Mi Abonyunk - Női ruhák üde tavaszi stílusban: számos darab 52/54es méretig - a Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2018.03.21. 21:48

A tavasz közeledtével itt az ideje a ruhatár felfrissítésének is! A Tchibo webáruház heti ajánlatában visszafogott, mégis vidám, tavaszi színek közül válogathatunk, amelyek egymással, de akár meglévő darabjainkkal is remekül kombinálhatók, és tökéletes megjelenést biztosítanak a hétköznapokon. A kényelmes nadrágok és felsők mellett cipőket, és egyéb kiegészítőket is találunk a kínálatban, így csupán pár kattintásnyira vagyunk a szezon legfrissebb szettjeitől – amelyeket akár 52/54-es méretig is beszerezhetünk!

 

A változékony időjárásban különösen jól jöhet, ha rendelkezésre áll egy olyan darab, ami a hűvösebb időben kellemesen felmelegít, miközben kevesebb helyet foglal, mint egy teljes kabát. A kifordítható női mellény éppen ilyen megoldást kínál, ráadásul nem csupán egy, hanem rögtön két mellényt is beszerezhetünk általa! Az egyik oldalán padlizsánlila, a másik oldalán sötétkék, különösen könnyű, mégis meleg köztes réteggel ellátott mellényen bécsi varrás gondoskodik a nőies sziluettről, derékrészén és ujjkivágásainál pedig rugalmas paszpólokat találunk. Bármelyik oldal legyen is kívül, patentos gomboláspánttal zárhatjuk egészen a magas állógallérig, ráadásul két-két zsebbel is rendelkezik, így a telefonnak, kulcsoknak, aprópénznek is találunk majd helyet. 

 

 

A sötétkék színben kapható 7/8-os nadrág remek példa a bármilyen helyzetben jól felhasználható ruhadarabra: kellemesen puha pamut-sztreccs anyaga biztosítja a kényelmet, de olyan módon, hogy akár egy komolyabb megbeszélésre is bátran elmehetünk benne! A bokáig érő nadrág alsó szegélyein apró oldalhasítékok találhatók, míg a derékrészen rejtett gomb, kapocs és cipzár, valamint övbújtatók találhatók, sötétkék színét pedig geometrikus mintázat alkotja. Két oldalsó zsebe mellett hátul díszfarzsebek is találhatók rajta, így szükség esetén néhány apróságot is könnyen magunkkal vihetünk, ráadásul gyakorlatilag bármilyen felsővel jól kombinálható, így az alkalomtól függően tehetjük laza, vagy épp elegáns megjelenésünk alapjává!

 

 

 Hasonlóan sokoldalú a sötétkék sztreccsnadrág is, amelynek alapszínén apró fehér minták találhatók. A könnyen kezelhető, nem gyűrődő viszkóz-sztreccs anyag darab derékrésze gumírozásának köszönhetően nem vág be, így mindig kényelmes viselet, miközben szűk szabásával tökéletesen követi a test vonalát. A kényelem és a jól kombinálhatóság ennél a nadrágnál is kéz a kézben járnak, hiszen a sötét színhez bármilyen felsőt és cipőt nyugodtan párosíthatunk az alapján, hogy épp milyen nap elé nézünk – a megfelelő kiegészítőkkel napközben és este is biztosan sikert aratunk majd benne!

 

 A lazább fazon kedvelői is találnak maguknak szimpatikus nadrágot: a sötétkék lezser nadrág rugalmas interlock kötésével különösen puha és kellemes, miközben két berakott hajtással készített, lapos kidolgozású derékrészén rejtett megkötővel szabályozhatjuk a bőséget. A két zsebbel, és két díszfarzsebbel is ellátott nadrágon oldalsó betétek és osztóvarrások is találhatók, így a laza kialakítás mellett különleges megoldásokat is találunk rajta, amelyek megkülönböztetik egy klasszikus melegítőalsótól, bár ezzel együtt is leginkább a sportos darabok rajongói számára lehet igazán vonzó ajánlat.

 

A belebújós cipő tovább gyarapítja a bármilyen alkalomra ideális darabok sorát, ugyanis könnyű, laza, sportosan elegáns megjelenésével a mindennapi kényelem egyik fő pillére lehet: nem csak szép, hanem kellemes viselet is! A talprész oldalán mutatós, fonott szegély díszíti, míg a felső rész velúrutánzatból készült textil anyagból van. Az oldalsó, rugalmas betoldásoknak köszönhetően könnyedén fel- és levehető, emellett profilozott járótalpa és bőrbarát, magas pamuttartalmú bélése szintén hozzájárul ahhoz, hogy akár egész nap viselve se legyen kényelmetlen! Kékes-szürkés színe emellett semleges, de mégis figyelemfelkeltő, így szinte bármilyen színvilágú összeállítás esetén belebújhatunk!

 



A lágy esésű anyagból készült patchwork hatású szövetsál kellemes tavaszi színeivel jól beépíthető a mindennapi ruházatba, ráadásul kicsit hűvösebb idő esetén nem csak dekoratív kiegészítőként állja meg a helyét! A kb 110-160 cm-es sálat többféleképpen is hordhatjuk, így mindenki kikísérletezheti a számára legelőnyösebb megoldást, miközben az enyhe, lilás-rózsaszínes színvilág garantáltan tavaszi hangulatot áraszt majd.

 



A megjelenés alapjául szolgáló nadrágok és a kényelmes kiegészítők után vessünk egy pillantást a különféle felsőkre is: A kellemesen puha pamut-sztreccs anyagú csíkos felső fehér alapszínén sötétkék csíkok húzódnak, az alsó részen azonos színű díszítő szegéllyel. Meghosszabbított, szembehajtásos hátoldalának köszönhetően az egyszerű darab hátulról nézve lesz igazán különleges, miközben elöl enyhén A-vonalú, bő szabása, és visszafogott, csónak alakú nyakkivágása keltheti fel a figyelmet. Az alsó szegélyen emellett egy esztétikus fém lemezke is található, amely apró dekorációs elemként dobja fel az egyszerű megjelenésű felsőt.

 



Az egyszerűbb darabok közé tartozik a heti ajánlatból a három színben (sötétkék, fehér és lila) megvásárolható félhosszú ujjú felső is. A puha anyagból készült felsők enyhén karcsúsított szabásvonallal gondoskodnak a nőies sziluettről, miközben mindig kellemes viseletet biztosítanak. Csónak alakú nyakkivágásukkal és félhosszú, könyék fölött végződő ujjukkal igazán egyszerű megoldást jelentenek minden olyan helyzetben, amikor nem szeretnénk túlgondolni az öltözködést, ám mégis olyan megoldást keresünk, ami bármilyen helyzetben magabiztosan viselhető.



A mintás női blúz is hasonlóan jó megoldás lehet: távolról halvány szürkés színt kiadó, enyhén nyomott allover-mintával rendelkező szövött anyagán V-nyakkivágású gomboláspántot találunk, miközben a mellrészen szűkítővarrás, hátul pedig enyhén húzott megoldás biztosítja a kényelmes eleganciát. Rugalmas alsó szegélyével – amelyet mutatós fém lemezke díszít – nem csak betűrve hordhatjuk, hanem a nadrágon, szoknyán kívül is nyugodtan viselhetjük. Az ujjvégeken emellett apró hasítékokat, és két darab gombot is találunk, amelyekkel igény szerint állíthatjuk be a legkényelmesebb bőséget.

 



Élénkebb színekben is találunk felsőket, például a kék, lila, és menta színben is kapható, apró mintázatú pólóblúz! A lágy esésű pamut-viszkóz anyagú blúzok kerek nyakkivágásán gombbal záródó kis hasíték fűszerezi a visszafogott kialakítású felsőt. A bő szabásvonal mellett a kényelem szolgálatában áll az optimális illeszkedést biztosító rugalmas alsó szegély is, így a felső lazán követi a test vonalát. A rövid ujjú pólóblúz igazi aduász lehet a tavaszi napokon, amikor könnyű, kényelmes, mégis elegánsabb darabbal szeretnénk feldobni a megjelenésünket!

 



A lila és fehér-szürke csíkos színekben elérhető denevérujjú felső elsősorban a sportosabb megjelenés kedvelőinek ad lehetőséget arra, hogy a lezser eleganciát használják fel öltözetük összeállításához. A kényelmes szabáshoz széles, bordázott szegély társul, amely a különösen puha, kevert pamutanyaggal igazán könnyű és kellemes viseletet biztosít! Esztétikus megjelenésének köszönhetően nem csak akkor vehetjük hasznát, ha kifejezetten sportos összeállítást szeretnénk magunkon tudni, hanem arra is tökéletesen alkalmas, hogy egy kicsit feszesebb szett esetén adjon egy kis sportos érzést, úgy, hogy az ne menjen az elegancia rovására!

 



Végül, de nem utolsó sorban egy jól használható darab az egyberuhák kedvelőinek is: a szürke női ruha magas pamuttartalmú anyagának köszönhetően kellemes, puha, oldalán 2 bevágott zseb található, ujjai pedig ¾-es hosszúságúak. Hátul, a nyaknál cipzárral zárható, szabása pedig enyhén A-vonalú, alul pedig egy kis fém lemezke található rajta díszítésnek. Közepes hosszúságával a megfelelő harisnyával kombinálva a hűvösebb napoktól a melegebb időjárásig bármikor ideális viselet lehet, így a változékony tavaszi napok egyik kedvelt darabja lehet majd!


A teljes kínálatban egy sor további divatos darabot találunk, amelyek biztosan jó szolgálatot tesznek majd tavasszal: hidegebb napokra kabátot, és hosszú ujjú ruhát, enyhébb időjárás esetére pedig további laza felsőket találunk, de táskák és ékszerek közül is válogathatunk, így akár apróbb kiegészítőkkel is feldobhatjuk a ruhatárunkat!  

 

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok