Mi Abonyunk - Abonyi ügyeletes doki: Bar en szarok az egészre,ti meg itt maradtok.
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6890, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2018.10.09. 15:14

 

Elképesztő arroganciával válaszolt cikkünkre az az orvos, akinél a rendelőben az ügyeleten egy yorkival és igen megalázó bánásmóddal szembesültek a betegek. Cikkünk IDE kattintva olvasható. A doki nagyon bepöccent és helyesírási hibáktól hemzsegő, nyomdafestéket nem tűrő választ írt cikkünkre. Most már ezek után valóban még inkább elhiszem, hogy az orvos finoman fogalmazva nem volt túl kedves a betegekkel, hiszen a stílus maga az ember. Szóval az " orvos " úgy fogalmaz, hogy, idézem: " Bar en szarok az egészre,ti meg itt maradtok. "

" Ha sok lesz a szivózás az ügyeleten,akkor bejezzük...nekem nem létkerdés...jövöre alig lesz orvosuk falujukba...gondolkoztak már? Bövihetik a fészbukot....Vagy a haziorvosi rendelést velünk az orvosi ügyelettel,vagy a hetfö reggeli /nem várom meg a haziorvosom ,mert nem megy ugysem ki/ akarják kivaltani?
Ja....hogy mert késik az orvos,a rendelésröl?mert ebben a honapban 10 et ügyelek/nem nekem kéne /,hogy ezt a falut,a falujukat,hogy legyen kit -mit szivatni/, a fekáliabol kihúzzamm.a másik helyre meg nem érünk oda,mert a beteg,a munka tömérdeknyi...mint ahogy a mondás tartja...egy seggel egy lovat...lehet csak megülni...
Egy populacio meg jó lenn ha tiszteletet is tanulna...mert az agresszivitás hosszabb tavon nekik sem lesz kifizetödö.
Én mindenesetre büszke vagyok arra,hogy 4 szakvizsgaval olyat tudok a tényleg beteg emberét tenni amit más nem../hát a nem betegért,aki sürgösségi ellátást nem igényel,azert nem,/sajnos/????/de szerencsére megtalálták,Homoki dr.nöt,és Kati dr.nöt.
Ennyi...a kommmentek nem érdekelnek. "

 

Citrom-díj:
Abony   
 2 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

A lakók szerint kókány munka folyik a Katona József utcában!

Továbbra is tart a szúnyoginvázió Abonyban, annak ellenére, hogy egyszer már irtottak

Újabb Olvasónk akadt ki az abonyi Posta miatt

Ez már valóban elképesztő: Fém és üvegdarabok az útalapban!

Szemét, és patkánytanya

Iszonyú bűz van Ceglédbercelen, valaki beleengedi a szennyvizet a Gerjébe

3 hete csinálták meg az utat- Csőtörés van, de csak hétfőn fognak hozzá

Abony ennél sokkal jobb postát érdemelne, mondja Olvasónk

Megdöbbentő: Innen hordják a vizet a négyeshez! Tönkreteszik az utat....

Iszonyú tömeg az abonyi Postán: Össze- vissza érkeznek az adócsekkek

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Pro és kontra

kekek63 -

2018.10.22. 23:19:06

Az ügyelet legjobban felkészült orvosát támadják!

Ha komoly baj van, hozzá bátran lehet fordulni, miért is kell ehhez mosolyognia? Mert ezt ontja a média? A tudás többet számit, azt gondolom! Emberből van az orvos is, lehetnek rosszabb és jobb napjai! Nem vétett, a rutinja olyan, hogy álmából felköltve is lazán megmenti bárki életétl Meg kellene becsülni, és nem szubjektiv indulatoktól vezérelve lehúzni!    A végszó: Éljenek a kutyák.

Csak akkor csahognak, ha kell...{#emotions_dlg.pjt}

Orvosok a sebész az igen!

TATU -

2018.10.11. 06:20:45

Sebész levágta és kész, a legtöbb betegség úgy gyógyítható ha elkerülöd az orvost van ki a 10 parancsolatra hívatkozik. Az alábbi tőrtént érsebészeti beavatkozás tágítő gyűrűket kellet kicsrélni, írjam alá a következőket minden kockázatot válalok saját felelőségemre ami a műtét alatttőrténik, mondom doki nem én operálok van záró megjegyzés az alábbit írtam " nem akarok orvosi műhiba miatt saját felelőségemre meghalni a műhiba is gondatlan emberőlés sajnos büntetés nélkül " oríási volt a felháborodás ott is hagytam a korházat. Mivel hivatásos vagyok más az orvosi ellátás, de jöttek a telefonok vonjam vissza mit az igazságot mejd ha megműt és életbemaradok visszavonom vagy nem. Mit ad a Teremtő minden sikeresvolt, igen de van közben felülvízsgálat azt mondta a doki mit akarok éltem már eleget akkorát behúztam neki csak úgy repűlt az aszisztense csak azt mondta doki ezt megérdemelte. Jelentsen fel én minden szavát felvettem. Amit nemértek az orvosok hozzáállásában az esküjük alapján minden élet fontos mégsem azon vannak hiszen van egy tőrvény mej kimondja 70 év felett nem jár a gyógyítás csak a kezelés, ki volt az az őrűlt ki ezt tőrvénybe iktatta vagy nem számolt azzal ő vagy ők is idősek lesznek.


Szavazás
Ön már várja az önkormányzati választásokat?
   
 IGEN nagyon! 
 Nem érdekel a választás! 
 NEM! Minek lesz az?  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok