jelentős számban vannak jelen a budapesti ismerkedők.

 

Egyéjszakás vagy komoly kapcsolat?

 

A főváros sokakat vonz vidékről, és lakosainak száma messze meghaladja nagyvárosainkét is. A Budapesten elérhető szórakozási lehetőségek ugyan remek lehetőséget teremtenek az ismerkedésre, de legtöbben ilyenkor lazábban veszik az életet, pláne néhány koktél után, s nem biztos, hogy azt az arcukat tudják mutatni, amilyenek valójában. Az egyéjszakás kalandokat keresők a budapesti éjszakában biztosan megtalálják számításukat, de valljuk be, a komoly kapcsolatra vágyók nem biztos, hogy az első találkozáskor az ágyban szeretnének kikötni. Az online társkeresés lehetőséget teremt arra, hogy ismerkedjetek, beszélgessetek, és akár egyéni preferenciáid alapján keress a budapesti társkeresők közül.

 

Laza személyes találkozó: ne gondold túl!

 

Kölcsönös szimpátia esetén belevethetitek magatokat a fővárosi vendéglátóhelyek világába, melyek között biztosan találtok majd olyat, mely egy kötetlen első találkozáshoz ideálisnak bizonyul. Sokan ott rontják el, hogy túlizgulják ezt a programot, és éppen ezért nem tudják saját magukat adni. Legjobb, ha lazán álltok a dologhoz, megisztok egy kávét vagy teát valahol, beszélgettek pár szót, és ha utólag mindketten úgy érzitek, hogy megvolt a kémia, akkor folytatódhat a dolog egy következő találkozással.

 

S hogy mi a helyzet akkor, ha online izgalmasabb volt a másik, mint személyesen? Előfordul ilyen. A budapesti társkeresők nagy számban jelen vannak az ismerkedős oldalakon, így jó eséllyel találsz majd valakit, akivel nem csak az interneten értitek meg egymást, hanem személyesen is remek társaságnak bizonyul az illető. Persze nem mehetünk el a kémia mellett sem, mely vagy adott két ember között, vagy nem. Elkeseredés helyett tehát inkább vágj neki az online társkeresésnek.

 

Budapest szebbnél-szebb helyekkel várja az első személyes találkozó megszervezését. Bár a helyszín lényeges, de sokkal fontosabb, hogy magadat add, és ne próbálj valamiféle álca mögé bújni annak érdekében, hogy elnyerd a másik tetszését. Ne feledd, Budapesten már csak annak frekventáltsága, a városban megforduló rengeteg hallgató, munkavállaló, vállalkozó kapcsán is jó esélyeid vannak a megfelelő személy megtalálására!  

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Ifjú sminkes Abonyban: Professzionális kellékekkel, szép, tiszta barátságos környezetben, remek árakon dolgozik!

Pető Zsolt polgármester: Csodálatos, és megható érzés, hogy már az első alkalomra ilyen sokan eljöttek!

Okos döntést hozott a képviselő- testület: Lesz élő jó minőségű internetes közvetítés az ülésekről

Nagyon népszerű a lakossági járdaépítési pályázat: Minden érintett megkapja a kért támogatást

Polgármesterünk teljesen újjáépítené a Mátyás király utat: Mindent meg is fog tenni ennek érdekében

Abonyi fodrász lány nagy sikere! Ez még Hajasnak is nagyon tetszett!

Budapesti társkeresés- 5 érv az online lehetőségek mellett

Nem sokára startolhat az Abony Mobil Applikáció!

Megmarad az Abonyi Városfejlesztő Kft- Új ügyvezetőt és felügyelő bizottsági tagokat választottak

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Te mit néznél szívesebben? Élő közvetítést az abonyi képviselő testület üléséről, vagy egy érdekes magazinműsort Abonyról?
   
 Élő közvetítést 
 Érdekes magazinműsort 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok