Mi Abonyunk - Ezért a legtöbb a budapesti ismerkedni vágyó az online társkeresőkön
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6918, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.07.25. 12:23

 

Régóta keresed az igazit, de eddig jó ideje csak félresikerült randikat tudhatsz a hátad mögött? Gondoltál már arra, hogy Te is csatlakozz az online ismerkedők népes táborához? Az ismerkedés napjainkban egészen más irányt vett, mint az nagyszüleink idejében ismert volt. A világháló életünk szerves részét képezi, és előnyeit társkeresés kapcsán is mind gyakrabban kihasználjuk. A magyar társkereső kínálatban mindenki megtalálhatja azt, amelyik saját elvárásainak leginkább megfelel. S hogy mik a tapasztalatok az internetes ismerkedéssel kapcsolatban? Cikkünkben ennek is igyekszünk utánajárni.

 

Budapesten a legjobbak az esélyek!

 

Az online társkeresés egyik nagy előnye, hogy olyan emberekkel ismerkedhetünk, akikkel a mindennapi rutin során szinte biztosan nem hozna össze a sors. Legtöbben a munkahelyen, közvetlen lakókörnyezetünkben, vagy a választott oktatási intézményben töltjük a nap nagy részét. Sokan vannak, akik nem váltogatják baráti társaságukat sem, és abba új arcokat sem szívesen vesznek be. Ehhez hozzájön még az is, hogy az ember egy bizonyos kor felett, vagy egyszerűen az elfoglalt mindennapok zűrzavarában nem feltétlenül szeret elmenni otthonról egy éjszakába nyúló party erejéig. Ekkor kerülnek képbe az online társkereső oldalak, melyeken a cupydo.hu információi szerint jelentős számban vannak jelen a budapesti ismerkedők.

 

Egyéjszakás vagy komoly kapcsolat?

 

A főváros sokakat vonz vidékről, és lakosainak száma messze meghaladja nagyvárosainkét is. A Budapesten elérhető szórakozási lehetőségek ugyan remek lehetőséget teremtenek az ismerkedésre, de legtöbben ilyenkor lazábban veszik az életet, pláne néhány koktél után, s nem biztos, hogy azt az arcukat tudják mutatni, amilyenek valójában. Az egyéjszakás kalandokat keresők a budapesti éjszakában biztosan megtalálják számításukat, de valljuk be, a komoly kapcsolatra vágyók nem biztos, hogy az első találkozáskor az ágyban szeretnének kikötni. Az online társkeresés lehetőséget teremt arra, hogy ismerkedjetek, beszélgessetek, és akár egyéni preferenciáid alapján keress a budapesti társkeresők közül.

 

Laza személyes találkozó: ne gondold túl!

 

Kölcsönös szimpátia esetén belevethetitek magatokat a fővárosi vendéglátóhelyek világába, melyek között biztosan találtok majd olyat, mely egy kötetlen első találkozáshoz ideálisnak bizonyul. Sokan ott rontják el, hogy túlizgulják ezt a programot, és éppen ezért nem tudják saját magukat adni. Legjobb, ha lazán álltok a dologhoz, megisztok egy kávét vagy teát valahol, beszélgettek pár szót, és ha utólag mindketten úgy érzitek, hogy megvolt a kémia, akkor folytatódhat a dolog egy következő találkozással.

 

S hogy mi a helyzet akkor, ha online izgalmasabb volt a másik, mint személyesen? Előfordul ilyen. A budapesti társkeresők nagy számban jelen vannak az ismerkedős oldalakon, így jó eséllyel találsz majd valakit, akivel nem csak az interneten értitek meg egymást, hanem személyesen is remek társaságnak bizonyul az illető. Persze nem mehetünk el a kémia mellett sem, mely vagy adott két ember között, vagy nem. Elkeseredés helyett tehát inkább vágj neki az online társkeresésnek.

 

Budapest szebbnél-szebb helyekkel várja az első személyes találkozó megszervezését. Bár a helyszín lényeges, de sokkal fontosabb, hogy magadat add, és ne próbálj valamiféle álca mögé bújni annak érdekében, hogy elnyerd a másik tetszését. Ne feledd, Budapesten már csak annak frekventáltsága, a városban megforduló rengeteg hallgató, munkavállaló, vállalkozó kapcsán is jó esélyeid vannak a megfelelő személy megtalálására!  

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Figyelem! Munkalehetőség!

Abonyiak Abonyért- MÉLTATÁSOK- Ezért kapták a díjakat a kitüntetettek

Idén februárban írta ki eladásra az önkormányzat a téglagyári tavat

Figyelem! Hőségriadó!

Áttervezték a forgalmat Abony központjában: Így még könnyebb lesz hülyén parkolni

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Régészeti lelőhely is... - Korrekt, gyors válasz Abony Város jegyzőjétől a Téglagyári tó ügyében

Ismét remekül sikerült az abonyi nyári horgásztábor

Megint fentről irtják a szúnyogokat Abonyban!

FIGYELEM! Remek tornák indulnak Abonyban!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok